skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μπόρεσα και είδα 10-15 λεπτά από το looper.......έλεος!!! -10 με άριστα το 10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 καλύτερα, θα κοβόταν
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μπόρεσα και είδα 10-15 λεπτά από το looper.......έλεος!!! -10 με άριστα το 10 Τι ακριβως ηταν το τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο κακο στη ταινια???
simplemind79 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 mean machine δεν υπάρχει η ταινία απίστευτη!!! http://www.imdb.com/title/tt0291341/ 1
damian1977 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 3 ταινιουλες αποψε....ασχετες μεταξυ τους!! 1) Site: Safety'>http://www.imdb.com/...79/']Safety Not Guaranteed Δεν καταλαβα ποτε μου γιατι τοσο hype γυρω απο την συγκεκριμενη.Κλασσικη γλυκουτσικη αμερικανικη ταινια....με καπως χοντροκομμενο αμερικανικο χιουμορ......α ναι....ειναι και αμερικανικη!! Ευτυχως δεν ειχε και το αντιστοιχο αμερικανικο τελος!!Μπορουσα να δω τα βαθυτερα μυνηματα που προσπαθουσε να περασει (για τον χρονο της ζωης και για τις επιλογες στην ζωη μας) αλλα μου τα εχουν ξαναπει παλιοτερα και καλυτερα. Δεν βαρεθηκα...και επειδη την ειδα με την γυναικα και συγκινηθηκε (αχουτο το χρυσο μου) στο τελος ημουν και 'τυχερος'...οποτε...και να την δει κανεις δεν θα χασει. (Ασχετη πληροφορια/απορια.....ο αντιτουριστικος πρωταγωνιστης μονο σε μενα εμοιαζε καπως στον υπερσεξουαλικο βουλευτη του Συριζα? ) 5/10 2) Site: http://www.imdb.com/...703/''>Total Recall Δραση,χαβαλες,εφε,μπαμ μπουμ,καρατε επιπεδου μαυρης ζωνης,χαζουλικα twists.............αυτα εχουμε!!!! Ερμηνειες,σεναριο,διαλογους,κοινωνικα/οικολογικα υποννοουμενα,χιουμορ,σεβασμο στην αρχικη ταινια.........ΔΕΝ εχουμε και δεν μας πειραζει!! Φτιαξε ποπ κορν ανοιξε και μια παγωμενη pilsner....και νταξ!!! 5/10 (οι 2 βαθμοι απο τους 5 πανε για την ΘΕΑ Kate Beckinsale που τωρα που σχεδον σαρανταριζει δινει στην λεξη milf νεο νοημα) 3) Site: Lawless Δεν μου αρεσε καθολου!!Προσπαθησαν για πολλα....αλλα χασαν στην πορεια και τα λιγα!! Ο χειροτερος Ηardy ever........σχεδον περισσοτερο μουρμουριζε και εριχνε παγωμενες ματιες παρα πρωταγωνιστουσε. Ο LaBeouf αποδεικνυει καθε φορα ποσο λιγος ειναι σαν ηθοποιος...τον μονο που βρηκα καπως συμπαθητικο ηταν τον Pearce και αυτο περισσοτερο λογω του μακιγιαζ. Διαβασα οτι ηταν πραγματικη ιστορια...αλλα πραγματικα το σεναριο ειναι παιδικο....σε καμια περιπτωση δεν μας εξηγει τοςυ λογους που συμβαινουν πραγματα.....τι ρολο βαρανε συγκεκριμενοι χαρακτηρες (Maggie,floyd banner)...και πως αυτοι εξελλισονται!!Επισης η μεταστροφη του πληθους στο τελος ειναι απλα κωμικη! Οi oμορφες εικονες του αμερικανικου Νοτου την εποχη της ποταπαγορευσης δεν σωσαν την παρτιδα! 3/10
xavier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 το end of watch πολυ καλο και με προσεγμενο soundtrack
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τι ακριβως ηταν το τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο κακο στη ταινια??? Θα είχε κανένα budget στο πάτωμα φαίνεται.
mascuale Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 το end of watch πολυ καλο και με προσεγμενο soundtrack Όντως, εξαιρετικό.
viper2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 sinister προβλεψιμο και με κενα αλλα τρωγοτανε...
linuslost Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Looper: Το ειδα χθες το βραδυ...Ειμαι μεγαλος φαν των time-travel ταινιων οποτε ειχα ακομα ενα λογο για να μου αρεσει...Το μυστικο σε αυτες τις ταινιες ειναι να αποδεχεσαι τους ''κανονες'', οποιοι και αν ειναι! Η ταινια ηταν καλη,με γρηγορο ρυθμο ειδικα στην αρχη, σκηνες δρασης. Οποτε 8/10!!! ΥΓ: Δεν συγκρινεται ομως με το twelve monkeys,οπως προσπαθησαν να κανουν μερικοι..
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Rec 1-2-3 Τα πρωτα δυο ηταν μπομπες, το τριτο ομως ηταν σαπιο κρεας. Σαν Spoof των REC μου εκανε περισσοτερο, παρα σαν σοβαρο κομματι της σειρας. Ελπιζω η συνεχεια να ειναι καλυτερη και να μην το παρατησουν τωρα που βρηκαν λιγη αναγνωριση...
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Paranorman Τρομακτική κωμωδία με static models animation στο στυλ του Coraline αλλά όχι τόσο παραμυθένιο. Πολύ ευχάριστο. 7/10 Brave Σόρυ Pixar. Τόσο generic είχα καιρό να δω.ΌΠως πάντα ευχάριστο ανάλαφρο κινούμενο σχέδιο αλλά έπασχε από ιδέες. 4/10
TH_boy_20 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Paranorman: 6/10 Δεν ξέρω αλλά προς το τέλος με κούρασε ,είχε όμως τις (καλές ) στιγμές του. Ted: Όταν το κατέβαζα εεεε όταν έτρεχα στο videoclub εννοώ δεν το κρύβω ότι ντρεπόμουν λιγάκι και τα έβαλα με τον εαυτό μου, "καλα ρε μ@λκ#α στα 28 και βλέπεις ταινία με αρκουδάκια...ας όψεται o Seth MacFarlane . Βέβαια μετά στο τέλος την είδα καπάκι και 2η φορά 8/10 απο εμένα .... εαν καταφέρετε να ξεπεράσετε τα πρώτα 5 λεπτά ...που πραγματικά δεν ξέρω πως κρατήθηκα να μην το κλείσω "μάλλον φταίει ότι εκείνη την ώρα έτρωγα τα σουβλάκια μου και είχα λάδια στα χέρια και δεν μπορούσα να το κλείσω
gavros10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Lawless Ειχα καιρο να δω τετοια ταινια. Νομιζω οτι εδωσε ρεσιταλ ο shia lebouf. Ο tom hardy ηταν απολαυστικος αν και επαιξε αισθητα πιο λιγο απο τον shia. Η σκηνη που ειπε "I thought i walked" ηταν απιστευτη. πεθανα στο γελιο. το 7.5 στο imdb ειναι λιγο εχω μια ενσταση ομως, οχι μονο για αυτη την ταινια αλλα γενικα. θα παρω σαν παραδειγμα τον tom hardy. τον εχουμε δει σαν μποξερ που σε 3 δευτερα κανει νοκ-αουτ, τον εχουμε δει ως κατασκοπο (δις κιολας) και ως bane με οτι συνεπαγετε αυτο. ακομα ειναι κτηνος και μονο που τον βλεπεις τρομαζεις. πως καταφεραν οι σεναριογραφοι και τον δυσφημισαν ετσι; δεν εκανε για αυτον τον ρολο. δεν γινεται να ξευτιλιζεις τοσο ευκολα εναν ηθοποιο. εχει ενα παρελθον σε ολους, οκ, δεν γινετε να μας τον παρουσιαζεις ως μια ντουλαπα που δεν κουνιεται και αμα του την πεσει ενας δεν μπορει να τον κανει χιλια κομματακια. ρολος ειναι, το ξερω αλλα πρεπει να κοιταμε και τι αλλους ρολους εχει παιξει ενας ηθοποιος πριν τον βαλουμε στο καστ
bele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Eπειδη βλεπω οτι πολλοι ειδαν τα rec προσφατα, ισως ειμαι απο τους λιγους που δεν τους εντυπωσιασε..με εξαιρεση το τελους του πρωτου που ειχε περιεργη καταληξη μου φανηκαν παρατραβηγμενα (συνδιασμος ζομπι και θρησκειας) και ψευτικα παρολο που ειχε το ολο σκηνικο με την καμερα. Ισως και να φταει το γγονος οτι τα ζομπι δεν μου καθονται ως σοβαρο θριλερ επειδη εχω συνηθησει απο περιπετειες και μπαμ μπουμ του στυλ resident evil. Παντως θα προτιμουσα αλλες ταινιουλες παρομοιες του τυπου paranormal activity ακομα και αν δεν εχουν τον ιδιο πυρηνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις