Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hansel and gretel 2013

ντααααξει... Για το ξυλο το ειδα

και τη Gemma (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τη Gemma (όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω)

η Gemma μονο στο Pop και στο αλλο που την ειχαν απαγαγει. Αν και το τραιλερ του byzantium την δειχνει θεα...

• Like 1
Δημοσ.

η Gemma μονο στο Pop και στο αλλο που την ειχαν απαγαγει. Αν και το τραιλερ του byzantium την δειχνει θεα...

δε το είχα δει το τρέιλερ, θενκς :-)

Δημοσ.

Ωραία ταινία φαίνεται. Υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει να προβάλεται στις 28 Ιουνίου.

Εδώ και τόσο καιρό την έχω βάλει στο μάτι.

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αρκετά.

Μετά τις φόλες του Twilight  :eek: (τώρα εγώ φταίω αν αρχίσω πάλι τις κατάρες για την λεγάμενη; ) :-D

• Like 1
Δημοσ.

Iron Man 3

Προσπάθησαν να "αποτέλειώσουν" τον Iron Man στην τρίτη συνέχεια του. Σχεδόν τα κατάφεραν.....αν κρατήσουν τους ίδιους σεναριογράφους και σκηνοθέτη, για την επόμενη ταινία είμαι βέβαιος ότι δεν θα θέλω να ξανακούσω για τον τενεκέ. Μακράν η χειρότερη ταινία της marvel που έχω δει τα τελευταία χρόνια ίσως και η χειρότερη ever. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τανία της Disney αποκλειστικά για παιδιά, πιο γελοία θέλει προσπάθεια πραγματικά. Πέρα από τα εφέ το φίλμ πάσχει σε όλους τους άλλους τομείς, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Το πρώτο ήταν εκπληκτικό, το δεύτερο καλό, αυτό είναι το μαύρο πρόβατο, σκέτη απογοήτευση. Το χειρότερο φίλμ του 2013 για μένα μέχρι στιγμής.

3/10

Γιατι τοσο χαμηλη βαθμολογια?Μονο 3/10?Δεν εχω δει την ταινια ακομη αλλα απο οτι εχω διαβασει δεν ειναι και τοσο κακη.Δεν λεω οτι ειναι κανενα αριστουργημα αλλα 3? :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Οχι βεβαια!Ο καθενας εχει την δικη του αποψη,απλα εμενα προσωπικα μου φανηκε πολυ χαμηλη η βαθμολογια.Και εξαλλου αλλο 3 και αλλο 5! B)

• Like 1
Δημοσ.

Στο Iron Man 3 βάζω 7/10. Κυρίως για τα εφέ, εντάξει σε άλλα κομμάτια δεν περίμενα και πολύ καλύτερα πράγματα.

Αλλά, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει γιατί το avengers ήταν καλύτερο για τόσους πολλούς. Πραγματικά βοηθήστε με γιατί κάτι θα έχω χάσει δε μπορεί.

Σήμερα πάω για Gatsby.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Iron Man 3 βάζω 7/10. Κυρίως για τα εφέ, εντάξει σε άλλα κομμάτια δεν περίμενα και πολύ καλύτερα πράγματα.

Αλλά, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει γιατί το avengers ήταν καλύτερο για τόσους πολλούς. Πραγματικά βοηθήστε με γιατί κάτι θα έχω χάσει δε μπορεί.

Σήμερα πάω για Gatsby.!

Αμα θελεις γραψε εντυπωσεις για το Gatsby γιατι σκοπευω να παω να το δω!,Επισης συμφωνω μαζι σου για τους Avengers! B)

Δημοσ.

call 8/10

μόνο το τέλος ήταν χάλια και πολύ απότομο αλλιώς πολύ καλό και καλές ερμηνείες

• Like 1
Δημοσ.

Αμα θελεις γραψε εντυπωσεις για το Gatsby γιατι σκοπευω να παω να το δω!,Επισης συμφωνω μαζι σου για τους Avengers! B)

Πως συμφωνεις,αφου δεν εχεις δεi το iron man???

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...