YiN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 The Perks Of Being a Wallflower. ^ Περιμενω απαντηση ^ Επειδή γενικά έχει αναφερθεί ξανά (δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θρεντ), η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων δεν είναι ΜΟΝΟ ο βιασμός με την "τεχνική" έννοια που τον εννοούμε συνήθως. Δυστυχώς υπάρχουν διάφορες ανωμαλίες στον κόσμο ετούτο. Σχετικά με το θέμα της μνήμης, ο μηχανισμός λέγεται απώθηση. Πολύ συχνά άνθρωποι που έχουν τραυματικές εμπειρίες τις απωθούν για να αμυνθούν απέναντι σε αυτό που τους συνέβη, ωστόσο αυτό δεν σημάινει ότι δεν έχουν πια προβληματική συμπεριφορά. Χρειάζεται θεραπεία. Στην ταινία ο μικρός προφανώς συνειδητοποίησε ότι είχε απωθήσει το γεγονός έως ότου είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία η οποία είχε και κάποιο βάθος συναισθήματος, πράγμα που του προκάλεσε και την μετέπειτα κρίση.
mpasketpro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις και gavros10 το ξερω βλεπω Two and a Half Men xD
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 End of watch. Φοβερη ταινια. Απο στορυ φυσικα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο, ειναι μια σειρα απο γεγονοτα τα οποια ξερετε απο την αρχη την καταλληξη που θα εχουν για τους ηρωες της ταινιας. Το μυστικο ομως ειναι το setting και η εκτελεση. Εχει ρεαλισμο το πραγμα και αυτο μετραει πολυ. Οι δυο συναδελφοι ταιριαζουν γαντι και ειναι και αρκετα badass. Σου δινουν αψογα την αισθηση οτι προκειται για "βετερανους" των δρομων που επισης γουσταρουν και αυτο που κανουν αλλα εχουν εμφανεστατα τα σημαδια οτι οι εμπειριες τους τους βαραινουν πολυ και τους επηρεαζουν στη ζωη τους. Απο εμενα 8/10 σιγουρα. Η ταινια με κρατησε απο την αρχη μεχρι το τελος ασχετα αν ηξερα τι θα γινει. Αυτο για εμενα ειναι κατορθωμα. 1
gavros10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Αν Εχω διχαστει. Σε γενικες γραμμες ο παπακαλιατης μου αρεσει, δεν τον θεωρω αθλιο. Θα αρχισω απο αυτα που μου αρεσαν. Η σκηνοθεσια ηταν αρκετα ωραια και αυτα τα κολπακια που εκανε με τα πλανα που περναγε εποχες, διαστασεις κλπ ηταν ευρηματικα αν και λιγο ελεηνα. Η Μαρια καλογηρου με εξεπληξε. Την Αθηνα που επελεξε να δειξει δεν την ξερω. Ποτε δεν εχω παει σε αυτα τα σοκακια. Θυμισε λιγο woody allen η ολη προσεγγιση και μου αρεσε γιατι δεν ηξερα οτι εχουμε κατι τοσο ομορμο στο κεντρο. Τελος μου αρεσε ολο το δευτερο μισο της ταινιας. Ηταν προσεγμενο, και ειχε μια σοβαροτητα που δεν ειχε στην αρχη Και τωρα ας αρχισω να κατακεραυνωνω. Τι λεξιλογιο ηταν αυτο; Τι αυθαδειες ηταν αυτες; Κανεις δεν μιλαει ετσι, ειδικα ενα ζευγαρι που εχει και παιδι. Καθε ερωτικη σκηνη της ταινιας, ηταν σκληρο πορνο. Ειδικα στην πρωτη απο τις δυο απορουσα με αυτα που εκανε ο παπακαλιατης. Λες και εγραψε το σεναριο μονο και μονο για να γ@μησει, εστω και στα ψεματα. Αν και την χουφτωσε κανονικοτατα. Ειναι μερος του ρολου... Το σεναριο στο πρωτο μισο της ταινιας ηταν αθλιο. Τραβαγα τα μαλλια μου με αυτα που εβλεπα. Μετα ηταν σαν να ωριμασε και καλυτερεψε. Απορω γιατι επρεπε να ακουσουμε lana del rey στην sex scene, το κατεστρεψε το κομματι οπως και στην αρχη που εβαλε την ιταλικη (νομιζω) κιθαρα λες και ειμαστε στο with rome with love. Δεν μπορουσε σιγουρα να βαλει μπουζουκια να παιζουν αλλα κατι θα εβρισκε. Εγινα εξαλλος ομως με την αντιγραφη απο το one day. Ηταν ακριβως το ιδιο σκηνικο και στις δυο ταινιες μονο που το one day ηρθε πρωτο κατα 2 χρονια
star12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αν Εχω διχαστει. Σε γενικες γραμμες ο παπακαλιατης μου αρεσει, δεν τον θεωρω αθλιο. Θα αρχισω απο αυτα που μου αρεσαν. Η σκηνοθεσια ηταν αρκετα ωραια και αυτα τα κολπακια που εκανε με τα πλανα που περναγε εποχες, διαστασεις κλπ ηταν ευρηματικα αν και λιγο ελεηνα. Η Μαρια καλογηρου με εξεπληξε. Την Αθηνα που επελεξε να δειξει δεν την ξερω. Ποτε δεν εχω παει σε αυτα τα σοκακια. Θυμισε λιγο woody allen η ολη προσεγγιση και μου αρεσε γιατι δεν ηξερα οτι εχουμε κατι τοσο ομορμο στο κεντρο. Τελος μου αρεσε ολο το δευτερο μισο της ταινιας. Ηταν προσεγμενο, και ειχε μια σοβαροτητα που δεν ειχε στην αρχη Και τωρα ας αρχισω να κατακεραυνωνω. Τι λεξιλογιο ηταν αυτο; Τι αυθαδειες ηταν αυτες; Κανεις δεν μιλαει ετσι, ειδικα ενα ζευγαρι που εχει και παιδι. Καθε ερωτικη σκηνη της ταινιας, ηταν σκληρο πορνο. Ειδικα στην πρωτη απο τις δυο απορουσα με αυτα που εκανε ο παπακαλιατης. Λες και εγραψε το σεναριο μονο και μονο για να γ@μησει, εστω και στα ψεματα. Αν και την χουφτωσε κανονικοτατα. Ειναι μερος του ρολου... Το σεναριο στο πρωτο μισο της ταινιας ηταν αθλιο. Τραβαγα τα μαλλια μου με αυτα που εβλεπα. Μετα ηταν σαν να ωριμασε και καλυτερεψε. Απορω γιατι επρεπε να ακουσουμε lana del rey στην sex scene, το κατεστρεψε το κομματι οπως και στην αρχη που εβαλε την ιταλικη (νομιζω) κιθαρα λες και ειμαστε στο with rome with love. Δεν μπορουσε σιγουρα να βαλει μπουζουκια να παιζουν αλλα κατι θα εβρισκε. Εγινα εξαλλος ομως με την αντιγραφη απο το one day. Ηταν ακριβως το ιδιο σκηνικο και στις δυο ταινιες μονο που το one day ηρθε πρωτο κατα 2 χρονια φιλε μου τι ψαχνεις ο παπακαλιατης αντιγραφει οτι ξενο σουξε κυκλοφορει εξω και το βαζει στις ταινιες του και μετα εμεις πρεπει να τον λεμε ταλενταρα.ναι ταλενταρα που μου παιρνεις ατακες και σκηνες απο χολυγουντιανες ταινιες και τις βαζεις σε ΚΑΘΕ εργο σου πολυ μεγαλη πρωτοτυπια.Οκ καλη η προσπαθεια δεν γυριζονται ταινιες ελληνικες πλεον αλλα ειπαμε οχι ετσι.Μη σου πω το ολο στορυ τι one day μου λες ειναι ιδιο με το sliding doors 3
linkin Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aν και δεν πιστευα ποτε θα εβγαινε απο το πληκτρολογιο μου η λεξη Παπακαλιατης, ας προσθεσω κι εγω το λιθαρακι μου στο κραξιμο του "καλλιτεχνη" Παπακαλιατη. Ειχε δειξει ο Θεμος ενα βιντεο πριν πολλα χρονια απο μια σκηνη σε σειρα του Παπακαλιατη, δεν θυμαμαι ποια σειρα ηταν ακριβως. Η σκηνη, λοιπον, ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με την παρακατω σκηνη που ξεκιναει στο 0:50 του παρακατω βιντεο, με τις φαπες της Ανιστον στον Λεμπλανκ. Τις ειχαν βαλει να παιζουν και διπλα διπλα ταυτοχρονα και ηταν ακριβως ιδιες... Καλλιτεχνης σου λεει μετα...
fearwhatnow Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 τι θεσπεσια ρε μεγαλε ,της βαζεις και 8.5 και μας παιρνεις και στο λαιμο σου...αει σιχτήρ (σορυ δεν αντεξα αλλα εχω φαει τρελο χαντακωμα με μερικους απο εσάς), no offence ετσι? Δυστυχως για εσενα η ταινια ειναι στο 76/100 στο Metacritic και ανω του 70 παντου. Επισης παιζει να εχει παρει και καμια 10αρια νικες σε φεστιβαλ ανα τον κοσμο και τελος ειναι εξαιρετικα πρωτοτυπη στο θεμα της και την σκοπια που παρουσιαζει.
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1853728/?ref_=fn_al_tt_1">Django O παλιος καλος Ταραντινο που αγαπησαμε επανερχεται ,πολυ καλη ταινια , εξαιρετικες ερμηνειες απο τον Cristoph Waltz(πηρε οσκαρ ) ,Samuel Jackson, Leonardo Di Caprio ,μουσικη.Σιγουρα μεσα στις καλυτερες της χρονιας. 8,5/10 5
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 The Truman Show Υπέροχη ερμηνεία από τον Carrey, υπέροχα μηνύματα περί αποχαύνωσης ειδικά με την τελευταία ατάκα της ταινίας. Απολαυστικός επίσης και ο Ed Harris. Πήρε 10 από μένα αυτή η ταινία. 1
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django;
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; Το ισοβιο ban ειναι κοντα, σε μυριζει 4
Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; Οχι μην το δεις, εαν δεν εχεις δει καμια ταινια του Ταραντινο μεχρι τωρα προφανως δεν σου αρεσει αυτο το ειδος . Υ.Γ Πριν απαντησω στον φιλο skiabox πηρα βαθειες ανασες και μετρησα αργα αλλα σταθερα μεχρι το 10 . 3
viper2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Για να μη χαλιέστε μη βλέπετε 'σκουπίδια' ,λόγω χαμηλότατου budget, τριτοκοσμικών χωρών αλλά μόνο hollywood για να είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσετε.Έχω να δω κάτι ελληνικό από την εποχή που παιζόταν στον ant1 η σειρά 'Τα μπακούρια'. Fotis13 : Δεν έχω δει καμιά ταινία του Tarantino και ο Leonardo Di Caprio με φοβίζει γιατί παίζει πλέον μόνο σε ψαγμένες και ψευτο-πνευματώδεις ταινίες. Να το δω τελικά το Django; ειναι υπερβολικο χωρις λογο. Το βλεπω εδω και 3 μερες...
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Θα τον μπέρδεψες με τον Αγγελόπουλο. Δεν είναι υπερβολικό χωρίς λόγο. Το πιστολίδι στο τέλος είναι. Τα υπόλοιπα είναι λιγότερο υπερβολικά από την πραγματικότητα.
No limit Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε κάποιες στιγμές πλατειάζει όντως πολύ η ταινία αλλά ειδικά ο κυνηγός επικυρηγμένων είναι όλα τα λεφτά.Ειδικά η έκφραση και ο τρόπος που λέει and now is the right time to call the marshal με κάνει να γελάω ασταμάτητα όπως και η διαπραγμάτευση της αγοράς του django. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις