Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ηταν απο τις πιο βαρετες σε θεμα και ρυθμό ταινίες που εχω δει, ενω ειχε πολυ μεγάλη διαρκεια αλλά δεν βαρεθηκα καθόλου το αντιθετο μαλιστα. Δεν ξερω τι με κρατησε τόσο, μαλλον ο D.D.Lewis.. Oλα τα λεφτα η σκηνη με το bowling :-D

Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ).

Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω).

• Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω).

One of the most punchable faces ever.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ).

Τι ειναι το plainview?
  • Like 1
Δημοσ.

Είδα τα REC:

1. Το πρώτο: η αποκάλυψη.

2. Το δεύτερο: ακόμη καλύτερο.

3. Το τρίτο: Το ηθικό δίδαγμα είναι μη καλείτε τον θείο σας τον κτηνίατρο στον γάμο σας.

4. Το τέταρτο: Θα γίνει σε βαφτίσια τώρα; Τι βαφτίζεται το παιδί της Ρόζμαρι;

Δημοσ.

Είδα το To Rome With Love το πολυαγαπημένου Woody σήμερα το απογευματάκι. Ελάχιστος κόσμος στην αίθουσα που φάνηκε να περνάει ωραία. Το ίδιο κι εγώ αν και ψιλο-απογοητεύτηκα μπορώ να πω μετά το θεϊκό Midnight In Paris(όχι ότι ξαφνιάστηκα κιόλας αφού μας έχει δώσει "διαμαντάκια" του τύπου Scoop και Anything Else αλλά κουβέντα να γίνεται). Δεν ξέρω τι έπινε όταν την έγραφε πάντως είχε κάποια ψιλο-ασυνάρτητα πράγματα. Η κριτική στη show biz ήταν εμφανέστατη και ορισμένες φορές εξαιρετικά spot on αλλά σίγουρα θα μπορούσε να την κάνει και καλύτερα. Θα πρότεινα να περιμένετε να βγει σε DVD,BR ή ότι άλλο τραβάει ο οργανισμός σας(wink wink) και να κρατήσετε το ταληράκι/εφτάευρο για κανά ποτό ή καμιά άλλη ταινία. Όχι ότι θα μετανιώσετε τα λεφτά σας αλλά νταξ.

Ένα 6αράκι λόγω φωτογραφίας, Penelope και Eisenberg πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο διαλέγεις?

1. Αρρώστια

2. Σιρόπι για το βήχα

3. Το όνομα του πρωταγωνιστή στη ταινία

Σρυ δεν καταλαβα τι εννοεις? Τι να διαλεξω?
Δημοσ.

Δες το σαν τεστ και επέλεξε μία απάντηση. Στο τέλος θα σου πω αν το βρήκες.

Ποιο τεστ φιλε μου τι λες? Ρωτησα κατι αν μπορεις απαντα απλως.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...