Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά το παζλ συμπληρωμένο ήταν λιγότερο εντυπωσιακό παρά όταν τα κομμάτια ήταν σκόρπια.

Αυτό ακριβώς. Πολύ κοινό τελικά το στόρυ.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dark skies - Αξιοπρεπέστατο για το είδος του. 8/10

Olympus has fallen - Ναι αμερικανιά αλλά στον τομέα δράση, πιστολίδι δεν χάσκει πουθενά (Δεν θυμάμαι και άλλη ταινία που να πέφτει ο λευκός οίκος) 7/10

Evil dead - όχι άλλο κάρβουνο 5/10

Mientras Duermes - είχα στο μυαλό μου κάτι πιο δυνατό στον τομέα θρίλερ αλλά ωραία πλοκή 7/10

Fast and Furius 6 - καλή δράση, ρηχό χιλιοπαιγμένο βασικό σενάριο αλλά δεν το βλέπουμε για να γίνουμε πιο ξύπνιοι. 7/10

21 & Over - καλό αλλά όχι στα επίπεδα project x και φυσικά όχι superbad 6/10

Poltergeist - Το είδα επειδή αναφέρθηκε εδώ μέσα με μεγάλες προσδοκίες αλλά το βρήκα ξεπερασμένο ακόμα και για την εποχή του 6/10

The Dictator - Να περάσει η ώρα ένα μεσημέρι, φαίνεται ακριβή παραγωγή αλλά περίμενα καλύτερα κείμενα. 6/10

Dark Circles - Μου άρεσε που δίνει μία "λογική" εξήγηση στο τέλος, στο υπερφυσικό που πουλάει η ταινία κατά την διάρκεια της αλλά μέχρι εκεί. 6/10

Mama - Καλό και σε κρατάει αλλά το τέλος του με απογοήτευσε. Ας έμενε κρυφή η mama χωρίς τόσα εφέ 6/10

Tower block - Ωραίο τέλος και με στιγμές αγωνίας. Ερμηνείες λες και είναι ερασιτέχνες βέβαια. 6/10

Είπα κι εγώ να συνεισφέρω για πρώτη φορά με ταινίες που είδα πρόσφατα.

Δημοσ.

Olympus has fallen - Ναι αμερικανιά αλλά στον τομέα δράση, πιστολίδι δεν χάσκει πουθενά (Δεν θυμάμαι και άλλη ταινία που να πέφτει ο λευκός οίκος) 7/10

Σε χιλιαδες ταινιες πεφτει ο λευκος οικος 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Trance

Ωραίο, ευχάριστο, αξιοπρεπές έργο,Το είδα χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα. Στις ταινίες ηθελημένα δεν είμαι καθόλου προσεκτικός και δεν μυρίζομαι τις ανατροπές

αλλά στο Trance πρέπει να είσαι τελείως βόδι για να μην καταλάβεις από την αρχή ότι η Dawson τα έκανε όλα. Βλέπεις τον Cassel να λέει στον McAvoy "διάλεξε στην τύχη μία ψυχαναλύτρια" και μετά από λίγο βλέπεις την Dawson να τον κοιτάει με αυτό το διατρητικό βλέμμα. Ε, δεν θέλει καθόλου μυαλό...

Ώρες ώρες είχε την αγωνία του, γενικά με κράτησε εύκολα. Δεν είναι και το έργο, αλλά προτείνεται για ένα ευχάριστο βράδυ.

Edit: Όσο το σκέφτομαι πάντως, μου φαίνεται αδίκησα συνολικά το έργο. Διαβάζει κάποιος την υπόθεση και λέει "ώπα, εδώ είμαστε, θα δούμε κάτι σαν το Memento". Αυτομάτως λοιπόν σου δημιουργούνται υψηλές σεναριακές προσδοκίες από το έργο, τις οποίες, δυστυχώς, δεν καταφέρνει να ικανοποιήσει.

Πέρα ομως από το σενάριο (που είναι απλά καλό), η κινηματογράφηση του Boyle είναι εξαιρετική. Σκηνοθεσία, σκηνογραφία και φωτογραφία είναι καταπληκτικά.

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1
Δημοσ.

Trance

Πολλά λάθη και αρκετά βαρετό. On the plus side, είχε καλο interior design και fapping material για τα παιδιά του fitness.

Fast and the furious 6

Are we getting more stupid...?

Δημοσ.

Ταραντίνο είναι (σενάριο). Και μοιάζει το στυλ του.

Ναι απλώς από την μέση και μετά το χάνει η ταινία λίγο με τα υπερφυσικά, δεν το έχει κάνει ο ταραντίνο αυτό ξανά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...