JP21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δυο παρα πολυ καλες ταινιες με γελιο αλλα και ηθικα διδαγματα. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ http://www.imdb.com/title/tt1187043/ Η 1η φανταστικη ταινια!Απο τις καλυτερες και οπως προανεφερες συνδυαζει γελιο και διδαγματα! Bullet to the Head Κλασικη ταινια Stallone με πιστολιδι και ξυλο.Οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα η ωρα περασε ευχαριστα! 5,5/10 απο μενα!
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 @jp21 Προτινω να δεις (αν δεν την εχεις δει) και την δευτερη. Δεν θα χασεις.
PavelX Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 G.I. Joe Retaliation. Δεν θα βάλω βαθμολογία, απλά θα αλλάξω τον τίτλο σε G.I. NO 3
6xXx6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Fast and furious 6 Δεν ξερω τι γνωμη εχετε εμενα μου αρεσε...ηταν και λιγο διαφορετικο απο τα αλλα σε θεμα πλοκης. Περιμενω πως κ πως το 7!!! 6/10 έλα ρε παιδιά σαν μεξικάνικο έχει καταντησει εχει κατι σκηνες μεσα για γελια
JP21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 @jp21 Προτινω να δεις (αν δεν την εχεις δει) και την δευτερη. Δεν θα χασεις. Οχι δεν την εχω αλλα την εβαλα ειδη στη λιστα μου με τις ταινιες που θα δω!
kid10100 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 το φαστ φουριους το 6 ειναι πολυ ωραια ταινια !! αυτο ομως που την κανει να χανει 'ποντους' ειναι οτι εχει υπερφυσηκες σκηνες !! εγω παντως ειμαι φαν οπως και με τις προηγουμενες φαστ φουριους...παντως περιμενω να δω το 7 αν βγει που λενε οτι ο χαν ζει xD
jokerakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 boondock saints 7/10 πολύ καλή ταινία,με δράση ορισμένες φορές και γέλιο....αξίζει...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Maniac Η ταινία είναι γυρισμένη με οπτική πρώτου προσώπου (POV). Στις τσόντες αυτό είναι γαμάτο, εδώ δε μου άρεσε καθόλου. Τον Elijah Wood τον βλέπαμε μόνο στο καθρέφτη. Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που είδα γιατί σε κάποια φάση την έκλεισα. Τι να πω ίσως δεν ήμουν στο κατάλληλο mood. 1
6xXx6 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Summer of '42 8/10 Μια παρέα νεαρών περνούν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι την ίδια στιγμή που ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκει τους μεγαλύτερους στα πεδία των μαχών και το καλοκαίρι αυτό και ο πρώτος έρωτας θα τους σημαδέψει βαθειά και ανεξίτηλα. Η μουσική του εξαιρετικού Michel Legrand, όπως πάντα, αξεπέραστη ...
twiner Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 After the Rain, αριστούργημα από πολλές απόψεις. Υπάρχει στο youtube. 1
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Olympus has fallen. Από τις καλύτερες Αμερικλανιές τα τελευταία χρόνια. 8/13.74 Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα, μπύρα και αρκετό γέλιο. Στο καπάκι GI Joe. όχι τόσο καλό όσο το άλλο. *Αρχίζω να πιστεύω πως τα γεγονότα με την Β. Κορέα πριν λίγο καιρό ήταν promo για τις ταινίες. Μήπως έχουν μετοχές από Hollywood τα κοντοπίθαρα;
star12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 STOLEN Ο νικολας κειτζ παιρνει για την ερμηνεια του στην ταινια το χρυσο ......Βατομουρο ο σεναριογραφος παιρνει το βραβειο για το καλυτερο βλακωδες σεναριο ο σκηνοθετης της ταινιας παιρνει το βραβειο για την καλυτερη ηλιθια σκηνοθεσια ο κακος της ταινιας παιρνει το βραβειο για το καλυτερο ηλιθιο μεικ απ και την καλυτερη κωμικη ερμηνεια η ηθοπιος που παιζει στη ταινια τη κορη του νικ παιρνει βραβειο για το καλυτερο μπαζο Η ταινια παιρνει συνολικα απο μονη της ενα -0 τα λεμε στην επομενη ταινια σου νικ 1
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Safety Not Guaranteed Δεν καταλαβα τον στοχο της ταινιας. Ειχε μια κατευθυνση, αλλα στην πορεια την ξεχασε. Η μικρη διαρκεια της την περιορισε και δεν μπορουσε να δειξει νομιζω σκηνες που θα συμπληρωναν την ταινια. Ηταν λειψη. Σε γενικες γραμμες, η ιδεα ηταν ωραια αλλα ειχε πολλα κενα και ασαφειες το σεναριο. Θα μπορουσε να εχει το μυστηριο μιας indie παραγωγης αλλα δεν τα καταφερε. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Evil Dead 2013 Μάπα το καρπούζι. Περίμενα περισσότερα. Δεν θα τη συγκρίνω με τα παλιά γιατί θα είναι άδικο. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App Από τις παλιές μου άρεζε αρκετά η πρώτη ταινία. Μετά όσο πηγαίναμε στο μέλλον γινότανε και πιο light. Δεν θα ξεχάσω την έκφραση: "Gimme some sugar baby". Η καινούρια είναι ΟΚ, [6,5/10]
Fan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0783233/?ref_=sr_1 Atonement Καλογυρισμένη ταινία, με τρομερά σκηνικά και κοστούμια. Λίγο πριν το τέλος αρχίζει να σε εκνευρίζει λίγο γιατί δεν καταλαβαίνεις τί παίζει αλλά τα πάντα εξηγούνται στο φινάλε. Αξίζει να τη δείτε χωρίς όμως να είναι κάποιο αριστούργημα 7/10 http://www.imdb.com/title/tt0460791/?ref_=sr_3 The Fall Ο ορισμός του waste of time. Παρ' όλο που δεν είναι b-movie και έχει ωραία σκηνικά είναι τόσο σουρεαλιστικό που καταντάει αηδία. Από τις λίγες ταινίες που την έκλεισα λίγο πριν το τέλος γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Μετά από καμιά ώρα έβαλα να δω και τα τελευταία 25 λεπτά και φυσικά το μετάνιωσα. Μην χάσετε την ώρα σας εδώ 4/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις