Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jack reacher

Ταινιαρα. Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μου αρεσε ο tom cruise. Του ταιριαζε ο ρολος. Το σεναριο ειχε ωραια twist αν και μπερδευτηκα λιγο σε καποια φαση γιατι ειχαν γινει τοσα πολλα και ειχα ξεχασει απο που αρχισε. Στις 2 σκηνες δρασης ηταν ωραιο που ηταν σιωπηλες. Εδινε αλλο prestige.

Σηκωθηκα απο τον καναπε και χειροκροταγα με την απαντηση που εδωσε στο τσουλου στο μπαρ. Παρεδωσε μαθηματα ηθικης for free.

Δεν περίμενα να διαβάσω από σένα τα παραπάνω.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η σοδειά της προηγούμενης βδομάδας:

The Lincoln lawyer: Περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας, βασικό στοιχείο τα twists στη πλοκή. 5,5/10

Man of the House: Συμπαθητική ιδέα χωρίς φυσικά να ξεφεύγει από οποιοδήποτε cliche. 2,5/10

Μama: H ίδια χιλιοπαιγμένη -και αδιάφορη πλέον- συνταγή που από κάποιο σημείο και μετά σε κάνει να λες:-ακόμη να τελειώσει; 3/10

Johny got his gun: Μία καλή ταινία, θα μου είχε αρέσει ακόμη περισσότερο αν την είχα δει πριν το "diving bell and the butterfly" 6/10

Jack Reacher: Ωραία δράση, σε κρατάει αρκετά πριν βαρεθείς... 3,5/10

John dies at the end: Μερικές καλές στιγμές, μερικά εύστοχα σχόλια, συνολικά μία ευχάριστη έκπληξη αν είσαι στο κατάλληλο mood και δεν την πάρεις στα σοβαρά! 4/10

Δημοσ.

Πες την αληθεια τωρα, γιατι εισαι τοσο χαρουμενος τι σου συνεβει?

Ειχα μπουχτισει απο τις θρησκευτικες ταινιες και μαλλον επειδη ειδα μια ταινια μια δραση, καλο σεναριο και σκηνοθεσια να την θεοποιησα. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι χειροκροτησα ορθιος σε εκεινη την σκηνη

Parker

Κλασσικη ταινια jason statham. Αν και αυτη την ξεχωριζω καπως γιατι ηταν ωραια αισθητικα

• Like 1
Δημοσ.

Fast Five 2011

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Η συμμορία των 11 με μπόλικο αυτοκίνητο. Ωστόσο ήταν κλάσεις ανώτερο από τα προηγούμενα αφού εκείνα ήταν προσβολή για τον κινηματογράφο. Αναμένω το 6 χωρίς μεγάλες προσδοκίες...

Jack reacher

Ταινιαρα. Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μου αρεσε ο tom cruise. Του ταιριαζε ο ρολος. Το σεναριο ειχε ωραια twist αν και μπερδευτηκα λιγο σε καποια φαση γιατι ειχαν γινει τοσα πολλα και ειχα ξεχασει απο που αρχισε. Στις 2 σκηνες δρασης ηταν ωραιο που ηταν σιωπηλες. Εδινε αλλο prestige.

Σηκωθηκα απο τον καναπε και χειροκροταγα με την απαντηση που εδωσε στο τσουλου στο μπαρ. Παρεδωσε μαθηματα ηθικης for free.

Σε τέτοιες ταινίες ο πρωταγωνιστής (εδώ ο Τομ Κρουζ) πρέπει να αφήνει τουλάχιστον τέσσερις φορές έγκυο τη γκόμενα. Αυτός ούτε την άγγιξε. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε και λεμε

Branded (2012)

Βλακειουλα μου φανηκε, και καλα ειχε παραλληλισμο αυτα που εδειχνε με την πραγματικοτητα αλλα πολυ φτηνος και χαζος. Περιεργη μετριοτητα.
6/10

Life Of Pi (2012)

Ωραιες εικονες, μετριο σεναριο, μετρια σκηνοθεσια, χαλαρη ταινια.
7.5/10

A Haunted House (2013)

Κωμωδια που σατιρηζε Paranomal Activity οπως με ειπαν (δεν το εχω δει). Ειχε αρκετο γελιο και ξεφευγε λιγο απο τις κλασσικες αμερικανιες.
7/10

Silver Linings Playbook (2012)

Τερμα βαρετη, τερμα βλακεια. Πραγματικα μαζευτηκαν οι παραγωγοι και ειπαν, θα παρουμε 2-3 καλους ηθοποιους, θα τους βαλουμε να μιλανε επι μιαμιση ωρα συνεχομενα χωρις κανενα νοημα και ολα ενταξει. Πιο χωρις λογο και ουσια ταινια ειχα καιρο να δω. Θα ελεγα οτι ισως εφταιγε που την ειδα ενω ημουν πτωμα αλλα οχι, με τιποτα, ηταν απλα τραγικη.
4/10

Wild Bill (2011)

Ωραια ταινια, ειχε λιγο απο ολα. Ο σκηνοθετης μηπως ειναι ο ιδιος απο Green Street Hooligans? Γιατι εμοιαζε αρκετα η ολη ατμοσφαιρα. Για αυτο και ηταν ωραια η ταινια
7.5/10

Oldboy (2003)

Κινεζικη ταινια. Καλη ηταν, οχι τερμα καμενη. Ενδιαφερον και το σεναριο.
7.5/10

Δημοσ.

Con Air (1997)

Καλός πολισμάνος - Κακός πολισμάνος

Καλός φυλακισμένος - Κακοί φυλακισμένοι

Πάνω κάτω αυτό είναι το στόρυ :-D

Αρκετά κλισέ, μέτριες ερμηνείες ( εκτός του Cusack που τον βρήκα αρκετά συμπαθητικό), πολλά μπαμ μπουμ και σκηνοθεσία ανάλογη

του σεναρίου.

5/10 λόγω των καλών για την εποχή εφέ και για το γεγονός ότι με καλό παρεάκι η ώρα περνά ευχάριστα!

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε 7 στο "A Haunted House" χωρίς να το δεις. 7! επτά! εφτά! 4+3! 5+2! 6+1!

και 7.5 στο Oldboy, OK, όντως είναι περίπου του ίδιου επιπέδου ταινίες. Btw δεν είναι όλοι οι σχιστομάτιδες κινέζοι ε;

• Like 1
Δημοσ.

δεν είναι όλοι οι σχιστομάτιδες κινέζοι ε;

Εγώ πάντως άμα δω κάμποσους μαζί, δεν ξεχωρίζω ποιος είναι από πού...

Δημοσ.

Carrie 1976

Δεν λέμε "έγινε της τρελής?". Ε αυτό εννοούμε. Μου άρεσε. Αναμένω το remake με την Moretz που έρχεται το Φθινόπωρο.

• Like 1
Δημοσ.
Έχουμε και λέμε 7 στο "A Haunted House" χωρίς να το δεις. 7! επτά! εφτά! 4+3! 5+2! 6+1!

οφτόπικ:

Είναι λογικό όλες οι κωμωδίες να παίρνουν πολύ καλό βαθμό, μετά από αυτό το ισοπεδωτικό μήνυμα:

Χιούμορ μην ξεχάσεις να αποκτήσεις. Άκου 4/10.

Το οποίο αναφερόταν στο Paul. Μια κωμωδία με μπάτζετ μόνο 40 μύρια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

οφτόπικ:

Είναι λογικό όλες οι κωμωδίες να παίρνουν πολύ καλό βαθμό, μετά από αυτό το ισοπεδωτικό μήνυμα:

Το οποίο αναφερόταν στο Paul. Μια κωμωδία με μπάτζετ μόνο 40 μύρια...

Seriously? Έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει να το γράψουμε ΚΑΙ αυτό; ΟΚ, πάμε λοιπόν:

Από πού κι ως πού μια κωμωδία κρίνεται από το μπάτζετ της;! Δηλαδή αν ρίχνανε στην ταινία αυτή άλλα 20 εκατομμύρια, θα είχε πολύ περισσότερο γέλιο, έτσι;

Όσον αφορά την επιρροή που έχω στο φόρουμ, νομίζω ότι βλέπουμε όλοι πόσο τεράστια είναι αυτή. :P

Δημοσ.

εχθες στο σινεμα ειδα το Evil Dead (προσωπο του κακου) . νταξει ενα 6.5 θα παρει γιατι εκανε κοσμο να βγει απο την αιθουσα...γενικα καλο splatter με πολυ καλο κλιμα παιδια.. εστω και λιγο αν θες να δωσεις προσοχη λιγο δαγκωνεσαι. με παρεα το εβλεπα ανετα ξανα αλλα αν οχι σε σινεμα ανετα σε σπιτι με home cinema καλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...