Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα αντιστεκομαι με ολες μου τις δυναμεις για να μην σχολιασω για το κλεισιμο της ταινιας 12 FU@$*&N MONKEYS.. Στα δικα μας.

Ειδα το CRASH http://www.imdb.com/title/tt0375679/ με αυστηροτητα 8.5/10 διοτι δεν υπηρχε κατι που δεν μου αρεσε στην ταινια. Παρα πολυ καλη,αληθεια.

Δημοσ.

Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και εφόσον μιλάμε για τέχνη τα πάντα είναι υποκειμενικά πέραν των Pink Floyd.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα αντιστεκομαι με ολες μου τις δυναμεις για να μην σχολιασω για το κλεισιμο της ταινιας 12 FU@$*&N MONKEYS.. Στα δικα μας.

Ειδα το CRASH http://www.imdb.com/title/tt0375679/ με αυστηροτητα 8.5/10 διοτι δεν υπηρχε κατι που δεν μου αρεσε στην ταινια. Παρα πολυ καλη,αληθεια.

Ενώ αντιστέκεσαι μια χαρά να μην σχολιάσεις την πιο πάνω ανάρτηση όπου ο άλλος λέει ότι στο μισό 12 monkeys κοιμόταν στο σινεμά.Άρε μερικοί αντικειμενικοί σινεφίλ κουλτουριάρηδες που υπάρχουν εδώ μέσα........
  • Like 1
Δημοσ.

Ενώ αντιστέκεσαι μια χαρά να μην σχολιάσεις την πιο πάνω ανάρτηση όπου ο άλλος λέει ότι στο μισό 12 monkeys κοιμόταν στο σινεμά.Άρε μερικοί αντικειμενικοί σινεφίλ κουλτουριάρηδες που υπάρχουν εδώ μέσα........

Και λιγα τους ειπες!

Δημοσ.

Φώτη μου το ξέρω ότι το λες ειρωνικά αλλά δεν με πειράζει αυτό το ύφος ίσια ίσια που γέλασα και εγώ.Αυτό που με πειράζει είναι η προσωπική επίθεση για μια άλλη εκφραζόμενη άποψη.Στο θέμα μας τώρα.Αν πρόσεξες δεν έγραψα αν η ταινία 12monkeys ήταν καλή η κακή αφού δεν την είδα όλη.Ο λόγος που την έσβησα είναι ότι κατά τη άποψη μου πάντα μέχρι εκείνο το σημείο που ξαναβγήκε σε λάθος μέρος την θεωρούσα αργή και βαρετή και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.Τώρα τι έγινε από εκεί και πέρα και αν η ταινία μετά απογειώθηκε δεν μπορώ να το ξέρω αλλά πάντως μέχρι εκείνο το σημείο όπως είπε και ο άλλος παραπάνω κόντεψε να με πάρει ο υπνος

• Like 1
Δημοσ.

Ένα σύντομο σχόλιο: H ταινία 12 Monkeys ανήκει στη κατηγορία των ταινιών που κανείς πρέπει να πλένει το στόμα του πριν την αναφέρει. Κοινώς 9/10.

Επίσης Aloymina σταμάτα τη κλάψα, έχουμε όλοι καταλάβει πόσο σε επηρεάζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θα σου ξανακάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Eλατε ρε παιδια. Ας πουμε για ταινίες. Είνα περι των 10 επεισοδίων απο σειρές που έχω να δω και δεν με αφήνετε. Ας το λήξουμε εδώ με τα κωλοπιθήκια πρωινιάτικο.

• Like 2
Δημοσ.

Ένα σύντομο σχόλιο: H ταινία 12 Monkeys ανήκει στη κατηγορία των ταινιών που κανείς πρέπει να πλένει το στόμα του πριν την αναφέρει. Κοινώς 9/10.

Επίσης Aloymina σταμάτα τη κλάψα, έχουμε όλοι καταλάβει πόσο σε επηρεάζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θα σου ξανακάνει.

Μωρέ τι μας λες που θα μας επιβάλεις και τρόπους συμπεριφοράς τώρα.Όταν ο άλλος με προσβάλει προσωπικά είναι δικαίωμα μου να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω όπως εγώ κρίνω σκόπιμο.Δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω και μαθήματα συμπεριφοράς.Προσπαθώ να κλείσω ένα θέμα με την απάντηση που δίνω στον Φώτη και βάζεις φιτίλι για να συνεχιστεί.Κάποιος τρολάρει εδώ μέσα.......
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Battleship (2012). Οπτικά πολύ ωραία, κάπως μέτρια στα υπόλοιπα (σενάριο, χαρακτήρες, χιουμορ). Αλλά για το είδος της είναι μάλλον καλή.

Galaxy Quest (1999). Τέλειο. Πολύ γέλιο, και προφανώς πολλές παραπομπές στο Star Trek (ή παρόμοιες σειρές). Classic.

Δημοσ.

Είμαι Μια Δυστυχισμένη (1964)

Νίκος Ξανθόπουλος, Μάρθα Βούρτση, Βασίλης Καΐλας

9,5/10

Πολύ κλάμα όμως.

Πάω στοίχημα ότι είσαι η δυστυχισμένη Μάρθα Βούρτση γιατί μόνο ως έλλειψη ανδρισμού μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που προσπαθεί να συντηρήσει ντε και καλά ένα θέμα.Αυτά τα κάνουν οι κυρα-κατίνες της γειτονιάς και ταιριάζεις απόλυτα μαζί τους
  • Like 2
Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι είσαι η δυστυχισμένη Μάρθα Βούρτση γιατί μόνο ως έλλειψη ανδρισμού μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που προσπαθεί να συντηρήσει ντε και καλά ένα θέμα.Αυτά τα κάνουν οι κυρα-κατίνες της γειτονιάς και ταιριάζεις απόλυτα μαζί τους

:D :mrgreen: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry:

κλαιω!!!

χαλαρωστε ομως λιγο γιατι θαχουμε παλι μειωσεις στις σελιδες

madagascar 3

8/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...