gavros10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ερωτηση για την πλοκη του gijoe Αν θυμαμαι καλα ηταν να βγει περσυ αλλα επειδη ο channing tatum πεθαινε στην αρχη της ταινιας και ειχε γινει μεγαλο ονομα τοτε, πηγαν παλι για γυρισμα και ειχα διαβασει οτι πεθαινε πιο μετα για να εκμεταλευτουν το ονομα του. Αληθεια ειναι; Αυτη η κινηση μηπως ηταν ενα μερος της "καταστροφης" της ταινιας ή ηταν και ολα τα υπολοιπα χαλια;
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εσεις όλοι που ειδατε το GIJoe και αφου διαβασατε εδω καμια 10ρια αρνητικότατες κριτικές γιατι το είδατε; Περιμένετε την εκπληξη; 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εσεις όλοι που ειδατε το GIJoe και αφου διαβασατε εδω καμια 10ρια αρνητικότατες κριτικές γιατι το είδατε; Περιμένετε την εκπληξη; Εγώ του είδα για τα σκυλιά. Το plot. Ηθελα να πω
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Εσεις όλοι που ειδατε το GIJoe και αφου διαβασατε εδω καμια 10ρια αρνητικότατες κριτικές γιατι το είδατε; Περιμένετε την εκπληξη; πάντα εμπιστευόμουν την δικιά μου κρίση... π.χ. πολλοί απο εδώ μέσα τους άρεσε το "evil dead" εμένα όχι την θεώρησα μεγάλη μούφα,την είδα το μετάνοιωσα. άλλοι δεν τους άρεσε το "man from earth" εγώ ξετρελάθηκα...σου τ αναφέρω αυτά τα παραδείγματα για να σου εξηγήσω οτι εδώ μέσα απλά μια γνώμη θα πάρεις από εκεί και πέρα είναι στην δικιά σου ευχέρεια αν θα τη δείς ή όχι όπως και στην δικιά σου κρίση αν σου αρέσει ή όχι.... φιλικά πάντα 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 πάντα εμπιστευόμουν την δικιά μου κρίση... π.χ. πολλοί απο εδώ μέσα τους άρεσε το "evil dead" εμένα όχι την θεώρησα μεγάλη μούφα,την είδα το μετάνοιωσα. άλλοι δεν τους άρεσε το "man from earth" εγώ ξετρελάθηκα...σου τ αναφέρω αυτά τα παραδείγματα για να σου εξηγήσω οτι εδώ μέσα απλά μια γνώμη θα πάρεις από εκεί και πέρα είναι στην δικιά σου ευχέρεια αν θα τη δείς ή όχι όπως και στην δικιά σου κρίση αν σου αρέσει ή όχι.... φιλικά πάντα Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα).
Plug Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα). Γενικά το πρώτο,ήταν πιο σοβαρό. Το δεύτερο έκανε μπαμ από μακρυά,ότι επρόκειτο για ξεπέτα. Σκότωσαν τους χαρακτήρες,όσοι έζησαν,έκαναν οτι ναναι,οι ηθοποιοί ηταν απλά τραγικοί και γενικα ΔΕΝ. θα πω και μια μλκια ακομα να περασει η ωρα.. Τη σειρα& τα τρανσφορ,επρεπε να τα παρει o Neil Blokampp,na bgalei τα gi vs transformer και να τα κάνει εντελώς ωμά.
jokerakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα). είμαι πάνω απο 25..μικρός θυμάμαι έπεζα με gi joe,robocop και άλλα τέτοιου είδος παιχνίδια... σίγουρα δεν προσδοκώ να δω ερμηνείες "godfather" αλλά μια περιπέτεια σαν την πρώτη,με όσα αρνητικά είχε αυτή η ταινία....πιο πολύ την είδα σαν συνέχεια της πρώτης...βέβαια ,για εμένα, η πρώτη ήταν κλάσης ανώτερη απο αυτό το καρπούζι(μάπα το καρπούζι)....
KREATOR13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μολις το ειδα(gi joe),1080p αρχειο 15giga,μια χαρα eye candy!Ενταξει δεν ηταν τοσο τραγικο σαν ταινια overall,δηλαδη δεν περιμενα και κατι περισσοτερο απο μια ταινια με τιτλο gijoe,μια ευχαριστη action ''The Rock'' ταινια.6/10 οσο και στο imdb Παντως ο duke πεθαινει οντως στην αρχη και δεν καταλαβαινω τι αλλαξανε και γιατι καθυστερησε,απο το Battleship παντως που ηταν να βγαινανε ταυτοχρονα καλυτερο,βασικα ολα καλυτερα απο battleship.
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Είδα το Pacific Rim. Αξιόλογη ταινία στο είδος της. Σε βάζει από την αρχή στο νόημα και τα πράγματα κυλούν ομαλά. Βέβαια σε μια τέτοια ταινία αυτό που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η δράση οπότε μην περιμένετε τις τρομερές ερμηνείες. Η ώρα κύλισε ευχάριστα και δεν βαρέθηκα καμιά στιγμή. Δεν ξέρω τι λένε εκεί έξω αλλά για 'μενα αξίζει να τη δει κανείς! Βαθμός: 8.5/10
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σωστός. Προχωρώντας την ερώτηση του φίλου Chris λίγο παραπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω (όχι εσένα απαραίτητα) τι προσδοκίες θα μπορούσε να έχει κάποιος βάζοντας να δεί μια ταινία με τίτλο G.I.Joe? Στο καλύτερο σενάριο πάντα (best casde scenario). Η ερώτηση απευθύνεται σε άτομα άνω των 25 χρονών (αν υπάρχουν εδώ μέσα). Οι προσδοκίες για μια άμυαλη διασκεδαστική περιπέτεια. Το πρόβλημα με το GI Joe , είναι πως πάει παραπέρα. Είναι γεμάτη αηδίες. Το ένα το βρήκα διασκεδαστικό. Το SequeL ήταν απίστευτα κακό. Τα Fast and Furious , που είναι πάνω κάτω στην ίδια συνομοταξία είναι άμυαλα διασκεδαστικά. Αν έπρεπε να ήμουν ακόμα πιο ακριβής, πόσο διαφορετικά είναι τα Transformers 1 από το 2 και 3? Αυτό. Σε προκαλώ να το δεις και να μας γράψεις ένα κειμενάκι από τα ''πράγματα που απλά με εκνεύρισαν πέρα από την ηθοποιία''
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Elden Lake. Ωραίο θρίλερ. Σε καμία περίπτωση τρόμου. http://www.imdb.com/title/tt1020530/
kalidor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Xτες εισα το :ΜΑΜΑ...καλουτσικο αν και απορησα πως μεγαλωσαν 2 κοριτσια μονο με κερασια..???? Τελος βαζω ενα 6/10. http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=sr_1
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Angel Heart(1987).Γούσταρα....Robert De Niro,Rourke σε ταινία μυστηρίου.Του πήγαινε το διαβολικό.....7.5/10
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Olympus has fallenΑριστουργημα, στο πανθεον του παγκοσμιου κινηματογραφου μαζι με τα ιερα τερατα Seagal kai Van Damme.Προτεινω οσκαρ πρωτοτυπου σεναριου που αλλου θα δεις εισβολη κορεατων στον λευκο οικο και τον president να σκαει κουτουλιδια! Συμπερασματικα εχει και η μαλακια τα ορια της αυτη τα ξεπερασε.3/10 (γιατι αν την δεις σαν κωμωδια θα περασεις καλα)Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2013 από Fotis13 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Exam Ταινία που διαδραμτίζεται αποκλειστικά σε έναν χώρο (για κάποιον που ρωτούσε για τέτοιες ταινίες). Είχε ένα σχετικό ενδιαφέρον, το μόνο που με ενόχλησε ήταν η υπερβολική συμπεριφορά κάποιων (προφανώς για να περάσει το στόρυ σε άλλο επίπεδο αλλιώς θα καθόντουσαν μιάμιση ώρα χωρίς να γίνεται τίποτα). 6,3/10 Trance Υψηλές προσδοκίες. Δεν ικανοποιήθηκαν πλήρως, το βρήκα λίγο αφελές. Όπως και να χει σου κρατάει το μυαλό αγκιστρωμένο. Είναι από τις ταινίες που στο τέλος ενώνονται όλα τα κομματιά του παζλ μπροστά σου. Απλά το παζλ συμπληρωμένο ήταν λιγότερο εντυπωσιακό παρά όταν τα κομμάτια ήταν σκόρπια. 6,7/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις