Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Achievement Unlocked: therock pawns the imdb top250 list

achievement_unlocked1.jpg

Με Hitchcock-ικο finale (Shadow of a doubt) απο σημερα, εχω δει μεχρι και την τελευταια ταινια που βρισκεται στο top250 του γνωστου Imdb. Τουλαχιστον μεχρι και αυτην την ωρα, επειδη χαμηλα στο βαθος γινονται συνεχως αλλαγες. Με τελευταια ανανεωση που φαινεται στην παρακατω εικονα εχω δει το compilation απο ολες αυτες τις ταινιες, καρε-καρε χωρις fast forward και shortcuts. Ποιος νοιαστηκε? Ισως κανεις, εγω προσωπικα νιωθω πως πετυχα ενα Milestone. :P

2e0tkbd.jpg

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και οι πολυ παλιες ειναι πολυ αργες και ομολογουμενως βαρετες σε πολλα σημεια και για γερα νευρα, οι περισσοτερες ειναι οντως καλες. Απο ολη την λιστα μπορεις να πεις οτι καμμια 100-στη ειναι οντως απο τις καλυτερες ολων των εποχων. Βεβαια οταν βλεπεις κατι James Bond, Toy Story κτλ σε μια λιστα απο τις καλυτερες ταινιες ever, ε ενταξει, μετα βγαζεις και τα συμπερασματα σου...

Δημοσ.

Link.png Site: Brazil

Από τις καλύτερες στο είδος της. Μια σατιρική κατά την γνώμη μου ταινία του Terry Gilliam που βγήκε το 85' και όμως 27 χρόνια μετά η σάτιρά της είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Γνωστοί οι περισσότεροι ηθοποιοί ( Jonathan Pryce, Kim Greist, Ian Holm, Bob Hoskins, Robert De NIro) και όλοι έδωσαν τις κατάλληλες ερμηνείες. 9/10

Επιβάλλεται να τη δείτε!

• Like 2
Δημοσ.

End of Watch

8/10 από την καρδιά μου. Καιρό είχα να δω μια τόσο καλή ταινία , φρέσκια. Οπτική πρώτου προσώπου , ρεαλισμός (όσο γίνεται), αγχωτική κάμερα, χαρακτήρες, κανένας δεν μένει άγνωστος . Επιτέλους μια ταινία που λέει κάτι για όλους τους χαρακτήρες. Μαστ.

• Like 2
Δημοσ.

The Thing (1982)

Αρκετά καλό αν και είχε κάποια σημεία που δεν έπειθαν, αλλά καλό

Metropolis (1927)

Να θυμηθώ να μην ξαναδώ τόσο παλιά ταινία όσο καλή και αν είναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

the bourne legacy 2012

εδωσε οτι δεν εδινε η τριλογια

γρηγορο ξυλο that is

ελπιζω η συνεχεια να εχει και τον bourne να ριχνει το 5λεπτο βρωμοξυλο στο τελος...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Beneath the Dark

Κάποιος την είχε προτείνει στο παρελθόν θεωρώντας την βαθμολογία του imdb χαμηλή και "άδικη". Θα συμφωνήσω 100%, είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ σε τέτοιο βαθμό με τη βαθμολογία, η ταινία είναι αρκετά καλή κατά τη γνώμη μου. Ατμοσφαιρική, decent acting, μυστήριο από τη μία - ένα στόρυ που τελικά το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές και δεν αποφεύγει τα κλισέ από την άλλη. Κρίνοντας τη ταινία στη κατηγορία της της δίνω άνετα ένα

6,5/10.

The Royal Tenenbaums

Οι ταινίες του Anderson είναι μια κατηγορία μόνες τους. Είναι φοβερές οι λεπτομέριες που κρύβονται σε κάθε του πλάνο, οι χαρακτήρες αξέχαστοι, οι διάλογοι απίστευτοι... Απολαμβάνω κάθε στιγμή της ταινίας παρότι σαν υπόθεση ποτέ δεν είναι κάτι το εξαιρετικό.

7,9/10

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ.

7,9/10

Τι είναι αυτό που του στέρησε το 8άρι δηλαδή;

Εκτός και αν έχεις κάποιον αλγόριθμο με βάση τον οποίο βγάζεις την βαθμολογία γιατί βάζεις τέτοια νούμερα και όχι στρόγγυλα;

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός και αν έχεις κάποιον αλγόριθμο με βάση τον οποίο βγάζεις την βαθμολογία γιατί βάζεις τέτοια νούμερα και όχι στρόγγυλα;

Παρακαλω να μην κρινουμε την βαθμολογια αλλου συναδελφου σε αυτο το τόπικ ειναι αντιδεολογικο ...

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ.

Παρακαλω να μην κρινουμε την βαθμολογια αλλου συναδελφου σε αυτο το τόπικ ειναι αντιδεολογικο ...

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Μια ερώτηση έκανα. Δεν του έκαψα τη βαθμολογία.

*Συναδέλφου?

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Έχω αναλύσει τον τρόπο που βαθμολογώ μερικές σελίδες πριν (post 4053, σελίδα 271). Αν δε βαριέσαι κάνε το κόπο και γύρνα λίγο πίσω για να μη γράφω τα ίδια και κουράζω το κοινό.

Δημοσ.

Έχω αναλύσει τον τρόπο που βαθμολογώ μερικές σελίδες πριν (post 4053, σελίδα 271). Αν δε βαριέσαι κάνε το κόπο και γύρνα λίγο πίσω για να μη γράφω τα ίδια και κουράζω το κοινό.

Α έτσι εξηγείται. Και εγώ λέω 7,9...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...