gavros10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 @noisepolution τι στροφη στα review ειναι αυτη; 2
NoisePollution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 @gavros10 δεν ξέρω τι με έπιασε but it feels good. Express yourselves...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το Reviewer: NoisePollution στο τέλος είναι όμως περιττό. Βάλε ένα ψευδώνυμο αν είναι. 2
Sellers Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ... http://www.youtube.com/watch?v=UCtFPPBImWk 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε να ποστάρει πάλι ο konnak και απο σεβασμό έκανα λίγο στην άκρη. 2
yanc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Dredd κι απο εμενα 8/10. Αυτος ειναι ο Δικαστης που διαβαζαμε, αυτη η γκριματσα ηταν κατω απο το κρανος. Πολυ τη χαρηκα. 1
master2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δυο ταινιες που μου αρεσαν τον τελευταιο καιρο ειναι ο Dredd και Lawless http://www.imdb.com/title/tt1212450/
NoisePollution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το Reviewer: NoisePollution στο τέλος είναι όμως περιττό. Βάλε ένα ψευδώνυμο αν είναι. Είναι copyright αυτά ρε γι' αυτό τα βάζω. Μιλάμε για χρήμα όχι αστεία...
deesnider Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω αρχίσει τον τελευταίο καιρό το εξής πρωτότυπο άθλημα: Ανοίγω τη ντουλάπα, τραβάω στην τύχη μια 400άρα βαλίτσα (από τις ...30 περίπου που αραχνιάζουν εκεί μέσα) με dvd, βγάζω τρία δισκάκια επίσης στην τύχη και ...ό,τι μου κάτσει, αποτελεί το σετ των ταινιών που θα δω εντός τής ημέρας! Είναι μια απελπισμένη προσπάθεια, την οποία άρχισα εδώ και λίγο καιρό, μπας και προλάβω να δω έστω κι ένα μικρό ποσοστό των όσων έχω μαζέψει, πριν ...κλείσω τα ματάκια μου και την κάνω για τόπους χλοερούς. Σήμερα, είχα σχετική επιτυχία σε δύο από τα τρία. Τα ...δύο: 1) Butterfly on a wheel Ερμηνευτικά κανείς από τους τρεις πρωταγωνιστές δε μου είπε κάτι ιδιαίτερο. Εκτός του Gerald Butler άλλωστε - σε ορισμένους μόνο, όχι πολλούς ρόλους του (μεταξύ των οποίων, ο συγκεκριμένος δε συμπεριλαμβάνεται) - τόσο ο Pierce Brosnan, όσο και η Maria Bello...Ε! Θα μπορούσαν να κάνουν κι άλλη δουλειά, χωρίς να μου λείψουν... ...Παρ' όλα αυτά, είχε τόσο απρόβλεπτη εξέλιξη και φινάλε, ώστε το απόλαυσα δεόντως. Ίσως να οφείλεται στο ότι το στοιχείο του απρόβλεπτου, ανέκαθεν το εκτιμούσα στις ταινίες... 2) Seven Pounds O Will Smith με άφησε ξερό! Ανέκαθεν τον γούσταρα στις περιπετειοκωμωδίες που τον έβλεπα, έκανε την ώρα μου να περνάει χαλαρά και ευχάριστα, αλλά μέχρι εκεί. Με τη συγκεκριμένη ερμηνεία όμως, εκτοξεύτηκε κάθετα στην εκτίμησή μου, αποδεικνύοντας ότι είναι η-θο-ποι-ά-ρα. Χρειάζεται τεράστιο υποκριτικό ταλέντο για το αποτέλεσμα αυτό. Ευτυχώς που το είδα μόνος μου, διότι ...με πήραν τα ζουμιά(!) και θα γινόμουν εντελώς ρόμπα... Αναλαμβάνω όλο το ρίσκο να τα ακούσω χοντρά για τον παραλληλισμό, αλλά τέτοια «ζημιά», όσο αφορά στα συναισθήματα που μου έβγαλε, σε δύο μόνο ταινίες ακόμα έχω πάθει. Σ' αυτή και σ' αυτή... ...και το ...τρία: 3) Ιλιγγιώδης μαλ@κί@!!! (θα μπορούσε να είναι και ο πραγματικός τίτλος...) Ούτε για μικρά παιδιά, χωρίς άλλα σχόλια... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από deesnider
Voodooman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Taken 2. Όπως και το πρώτο, εξίσου τραβηγμένο από τα μαλλιά, εξίσου χωρίς οποιοδήποτε ρελιστικό στοιχείο.Όλα συμβαίνουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου όλα είναι δυνατά και εύκολα, αρκεί να είσαι ο Neeson και η οικογένειά του. Και πόσο έξαλλοι άραγε μπορεί να έγιναν οι Τούρκοι βλέποντας να παρουσιάζεται η Κωνσταντινούπολη ως ξέφραγο αμπέλι, όπου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις (πχ να πετάς χειροβομβίδες) χωρίς κανείς να δίνει σημασία ή όπου τα περιπολικά είναι κάτι απίστευτα σαράβαλα από τις αρχές του '80 (FIAT mirafiori ίσως); Και ένα κενό στο σενάριο, όπου όσο και αν ψάχνω από χθες, δεν μπόρεσα να βρω κάποιον άλλον που να το εντόπισε. Αλλά πάλι ίσως να κάνω εγώ λάθος. Απαγάγουν τον Neeson και την Yanssen. O Neeson μετράει σωστά και εντοπίζει το πού τους πήγαν, ωραία μέχρι εδώ.Στη συνέχεια δραπετεύει και εκεί κοντά στο μέρος που τους κρατούσαν βρίσκει την κόρη του. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, που βρίσκεται στο ίδιο μέρος, αλλά την βάζουν σε ένα βαν και ΦΕΥΓΟΥΝ προς άγνωστη κατεύθυνση.Ο Neeson και η κόρη του μπαίνουν σε ένα ταξί και φεύγουν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Από την πρεσβεία λοιπόν, ο Neeson πηγαίνει με την σούπερ μνήμη του και την σούπερ αποτύπωση που έκανε στο μυαλό του πίσω στο μέρος που τους κρατούσαν αρχικά. Γιατί πήγε ξανά εκεί, αφού την Yanssen την είχαν πάρει από εκεί;Και ακόμη, χειρότερα, πώς τελικά όντως βρήκε εκεί την γυναίκα του, αφού την είχαν πάρει από εκεί;
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Site: http://www.imdb.com/title/tt2083383/">Trouble with the Curve Δεν γινεται να ειναι στην ιδια ταινια ο Eastwood και o Timberlake ,απλα δεν γινεται.Εβαλαν τον ρουβα της Αμερικης να παιξει με τον θρυλο τι σκατα ειχε στο κεφαλι του ο υπευθυνος του καστινγκ απορω και μονο για αυτο παιρνει μειον. Για την ταινια την ιδια, μετρια διασωνεται ερμηνευτικα απο τον παππου στην γνωστη του μανιερα. 6/10
wiowia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Taken 2. Όπως και το πρώτο, εξίσου τραβηγμένο από τα μαλλιά, εξίσου χωρίς οποιοδήποτε ρελιστικό στοιχείο.Όλα συμβαίνουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου όλα είναι δυνατά και εύκολα, αρκεί να είσαι ο Neeson και η οικογένειά του. Και πόσο έξαλλοι άραγε μπορεί να έγιναν οι Τούρκοι βλέποντας να παρουσιάζεται η Κωνσταντινούπολη ως ξέφραγο αμπέλι, όπου μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις (πχ να πετάς χειροβομβίδες) χωρίς κανείς να δίνει σημασία ή όπου τα περιπολικά είναι κάτι απίστευτα σαράβαλα από τις αρχές του '80 (FIAT mirafiori ίσως); Και ένα κενό στο σενάριο, όπου όσο και αν ψάχνω από χθες, δεν μπόρεσα να βρω κάποιον άλλον που να το εντόπισε. Αλλά πάλι ίσως να κάνω εγώ λάθος. Απαγάγουν τον Neeson και την Yanssen. O Neeson μετράει σωστά και εντοπίζει το πού τους πήγαν, ωραία μέχρι εδώ. Στη συνέχεια δραπετεύει και εκεί κοντά στο μέρος που τους κρατούσαν βρίσκει την κόρη του. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, που βρίσκεται στο ίδιο μέρος, αλλά την βάζουν σε ένα βαν και ΦΕΥΓΟΥΝ προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο Neeson και η κόρη του μπαίνουν σε ένα ταξί και φεύγουν ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Από την πρεσβεία λοιπόν, ο Neeson πηγαίνει με την σούπερ μνήμη του και την σούπερ αποτύπωση που έκανε στο μυαλό του πίσω στο μέρος που τους κρατούσαν αρχικά. Γιατί πήγε ξανά εκεί, αφού την Yanssen την είχαν πάρει από εκεί; Και ακόμη, χειρότερα, πώς τελικά όντως βρήκε εκεί την γυναίκα του, αφού την είχαν πάρει από εκεί; Ενταξει ειχε πολλα κενα,αλλα εδω νομιζω οτι ειχε εξηγηση.. Πριν φτασουν στο μερος που τον κρατουσαν με τη γυναικα του σταματησανε στο μαγαζι? που ηταν ο γερος.. Εκει πηγαν τη γυναικα του μετα κ τους βρηκε ο τρομερος πρακτορας Neeson.. 1
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Απο οτι θα δειτε απο τις παρακατω ταινιες η τηλεοραση μου κανει κακο Poker Face 2012 Περιμενα περισσοτερα. Ο καφετζοπουλος ηταν καλος και ειχα καιρο να τον δω κιολας Last Holiday Χριστουγεννιατικη ταινια. Μεχρι εκει The Borrowers Χριστουγεννιατικη ταινια. Μεχρι εκει Fred Claus Η καλυτερη ταινια που εχω δει αυτες τις μερες. Χριστουγεννιατικη, με καλους ηθοποιους. Ηταν μια αρκετα καλη κωμωδια A perfect Day Κι ομως. επαιζε η καμαριερα απο το american horror story. Αν δεν την εβλεπα στις πρωτες σκηνες δεν προκειται να την συνεχιζα. ετσι οπως πηγαινε η ιστορια παντως ειχε καλες προοπτικες αλλα το κατεστρεψαν στο τελος Μy Dog Skip! Να ναι καλα το star! Μεσημεριατικη, Χριστουγεννιατικη ταινια αλλα ηταν παντως λιγο συγκινητικη. αυτο πρεπει να της το πιστωσω @Sellers ετοιμασε ενα νεο τοπικ aka 3ο ποια ταινια μολις ειδατε. αφου εχουμε περασει τις σελιδες του προηγουμενου και αλλαζει και η χρονια θα ειχε φαση το 2013 να ειχαμε το 3ο μερος του sequel.
Voodooman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει ειχε πολλα κενα,αλλα εδω νομιζω οτι ειχε εξηγηση.. Πριν φτασουν στο μερος που τον κρατουσαν με τη γυναικα του σταματησανε στο μαγαζι? που ηταν ο γερος.. Εκει πηγαν τη γυναικα του μετα κ τους βρηκε ο τρομερος πρακτορας Neeson.. Ναι μωρέ, καλά λες. Μόλις τώρα το είδα και όντως έτσι είναι, μου ξέφυγε αυτή η σκηνή, αν και είδα πολλές φορές εκείνο το κομμάτι για να είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις