Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με συγκλόνισε το τέλος να σου πω την αλήθεια. Σίγουρα είχε την συγκίνηση του, αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο αυτή η αίθηση της νοσταλγίας που έβγαζε όλη η ταινία, όταν γυρνάς σε κάτι παλιό. (Μου θυμισε τα καλοκαίρια στο χωριο μου)

και εμενα αυτο μου φερνει στο μυαλο η ταινια τα παιδικα μου χρονια στο χωριο,με το οποιο ειχα μια ιδιαιτερη σχεση αφου ενω εμενα σε πολη καθε παρασκυευοσαββατοκυριακο πηγαινα στο χωριο μου,εκει ηταν ολοι οι φιλοι μου,καλα τα καλοκαιρια ελιωνα εκει..ολοι μερα στους δρομους,ωραια ηταν..

ε νομιζω οτι σε ολους φερνει αυτη τη νοσταλγια για τα ξεγνιαστα παιδικα χρονια..

εγω το παραδεχομαι οτι στο τελος πλανταξα,ενω δεν δακρυζω καν σε ταινιες, και γενικα ενιωσα απιστευτα ωραια μετα το τελος της ταινιας..ενοειτε πως ολη η ταινια ειναι κορυφαια,αλλα πιστευω οτι αυτο που χτιζει απογειωνεται στο τελος..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι ειδα σε ονειρο εχθες το βραδυ οτι την πετυχα στην τηλεοραση, αλλα επειδη

ειχε ηδη αρχισει δεν την ειδα.

Βλακεία έκανες όπως αποδείχτηκε, έπρεπε να την είχες δει. Έστω στο όνειρο.

• Like 2
Δημοσ.

Βλακεία έκανες όπως αποδείχτηκε, έπρεπε να την είχες δει. Έστω στο όνειρο.

Μπορει να την δει και σε συνεχειες αν θελει,σε 2 ονειρα βρε αδερφε .Ειναι αυτο που λενε "ο νους του ανθρωπου ολα τα μπορει"

Δημοσ.

εγω το παραδεχομαι οτι στο τελος πλανταξα,ενω δεν δακρυζω καν σε ταινιες,

Πάντως μέσα σε μια βδομάδα έχουμε βρει ήδη 2:

ξανα ειδα το εισαι το ταιρι μου για πολωστη φορα..ποσο σπερνει αυτη η σειρα,ποσο γαματοι χαρακτηρες..

περα απο το αφθονο γελειο στο τελευταιο επεισοδιο μπορω να πω πως ψιλοβουρκωσα κιωλας(πραγμα που ειναι δυσκολο για μενα)..

:P

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει ανθρωπος που να καταλαβε τι ακριβως εγινε εδω?????

Η παραειμαι χαζος (παιζει κ αυτο βεβαια,αλλα εχω καταλαβει αλλες κ αλλες ταινιες) ή ηταν

απο τις μεγαλυτερες αηδιες που εχω δει ποτε...

Link.png Site: Melancholia

Δημοσ.

Nuovo Cinema Paradiso.

Ο ορισμός της μελαγχολίας μέσω της νοσταλγίας.

8,7/10

Mελαγχολια και νοσταλγια που? στην απατη που εκανε ο πονηρος σε βαρος των χωρικων?

Καποια στιγμη ομως τις εφαγε για τα καλα με το μακαριτη.

Νοσταλγια και μελαγχολια υπηρξε μονο στο τελος, οταν ο απατεωνας θυμοταν τα χρονια που κοροιδευε το κοσμο.

Δημοσ.

Midnight in Paris.

Γλυκιά νοσταλγική ταινία για το παρίσι περασμένων ετών και μια προσυζυγική σχέση σε κρίση. Γλυκιά και νοσταλγική , μικρή σε διάρκεια ότι πρέπει για μια ρομαντική βραδιά με το κορίτσι 8/10

Δημοσ.

Μόλις είδα Wrath of Titans. Καλούτσικη ταινία. Αν και γενικά είχε πολλά μειονεκτήματα ένα 6.5 θα το πάρει :P

Αύριο The Dark Knight Rises!

Δημοσ.

Jeff Who lives at home

την βαζω στην ιδια κατηγορια με το blue like jazz. δεν ξερω αν μου αρεσαν ή αν ηταν οντως βλακειες. Αλλα αυτη ειχε να σου περασει ενα μηνυμα. Αντε να πεις στο τελος στο jeff οτι ολα ειναι στην φαντασια του.

• Like 1
Δημοσ.

The Fighter

Φοβερη ταινια, πολυ καλοι και δυο ηθοποιοι! Μεγαλη μου αδυναμια ομως ο Christian Bale. 8/10

Απιστευτη ταινια. Εχω ενα παραπονο ομως με τον εαυτο μου. Ειχαμε παει να την δουμε στο σινεμα. Εγω δεν ηθελα γιατι λεω ενταξει για μποξ εχουμε τον rocky! δεν ημουν τοσο ταινιοφιλος τοτε και δεν την εκτιμησα καλα. ολη την ωρα μεσα στην ταινια ελεγα τι βλακειες βλεπουμε. την επομενη μερα σκεφτομουν οτι ΙΣΩΣ να την καλη τελικα. Επειδη ημουν αδικος θελω να την ξαναδω για να επανορθωσω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...