Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το Mama με παρέα.

Αν και δε θέλω να σας πάρω στον λαιμό μου, ένα 7 του βάζω. Τουλάχιστον, αν και αυτά τα τόσο μεταφυσικά με "ενοχλούν", τουλάχιστον σε στυλ τρόμου, ξέφευγε από τα συνιθισμένα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδα το cloud atlas. Μπορω να πω οτι εκτιναχθηκε στο στατους της συλλογης μου. Απο τις καλυτερες που εχω δει με δυνατες ερμηνειες και απο τις λιγες ταινιες που στο τελος της αφου την κλεισεις θα κατσεις να σκεφτεις , να προβληματιστεις σχετικα με τις ανθρωπινες σχεσεις και τη δυναμη τους. Ειχαν δικιο οσοι ειπαν πως πρεπει να τη δεις ξεκουραστος. Παντως τα σχολια σχετικα με παπαροκουλτουριαρικη ταινια κλπ , δεν τα δεχομαι σε καμια περιπτωση. Στοχος μια τετοιας ταινιας ειναι να προβληματισει και αφου το καταφερνει για μενα ειναι αξιεπαινο. Εχω βαρεθει πλεον την αμεσοτητα της μασημενης τροφης στην οθονη και δεν το ζηταω πλεον. Η εμμεσοτητα ειναι αυτο που με κεντριζει (λατρης του Arizona dream , Time of the gypsies ) . Σειρα εχει το the mist του stephen king σε αυτου του ειδους ταινιων.

ΥΓ. χαιρομαι που μπαινω στην παρεα

Δημοσ.

Night on Earth

Τι γραμάτο ταινιάκι. Πέντε ιστορίες μέσα σε ταξί, σε Los Angeles, New York, Paris, Rome, Helsinki, όλες χαράματα (αν θυμάμαι καλά) τοπική ώρα.

Απολαυστική η Winona Ryder ως ταξιτζού (προσέξτε τον τηλεφωνικό κατάλογο) με πελάτισσα ατζέντισσα ηθοποιών, θεός ο Ανατολικογερμανός πρώην κλόουν και νυν ταξιτζής στη Νέα Υόρκη που ανταλλάσσει μαθήματα ζωής με τον πελάτη του, η τυφλή Béatrice Dalle βλέπει καλύτερα από τον φίλτατο de Bankolé, ο Benigni παίρνει παπά πελάτη και αποφασίζει πως έχει καιρό να εξομολογηθεί, και μια παρέα φίλων πάνε τον εντελώς λιάδα φίλο τους στο σπίτι, αφηγούμενοι στο δρόμο τη δραματική του ιστορία στον ταξιτζή.
Must.

Αν ψάχνετε ταινία σε χαλαρό στυλ, είναι ότι πρέπει. Άλλη μία εργάρα των 90s. Με τον Benigni είχα λιώσει, πραγματικά :lol:

9/10

• Like 2
Δημοσ.

Upstream Color

Ήθελα πολύ να μου αρέσει λόγω Primer αλλά τελικά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Σϊγουρα δεν είναι για πέταμα, έχει να σου δώσει πράματα απλά τόσο την ώρα που το παρακολουθούσα όσο και μια μέρα μετά (αφού έδωσα τον απαραίτητο χρόνο που θέλουν τέτοιες ταινίες για να μπολιάσουν μέσα σου) ένιωθα και νιώθω λίγο κενός.

6,7/10

• Like 1
Δημοσ.

Upstream Color

Ήθελα πολύ να μου αρέσει λόγω Primer αλλά τελικά δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Σϊγουρα δεν είναι για πέταμα, έχει να σου δώσει πράματα απλά τόσο την ώρα που το παρακολουθούσα όσο και μια μέρα μετά (αφού έδωσα τον απαραίτητο χρόνο που θέλουν τέτοιες ταινίες για να μπολιάσουν μέσα σου) ένιωθα και νιώθω λίγο κενός.

6,7/10

Ωπ. Και δεύτερη ταινία ο Primer. 

Κι έψαχνα τι να ειδώ.

ΥΓ. χαιρομαι που μπαινω στην παρεα

Καλώς μας ήρθες.  :-)

Δημοσ.

Μολις ειδα το 12 angry men βαση στα σχολια συμφορουμιτη. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.. δεν πιστευα στις κριτικες , ομως διαψευσθηκα. Ειναι εκπληκτικο πως μπορει να υπαρξει τοσο ολοκληρωμενο σεναριο και σκηνοθεσια μεσα σε ενα δωματιο. Σημερα ξοδευονται εκατονταδες εκατομμυρια για πατατες ...

• Like 2
Δημοσ.

ρε μάγκες κάνα site/blog που να λέει καινούργια releases σε dvdrips κλπ;

Εννοείς dvd και bluray releases. Απο εκεί υπολογίζεις μόνος σου πότε θα τα φέρει ο θείος. Συνήθως κανα δυο βδομάδες πριν. :-)

Δημοσ.

iron man 3

απ τις καλυτερες τις χρονιας για μενα...επιτελους μια ταινια  που ξεφυγε λιγο απ τις κοινοτυπιες
των υπολοιπων ταινιων με υπερηρωες συμπεριλαβανομενων και των iron man 1 & 2 μπορω να πω...επισης ειχε πολλες εκπληξεις και απιστευτο γελιο σε μερικες σκηνες!!

8,5/10 απο εμενα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...