DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ισως ηταν απο τις πιο βαρετες σε θεμα και ρυθμό ταινίες που εχω δει, ενω ειχε πολυ μεγάλη διαρκεια αλλά δεν βαρεθηκα καθόλου το αντιθετο μαλιστα. Δεν ξερω τι με κρατησε τόσο, μαλλον ο D.D.Lewis.. Oλα τα λεφτα η σκηνη με το bowling Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ). Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω). 2
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως, ανετα στο τοπ τεν των πιο αντιπαθητικων χαρακτηρων, εβερ!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως, ανετα στο τοπ τεν των πιο αντιπαθητικων χαρακτηρων, εβερ! Έτσι... Του έκανε καλό χουνέρι όμως ο Daniel. Αξέχαστο θα του μείνει.
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω). One of the most punchable faces ever. 2
rhomio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ). Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω). Τι ειναι το plainview? 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ειναι το plainview? Ποιο διαλέγεις? 1. Αρρώστια 2. Σιρόπι για το βήχα 3. Το όνομα του πρωταγωνιστή στη ταινία
Profhths Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Είδα τα REC: 1. Το πρώτο: η αποκάλυψη. 2. Το δεύτερο: ακόμη καλύτερο. 3. Το τρίτο: Το ηθικό δίδαγμα είναι μη καλείτε τον θείο σας τον κτηνίατρο στον γάμο σας. 4. Το τέταρτο: Θα γίνει σε βαφτίσια τώρα; Τι βαφτίζεται το παιδί της Ρόζμαρι;
giorgospan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Είδα το To Rome With Love το πολυαγαπημένου Woody σήμερα το απογευματάκι. Ελάχιστος κόσμος στην αίθουσα που φάνηκε να περνάει ωραία. Το ίδιο κι εγώ αν και ψιλο-απογοητεύτηκα μπορώ να πω μετά το θεϊκό Midnight In Paris(όχι ότι ξαφνιάστηκα κιόλας αφού μας έχει δώσει "διαμαντάκια" του τύπου Scoop και Anything Else αλλά κουβέντα να γίνεται). Δεν ξέρω τι έπινε όταν την έγραφε πάντως είχε κάποια ψιλο-ασυνάρτητα πράγματα. Η κριτική στη show biz ήταν εμφανέστατη και ορισμένες φορές εξαιρετικά spot on αλλά σίγουρα θα μπορούσε να την κάνει και καλύτερα. Θα πρότεινα να περιμένετε να βγει σε DVD,BR ή ότι άλλο τραβάει ο οργανισμός σας(wink wink) και να κρατήσετε το ταληράκι/εφτάευρο για κανά ποτό ή καμιά άλλη ταινία. Όχι ότι θα μετανιώσετε τα λεφτά σας αλλά νταξ. Ένα 6αράκι λόγω φωτογραφίας, Penelope και Eisenberg πάντως. 1
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο διαλέγεις? 1. Αρρώστια 2. Σιρόπι για το βήχα 3. Το όνομα του πρωταγωνιστή στη ταινία Σρυ δεν καταλαβα τι εννοεις? Τι να διαλεξω?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δες το σαν τεστ και επέλεξε μία απάντηση. Στο τέλος θα σου πω αν το βρήκες.
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δες το σαν τεστ και επέλεξε μία απάντηση. Στο τέλος θα σου πω αν το βρήκες. Ποιο τεστ φιλε μου τι λες? Ρωτησα κατι αν μπορεις απαντα απλως.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο τεστ φιλε μου τι λες? Ρωτησα κατι αν μπορεις απαντα απλως. Θα μπορούσα αλλά το ταξίδι δεν αξίζει πιο πολύ από το προορισμό? 2
rhomio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πρεπει νασαι λιγο ε...σρυ κιολας. Τεσπα καληνυχτα κυριε συναδελφε. 1
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι συ rhomio,τα θελεις και σε τρελαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις