Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 offtopic Ας μην το κάνουμε chat. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένη ταινία, ανοίξτε ένα θέμα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος. Κατά τα άλλα... Savages Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η Salma Hayek ήταν fail για το ρόλο του αρχικακού. Με κάποιον άλλο στη θέση της η ταινία θα ανέβαινε αρκετά. O Del Toro μαγεία. 6,8/10 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 offtopic Ας μην το κάνουμε chat. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένη ταινία, ανοίξτε ένα θέμα. υπερβολικο σε βρισκω.. amazing spiderman δεν ελεγε τιποτα 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Site: Arbitrage Kαταρχην να ξεκαθαρισουμε πως σιχαινομαι τον Gere ,ο ανθρωπος ερμηνευτικα ειναι ναυαγιο ,οτι επαιξε το εκανε σαν λοβοτομημενος. Επομενως με το που δω ταινια στην οποια συμμετεχει απλα την αποφευγω. Η συγκεκριμενη τωρα ειναι μακραν η καλυτερη του ταινια με οτι συνεπαγεται αυτο ,πρεπει να ειναι η πρωτη φορα στην ζωη του που πλησιασε 1 ρολο αλλα μεχρι εκει. Η Sarandon χαντακωθηκε απο τον ρολο αν και καλη ηθοποιος,με πολλες λαθος επιλογες τελευταια. Περασε το 2ωρακι σαν νερο τιποτα παραπανω.(εχουμε δει και πολυ καλυτερες με αντιστοιχη θεματολογια) 6/10
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 offtopic Ας μην το κάνουμε chat. Αν θέλετε να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένη ταινία, ανοίξτε ένα θέμα. Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη.
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος. Κατά τα άλλα... Savages Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι η Salma Hayek ήταν fail για το ρόλο του αρχικακού. Με κάποιον άλλο στη θέση της η ταινία θα ανέβαινε αρκετά. O Del Toro μαγεία. 6,8/10 για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι?
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι? Mονο σε εσενα πρεπει να αρεσει η συγκεκριμενη...
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Mονο σε εσενα πρεπει να αρεσει η συγκεκριμενη... Θα το αφησω ασχολιαστο απλα ειμαι τοσο δυνατος χαρακτηρας !
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι? μεγαλο τσουλι. το παραδεχεται και μονη της στα πρωτα 30'' της ταινιας. (μαζι με τα credits) 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 για το γκομενακι κανα σχολιο? τι δλδ δεν σου εκανε εντυπωση? πως γινεται να το προσπερνας ετσι? Εντάξει δεν ήταν κακή. Έχουν παρελάσει καλύτερες από το κρεβάτι μου βέβαια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Manuel μη γίνεσαι οπισθοδρομικός. Αν για κάθε ταινία που λέμε 2-3 απόψεις ανοίγαμε και thread θα είχε στερέψει ο κυβερνοχώρος. Ψυχραιμίίία. Δεν το είπα για να κάνω παρατήρηση. Αφενός δεν κατάλαβα ότι τελειώσατε και αφετέρου μου φάνηκε ότι κάνετε ενδιαφέρουσα συζήτηση, οπότε σκέφτηκα γιατί να χαθεί ανάμεσα στα άλλα μηνύματα. Επίσης, απ' ότι φαίνεται πρόκειται για καλή ταινία. Επίσης, αυτό: Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη. ...είναι ένας από τους λόγους που έχει χαλάσει το φόρουμ και μαζεύουμε άλλο κόσμο από αυτόν που θέλουμε. Πώς περιμένεις να έρθει ο άλλος fearwhatnow να συζητήσει εδώ μέσα, όταν εσύ σνομπάρεις από μόνος σου το χώρο; Με αυτά και με αυτά, συζητάμε μόνο για σειρές, James Bond και το cast του Star Wars 7 και ακούμε τι πατάτα είναι ο νονός και το memento.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν διαφωνω Manuel σε αυτο που λες.Αν θελει ας ανοιξει καποιος ενα νημα για συζητηση σε καθαρα indie παραγωγες. Αλλιως οπως βλεπεις και εγω σπανια μπαινω να γραψω για ταινιες παρολο που βλεπω 4-5 καθε εβδομαδα. Το να βλεπω εδω οτι ειναι σουπερ ταινια το Skyfall και το Batman τι να πω, μετα να μπω να γραψω για το Himizu,το Prenom ή το Rust and Bone??
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ναι να μπαίνεις Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν και indie ταινίες αλλά και Skyfall & Batman. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουμε μία κατηγορία. Το Rust and Bone τι λέει by the way? Λέω να το δω σήμερα.... O τυπάς που παίζει μου άρεσε πολυ στο Bullhead. Και η Marion επίσης σχεδόνα πάντα. 1
fearwhatnow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ναι να μπαίνεις Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν και indie ταινίες αλλά και Skyfall & Batman. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξουμε μία κατηγορία. Το Rust and Bone τι λέει by the way? Λέω να το δω σήμερα.... O τυπάς που παίζει μου άρεσε πολυ στο Bullhead. Και η Marion επίσης σχεδόνα πάντα. Δεν επιλεγω κατηγοριες και τις καλες mainstream ταινιες πρωτος τις δινω ευσημα. Ομως το να παρουσιαζονται ως αριστουργηματα 2 τερατουργηματα απο καθαρα κινηματογραφικη σκοπια παει πολυ. Ειναι πολυ καλο το Rust And Bone.Απατο θα παει βεβαια παντου.
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εμενα δεν μου αρεσε. περιμενα βεβαια αλλα πραγματα απο την ταινια, και αλλα μου εδωσε. ισως πρεπει να την ξαναδω με αλλη οπτικη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις