MostDef Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ναι παίξε με το έλεφαντ μου τού άνοιξε και τις πόρτες για μπαγιόκο ($$)
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εχω δει mulholland dr. αλλα οχι lost highway. Να το τολμησω? Αυτος ο lynch o π______ς παντα μου καιει τα εγκεφαλικα κυτταρα. Είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ κι ύφος, μόνο που στο τέλος και αφού διαβάσεις για αυτήν το Lost, είναι πολύ πιο ανοιχτό. Αλλά το τελευταίο μισάωρο-εικοσάλεπτο έχει μια τρομερή γαμηστερότητα, δεν ήθελα να τελειώσει 1
Fan Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Mulholland Drive 2001 Δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι καθυστερημένος-δεν είμαι κατεστραμ... Δεν περίμενα ότι μετά το Lost Highway(που μου άρεσε σαν γαλλικό τραγούδι, το ακούς, δεν καταλαβαίνεις άγιο πνεύμα αλλά σαρέσει) θα πήγαινε πιο μακριά η βαλίτσα. Μόλις το τελείωσα και δεν την έχω ξεψαχνίσει ακόμα, αλλά τι βαθμό να βάλω; 6; 8 ή 2; Ούτε καν που το πήγαινε δεν κατάλαβα, ούτε ποιο το νόημα της σύνδεσης των χιλίων "στοιχείων" που εμφανίζονται σωρηδών αλλά ούτε αν την αγάπησα ή την μίσησα. Μάλλον λίγο και από τα δύο αν και αυτή την στιγμή το μίσος περισσεύει. Αργότερα αν καταλάβω καναν Χριστό θα αναθεωρήσω λίγο. Ελπίζω μέσα στην μέρα να την ξαναδώ, μπας και σταματήσω να τραβάω τα μαλλιά μου... Αρες μαρες κουκουνάρες η ταινία. Είναι για "ψαγμενους", δεν παίζει ρόλο που δείχνει κάτι που δεν βγάζει νόημα, "προσφέρει βαθύτερα νοήματα" στον θεατή. Βρε ουστ, θέλω το δίωρο από τη ζωή μου πίσω τώρα 1
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 welcome to the punch 2013 καθαρη εικονα ειχε ψιλοκαλο σεναριο ειχε ολη την uk αφροκρεμα την ειχε καποια δραματικα στοιχεια τα ειχε ερωτηση Γιατι ηταν μετριατζα...? Σε spoiler, για να μην το χαλάσουμε: Το τέλος της ταινίας δείχνει τον τύπο πεθαίνοντας να ερμηνεύει το χαμόγελο ως ευγνωμοσύνη για την ύπαρξη μιας πραγματικής φιλίας, όχι να πανηγυρίζει που ήταν ο πιο fit. Εννοείται ότι υπήρχαν χαρακτήρες που το έβλεπαν έτσι, αλλά αυτό δεν αφορούσε τους πάντες. το survival of the fittest αναφεροταν στην καθοδηγηση της επομενης γενιας. δεν το θελανε αλλα τραβηχτηκανε σε αυτο βλεπουν τουν μικρους ιαπωνες σαν τους ιαπωνες αστεγους [φανταζομαι να ξερεις τι παθαινε οι αστεγοι πριν το τσουναμι] το βλεπεις με τα ματια του δυτικου και γιαυτο εκανε τετοια επιτυχια αν και αλλα πραγματα διαπραγματευοταν το ταινιακι παρολο που παραλιγο να γινει της κορεας στην ιαπωνικη βουλη τοτε, το ichi the killer το μπαναρανε απο την μιση ιαπωνια... και αλλα πολλα που καποιος που βλεπει μονο μπαλα, θα τα θεωρει βαρετα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το survival of the fittest αναφεροταν στην καθοδηγηση της επομενης γενιας. δεν το θελανε αλλα τραβηχτηκανε σε αυτο βλεπουν τουν μικρους ιαπωνες σαν τους ιαπωνες αστεγους [φανταζομαι να ξερεις τι παθαινε οι αστεγοι πριν το τσουναμι] το βλεπεις με τα ματια του δυτικου και γιαυτο εκανε τετοια επιτυχια αν και αλλα πραγματα διαπραγματευοταν το ταινιακι παρολο που παραλιγο να γινει της κορεας στην ιαπωνικη βουλη τοτε, το ichi the killer το μπαναρανε απο την μιση ιαπωνια... και αλλα πολλα που καποιος που βλεπει μονο μπαλα, θα τα θεωρει βαρετα Διόρθωσε λίγο τα συντακτικά σου λάθη. Φαίνεται ότι προσπαθείς να πεις κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης, βάλε υποκείμενα σε ορισμένα. Ο σκηνοθέτης; Οι θεατές; Ποιοί;
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 τι δεν καταλαβατε στο Mulholand drive? αντε το lost highway ειναι ανοικτο σε ερμηνιες(που εγω ειχα τη δικια μου οταν τελειωσα την ταινια οποτε ηταν αρκετο)αλλα το mullholand drives σου δινει ξεκαθαρα στοιχεια για το τι παιζει, απλα πρεπει να εισαι υποψιασμενος... για εμενα, αυτες οι δυο ειναι οι καλυτερες ταινιες του lynch...μου αρεσαν και τα wild at heart,blue velvet αλλα οχι οσο αυτα το inland empire δεν μου αρεσε καθολου, ενω και το straight story μου φανηκε αδιαφορο... οι 2 πρωτες του, πολυ πειραματικες ακομα και για εμενα
NoisePollution Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το mullholand drives σου δινει ξεκαθαρα στοιχεια για το τι παιζει, απλα πρεπει να εισαι υποψιασμενος... Για την ταινία του Lynch πάντα έτσι? 1
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ναι αυτα τα στοιχεια τα εδιναν στο σινεμα, νομιζω και στο dvd The clues are: Pay particular attention in the beginning of the film: At least two clues are revealed before the credits. Notice appearances of the red lampshade. Can you hear the title of the film that Adam Kesher is auditioning actresses for? Is it mentioned again? An accident is a terrible event — notice the location of the accident. Who gives a key, and why? Notice the robe, the ashtray, the coffee cup. What is felt, realized and gathered at the Club Silencio? Did talent alone help Camilla? Note the occurrences surrounding the man behind Winkie's. Where is Aunt Ruth? αλλα νομιζω οτι το πρωτο στοιχειο ειναι αρκετο...
firewalker Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Dark Circles. Καλούλι ήταν. http://www.imdb.com/title/tt1863201/ Μου άρεσε που δεν έδωσαν μεταφυσικό τέλος.
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ναι αυτα τα στοιχεια τα εδιναν στο σινεμα, νομιζω και στο dvd The clues are: Pay particular attention in the beginning of the film: At least two clues are revealed before the credits. Notice appearances of the red lampshade. Can you hear the title of the film that Adam Kesher is auditioning actresses for? Is it mentioned again? An accident is a terrible event — notice the location of the accident. Who gives a key, and why? Notice the robe, the ashtray, the coffee cup. What is felt, realized and gathered at the Club Silencio? Did talent alone help Camilla? Note the occurrences surrounding the man behind Winkie's. Where is Aunt Ruth? αλλα νομιζω οτι το πρωτο στοιχειο ειναι αρκετο... Αυτά που τα έλεγε? Εγώ νόμιζα μιλούσες για την ταινία. Άκυρο. Λέω και εγώ. Τόσο ξεκάθαρα να τα δίνει η ταινία μόνη της λίγο δύσκολο.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μετά την πρώτη φορά που είδα το Mulholland Drive και δεν κατάλαβα τίποτα, διάβασα κάποια πράγματα και έγιαν ξεκάθαρα. Όχι όλα, αλλά τουλάχιστον ο κορμός και αρκετές ακόμα λεπτομέρειες που είναι σημαντικές. Μόλις την τελείωσα όμως για δεύτερη φορά και μπορώ να πω πως η ταινία είναι 40 φορές πιο δύσκολη απόσο θα περίμενα μετά από τις εξηγήσεις που διάβασα. Πολλά δεν κολλάνε ενώ έχω αμφιβολλίες και για τον κορμό, μερικά σημαντικά δηλαδή για την υπόθεση. Τι να πει κανείς. Έχει κανείς κανα καλό λινκ που να περιγράφει τι έγινε και τα νοήματα πίσω από αυτά; Πολλά από αυτά που νόμιζα ότι είχα καταλάβει μετά τις εξηγήσεις, δεν στέκουν τελικά όπως διαπίστωσα μόλις πριν. Πάντως η ταινία γαμάει. Έχει τρομερές στιγμές μαγείας ή απλώς γαμηστερότητας ενώ αυτός ο πούστης ο Lynch ξέρει πραγματικά πως να φτιάχνει σκηνές με πραγματική ένταση, όχι αστεία. Το ότι χρειάζεται εγχειρίδιο για να την καταλάβεις δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα 1
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ελπιζω σε καμια βδομαδα να το τελιωσω το mulholland drive. Δεν προλαβαινω, με παιρνει ο υπνος Διόρθωσε λίγο τα συντακτικά σου λάθη. Φαίνεται ότι προσπαθείς να πεις κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης, βάλε υποκείμενα σε ορισμένα. Ο σκηνοθέτης; Οι θεατές; Ποιοί; Δεν ανήκω στους αναλυτικούς, λυπαμαι Για την ταινία του Lynch πάντα έτσι? i saw what u did there and i liked it.jpg
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν ανήκω στους αναλυτικούς, λυπαμαι Μα... δε σου ζήτησα καμιά ανάλυση. Τα ίδια που έγραψες σου ζήτησα, να τα γράψεις σωστά.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μα... δε σου ζήτησα καμιά ανάλυση. Τα ίδια που έγραψες σου ζήτησα, να τα γράψεις σωστά. Στοιχεια σου εδωσα για να ψαξεις, μονος σου, παραπερα. επισης το κακο εχει διαφορετικη υποσταση στην δυση απο οτι στην ανατολη....
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Στοιχεια σου εδωσα για να ψαξεις, μονος σου, παραπερα. επισης το κακο εχει διαφορετικη υποσταση στην δυση απο οτι στην ανατολη.... Καλά άστο. Έχεις κολλήσει και δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω. ΥΓ. Έχω διαβάσει βουδιστική φιλοσοφία. Αλλά θα το συζητήσω με κάποιον που μπορεί να εκφραστεί σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις