Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι misscast, την γκόμενά του :eek: έβαλε στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο άνθρωπος και έπεσε ο μισός πλανήτης να τον φάει!

Έχει χαθεί ο ρομαντισμός στην εποχή μας. :-D

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Words

Μπορει η ιστορια να ειναι κοινοτυπη αλλα ο τροπος με τον οποιο ειναι σκηνοθετημενη, το καταπληκτικο soundtrack, της ατμοσφαιρας της ταινιας, το αισθημα δικαιου που καταπνιγει τον πρωταγωνιστη αλλα και η συγκηνιτικη αφηγηση του "γερου" εκτοξευουν την ταινια.

ps αν ημουν ο brandley cooper οντας ο πρωταγωνιστης και μαθαινα οτι στο καστ ειναι και η olivia wilde θα ημουν πολυ χαρουμενος. οταν ομως θα διαβαζα το σεναριο και θα εβλεπα οτι δεν φιλαει εμενα, για την ακριβεια οτι δεν εχουμε ουτε μια κοινη σκηνη μαζι θα γαμωσταυριζα για ωρες

Δημοσ.

The Bourne Legacy

Ταινία χωρίς κάποια ιδιαίτερη πλοκή και νόημα. Μου φάνηκε σαν μια ταινία που την έκαναν γιατί έπρεπε να την κάνουν και με μόνο σκοπό να δουν αν έχει ακόμα ψωμιά οικονομικώς το franchise. Το σενάριο ήταν του τύπου: Πάει ο καλός και σώζει την καλή απ'τους κακούς αφού κυνηγηθούν για καμιά ώρα. Καμία σχέση με την τριλογία. Απ'τα λίγα θετικά ο Jeremy Renner που απ' ότι έδειξε για άλλη μια φορά τον έχει τον action ρόλο. Τελείως άχαρος ο ρόλος του Edward Norton. 6/10 με τα χίλια ζόρια

• Like 2
Δημοσ.

Barfi! Φετινή, Ινδική, έβαλε στην κατσαρόλα Τσάπλιν, Αμελί κι άλλες 10 ταινίες...και πέτυχε η συνταγή.

Feel good. Classic. Παρέα με το 3 idiots. Αξίζει σε HD. High rewatch value κι όλα τα συναφή.

Δημοσ.

Premium rush

Κωμική περιπέτεια με ποδηλατιστές. Τίποτα σπουδαίο δυστυχώς. Δεν είχε τίποτα σούπερ αρκετά clean cut , αδιάφορη υπόθεση 4/10. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μα τίποτα άλλο.

Δημοσ.

War horse

Την ειδα με βαρυα καρδια γιατι την ειχα στο pc 9 μηνες παρα 7 μερες. στην 1.30 ωρα βαρεθηκα και το πηγαινα με fast forward. η αληθεια ειναι οτι δεν το χρησιμοποιησα πολυ γιατι μετα αρχισαν οι ενδιαφερων σκηνες και οι ανατροπες. ηταν πολυ ωραια μετα την 1.30 ωρα. υποθετω οτι ειναι λιγο συγκινητικη ειδικα αν την δεις κανονικα και σε συνεπαρει η μουσικη και το ηλιοβασιλεμα στο τελος

Δημοσ.

υποθετω οτι ειναι λιγο συγκινητικη ειδικα αν την δεις κανονικα και σε συνεπαρει η μουσικη και το ηλιοβασιλεμα στο τελος

Με έκανες και δάκρυσα ρε μπαγάσα.

• Like 2
Δημοσ.

Premium rush

Κωμική περιπέτεια με ποδηλατιστές. Τίποτα σπουδαίο δυστυχώς. Δεν είχε τίποτα σούπερ αρκετά clean cut , αδιάφορη υπόθεση 4/10. Πέρασε ευχάριστα η ώρα μα τίποτα άλλο.

θα συμφωνήσω

Δημοσ.

Sound of my Voice

1.jpg

Δηλωνω την ικανοποιοηση μου για την επιστροφη μου στην arthouse σκηνη. Αγνωστοι πρωταγωνιστες, ιδιοτροπα σεναρια, ξεχωριστη ατμοσφαιρα, μοναδικη εμπειρια.

Στο συγκεκριμενο παιζει και η κοπελιτσα του Another Earth.

Δημοσ.

The Princess Bride

Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς αυτή η ταινία βρέθηκε στο top250, αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν είμαι καθόλου σίγουρος γιατί μου άρεσε αρκετά! Είναι μέσα στα κλισέ, αλλά είναι ωραία που να πάρει. Όλα κλασικά, όλα όμορφα φτιαγμένα, τίποτα εντυπωσιακό, καμία απίστευτη ιδέα, αλλά συνολικά κάτι σου κάνει. Ίσως το ότι είναι πολύ προσεγμένοι ΟΛΟΙ οι "δευτερεύοντες" χαρακτήρες, καθώς και το γεγονός πως η ταινία είναι από το πρώτο δευτερόλεπτο ειλικρινής και συνεπής με αυτό που κάνει.

ΟΚ, ξέρω ότι πρόσφατα είπα μια πολύ παρόμοια ιστορία, αλλά δε μου συμβαίνει συχνά: την είχα ξαναδεί την ταινία και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κάθε σκηνή που έβλεπα, σκεφτόμουν "α, ΟΚ, αυτό το θυμάμαι", λες και είχα δει μόνο τη συγκεκριμένη σκηνή μια μέρα στο STAR. ΠΟΤΕ δεν ήξερα τι θα γίνει μετά, αλλά αφότου το έβλεπα ένιωθα μια "ζεστασιά", ότι αυτό κάπου το ξέρω, κάπου το έχω δει, κάτι μου λέει, έχω γελάσει, έχω ζήσει με αυτό κάποια φάση (ίσως κάναμε αναπαράσταση τις σκηνές με τα αδέρφια μου). Υποπτεύομαι ότι το είδα σε ηλικία 7-10 ετών, μια και μοναδική φορά. Το ότι μετά από τόσα χρόνια, ακόμη κάτι μου έλεγαν τόσα πολλά πράγματα, σημαίνει ότι και τότε (όπως και σήμερα), κάτι μου είπε η ταινία.

Μην την δείτε με προσδοκίες. Είναι παραμυθάκι. Αλλά υπάρχει η πιθανότητα κάτι να σας αφήσει μετά, ανεξήγητο. Πάντως χθες το βράδυ είδα σίγουρα ένα τουλάχιστον όνειρο, που είχε να κάνει με την ταινία.

Δημοσ.

hamamizuki ενα ρομαντικό δράμα.τελικά οι ιαπωνικές ταινίες είναι μια χαρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...