sofiathereal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1307068/ 7/10 ηθελα happy end ρε γαμωτο
gavros10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 American Psycho Εμεινα εκπληκτος απο την ερμηνεια του cristian bale. Αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο καλος ηθοποιος, εχει παιξει σε τοσες καλες ταινιες... δεν υπαρχει 2
NoisePollution Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 American Psycho Εμεινα εκπληκτος απο την ερμηνεια του cristian bale. Αυτος ο ανθρωπος ειναι τοσο καλος ηθοποιος, εχει παιξει σε τοσες καλες ταινιες... δεν υπαρχει Όντως. Για μένα είναι η δεύτερη καλύτερή του μετά το The Machinist.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Savages 5/10 Ισως ειναι και πολυ.Πρωτα απ'ολα οι κεντρικοι χαρακτηρες αταλαντοι εντελως και παγερως αδιαφοροι μου φανηκαν.Παλι καλα που υπηρχε ο Ντελ Τορο και οι βυζαρες της Χαγιεκ ωστε να προσεχουμε σε κατι.Επισης wtf ηταν το τελος αυτο?Lame οσο δεν παει.Τελος, σκηνοθετικα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιασε.... Ακριβώς το ίδιο και από μένα. Πολύ βαρετη-κουραστική ταινία και εντελώς αδιάφοροι χαρακτήρες, με εξαίρεση τον Del Toro που με το μαλλί-Τερλέγκα στα 90's δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος. Άσε που την τράβηξε όσο δεν πάει για να κρατήσει 2 ώρες και 10. Μόνο τι στρινγκάκια ψώνισε η ξανθιά στο εμπορικό δεν μας έδειξε. Και φυσικά το τέλος τραγικό Ας κατέληγε σε ένα από τα 2 και να έβαζε αυτο και το άλλο ας το άφηνε για alternative ending στο Bluray. Εγώ πάντως θα προτιμούσα το πρώτο, το "φανταστικό" σενάριο. 5/10 και με το ζόρι (ελέω Blake και Salma) και από μένα... 1
Billys636 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Ναι σιγα μην ανοιξουμε και θεμα για το Holy Motors. 5 ανθρωποι θα δουν ολοι και ολοι την ταινια εδω στο φορουμ. Ειδαμε που ανοιξα ξεχωριστο και για το Compliance και δεν το πηρε χαμπαρι κανεις. Αναθεμα και αν ειδε καποιος αλλον πλην εμου την συγκεκριμενη. Το θεμα που ανοιξες για να πω την αληθεια δεν το ειχα δει, αλλα την ταινια την ειδα, και δεν το μετανιωσα καθολου Απορεις πως εγιναν ολα αυτα στην πραγματικοτητα.
sigamhsoupw Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Safety Not Guaranteed. Witty...τρελουτσικη...αστεια...μελαγχολικη...ταινια για...τους "περιεργους" Διαμαντακι.Οσοι δεν την εχετε δει μην τη χασετε. Την είδα εχτές. Πολύ συμπαθητική! Μου άρεσε παρά τα αρκετά κλισε. Eνα ωραίο 5/10 από εμένα στο imdb.
akisk Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Περί Holy Motors. Ωραίο το παίξιμο του τύπου, αλλά ποια η ουσία της ιστορίας; Περιμέναμε το τέλος του έργου να καταλάβουμε τι παίζει και αυτό που είδαμε ήταν ο τύπος να πηγαίνει να κοιμηθεί στο σπίτι με την οικογένεια των πιθήκων (αναφορά στο planet of the apes;), την σοφερίνα να φοράει μια μάσκα(ομορφιάς; ) και να αφήνει το αυτοκίνητο στο γκαράζ και να φεύγει και τέλος τις λιμουζίνες να μιλάνε (αναφορά στον K.I.T.T) μεταξύ τους σαν κουτσομπόλες σε κομμωτήριο. Όποιος έβγαλε νόημα από αυτό να μου πει και μένα να καταλάβω!!
dhmhtrhs79 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 We Need to Talk About Kevin (2011) http://www.imdb.com/title/tt1242460/ Πάρα πολύ καλή. Καιρό είχα να δω "σοβαρή" ταινία. Παρόλο που είναι αργή και έχει διάρκεια, καμία σκηνή δεν είναι περιττή, όλες έχουν κάτι να πουν ή να δέιξουν και σε κρατάει με ενδιαφέρον για το τι επακολουθεί, παρότι το τέλος είναι αναμενόμενο από την αρχή. Κυλάει σαν να διαβάζεις βιβλίο και νομίζω σκηνοθετικά είναι άριστη. Απίστευτη ερμηνεία από την Tilda Swinton, πολύ καλοι και οι Kevin (στις διάφορες ηλικίες). Ειδικά αν σας αρέσουν οι ταινίες με "προβληματικά" παιδιά, αυτή είναι must για μελέτη. Για λίγους και εκλεκτούς φυσικά. 8/10 1
the_end Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Όχι η τελευταία, αλλά πολύ πρόσφατη και με διαφορά η καλύτερη που έχω δει τον τελευταίο καιρο, είναι το the ball at the anjo house. Είναι πολύ πρόσφατη, με βάση την ανθρώπινη ιστορία, και με ένα από τα ποιό εντυπωσιακά φινάλε που έχω παρακολουθήσει. post of the year maybe? Δεν την ξέρω, αλλά για να την προτείνεις θα'χεις τους λόγους σου. Ελπίζω να τους ανακαλύψω.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 The amazing spiderman. Ταινία για 12χρονα περισσότερο. Πολλές φορές τυχαίνει σε κάποια ταινία να προβλέψεις τι θα γίνει στα επόμενα δευτερόλεπτα αλλά σε αυτήν πρέπει να ήταν καμιά δεκαριά και βάλε σκηνές που συνέβη. Υπερβοολικά προβλέψιμη και αρκετά κουτή. Μέχρι την μέση που μπαίνει στο κόλπο η σαύρα, είναι σχεδόν ίδια με τα προηγούμενα Σπάιντερμαν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε αλλιώς βέβαια, καθώς είναι πολύ φρέσκα. Η σκηνοθεσία ήταν χάλια, με σκηνές που φαίνονταν πολύ ψεύτικες όπως σε κάποια γρατζουνίσματα του Λίζαρντ, και σε άλλα σημεία που δεν θυμάμαι. Ο σκηνοθέτης είχε επίσης μια εμμονή να δείχνει συνεχώς ότι η ταινία διαδραματίζεται στο 2012 με σερφάρισμα στο γκουγκλ, τάμπλετ, κινητά, smartphone ακόμα και το σήμα της usb θύρας φαινόταν φάτσα κάρτα κολλημένο σε έναν ασύρματο σε μια σκηνή. Είχε λίγες σκηνές που ήταν πολύ ωραίες όπως όταν το παίζει κακός στον ληστή και στην αστυνομία, και ήταν πολύ καλή έμπνευση η σκηνή που απλώνει δίκτυο στον υπόνομο για να παρακολουθεί τις δονήσεις στον αέρα ενώ το ότι παίζει αυτό το παιχνίδι στο κινητό ταίριαζε πολύ. Όταν βγαίνει από την μάχη στον υπόνομο οι μηχανισμοί του ιστού έχουν βραχυκυκλώσει, πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι της γκουένμενας και μετά φεύγουν πετώντας. Πότε πρόλαβε και τους έφτιαξε τους μηχανισμούς; Στον δρόμο όσο ήταν πληγωμένος;; Συνολικά δεν πείθει καθόλου, λιγότερο πειστική ταινία δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί, με σενάριο που δεν είχε τίποτα να πει, με μια πολύ χειρότερη σκηνοθεσία και με ερμηνείες μέτριες. Άμα δεν ήταν τα προηγούμενα σπάιντερμαν θα έπερνε λίγο μεγαλύτερο βαθμό(διότι τα μισά στοιχεία της ταινίας τα έχουμε ξαναδεί σχεδό ίδια) αλλά περισσότερο είναι αυτό που είπα πριν ότι η ταινία είναι για 12χρονα. Δεν μετάνοιωσα που την είδα αλλά όποιος δεν την δει δεν χάνει και τίποτα. Ένα 6,5 παίρνει Και δυστυχώς, προς το τέλος της ταινίας καταλαβαίνεις ότι θα έχει και 2ο μέρος όπου στάνταρ τότε θα βρει τον δολοφόνο του θείου του κλπ που έχουμε ήδη δει...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Lawless Tom Hardy is the man. 7/10 1
liakos18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Kung Fu Panda 2 Πολύ καλό για το είδος του. Αν σας άρεσε το 1, θα σας αρέσει κι αυτό σίγουρα. Ίσως είναι ένα κλικ κάτω αλλά με ελάχιστη διαφορά.
theobabis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 post of the year maybe? Δεν την ξέρω, αλλά για να την προτείνεις θα'χεις τους λόγους σου. Ελπίζω να τους ανακαλύψω. Aν είχες εντρυφήσει στον Iαπωνικό κινηματογράφο θα την ήξερες.
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 The Dark Knight & The Dark Knight Rises Ειχα δει το Batman Begins σχεδον οταν βγηκε, αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα δει το The Dark Knight. Και αυτο επειδη δεν μου καθοταν καλα, πως μια εμπορικη ταινια ηταν μεσα στις 10 καλυτερες ολων τον εποχων (συμφωνα τουλαχιστον με το imdb). Παρολα αυτα, επειδη ηθελα να αποκτησω αποψη, περιμενα την κυκλοφορια του TDK:Rises σε Bluray ωσε να τα δω και τα δυο back-to-back. Το κατα ποσο ειναι οντως μια απο τις καλυτερες ταινιες ειναι στην κριση του καθενα, αλλα χωρις να κουραζω περαιτερω μπορω ευκολα να πω πως ηταν οντως πολυ καλοδουλεμενο, και το πηραν στα σοβαρα, και αφηνει πολυ καλες εντυπωσεις. Η μεγαλη του διαρκεια δεν φαινεται και δεν κουραζει καθολου, και ειναι πολυ περιεκτικο σε ατμοσφαιρα, ιστορια, χαρακτηρες, περιπετεια. Το θεωρω ολοκληρωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις