viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Είδα τις κάτωθι ταινίες του Krzysztof Kieślowski: 1) Trois couleurs: Blue 2) Trois couleurs: Blanc 3) Trois couleurs: Rouge Είναι όλες τους εξαιρετικές. Η Irène Jacob έγινε η αγαπημένη μου ηθοποιός ξένου κινηματογράφου. Πως το εννοείς το "ξένου κινηματογράφου";
fearwhatnow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 What Maisie Knew Περναει στην ιστορια ως ενα απο τα αριστουργηματα του Κινηματογραφου. Η προοπτικη κινηματογραφησης ειναι εξαιρετικη, η πιτσιρικα ειναι εκπληκτικη οπως και ολο το καστινγκ και η μουσικη σπαει κοκκαλα, ειδικα το : Με διαφορα η καλυτερη ταινια του 2013, πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. 9.5/10 1
gavros10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 What Maisie Knew Περναει στην ιστορια ως ενα απο τα αριστουργηματα του Κινηματογραφου. Η προοπτικη κινηματογραφησης ειναι εξαιρετικη, η πιτσιρικα ειναι εκπληκτικη οπως και ολο το καστινγκ και η μουσικη σπαει κοκκαλα, ειδικα το : Με διαφορα η καλυτερη ταινια του 2013, πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. 9.5/10 Παραλιγο να το δω εχθες αλλα τελευταια στιγμη διστασα. Μου κινησες ομως το ενδιαφερον ειδικα με την πρωτη προταση
fearwhatnow Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Παραλιγο να το δω εχθες αλλα τελευταια στιγμη διστασα. Μου κινησες ομως το ενδιαφερον ειδικα με την πρωτη προταση Μια ακομη κριτικη που ισως σου δωσει την ωθηση να το δεις: http://www.moviebox.gr/what-maisie-knew/
Sellers Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ωραιος ρε fear. Εκλεισε για σημερα το βραδυ μετά απο Breaking Bad και Dexter.
Fotis13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt1980209/?ref_=sr_1">Pain & gain Kαλη ταινια για να περασεις ευχαριστα την ωρα ,με ευστοχο χιουμορ σατιριζει την υποκουλτουρα των gym (οσοι γυμναζονται θα το εκτιμησουν καλυτερα ) και το αμερικανικο ονειρο με καθε κοστος. Δεν ενδεικνυται για οσους θεωρουν κωμικο τον Σεφερλη και το scary movie κωμωδια... 6,5/10 2
leleo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 What Maisie Knew Περναει στην ιστορια ως ενα απο τα αριστουργηματα του Κινηματογραφου. Η προοπτικη κινηματογραφησης ειναι εξαιρετικη, η πιτσιρικα ειναι εκπληκτικη οπως και ολο το καστινγκ και η μουσικη σπαει κοκκαλα, ειδικα το : Με διαφορα η καλυτερη ταινια του 2013, πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. 9.5/10 Δεν την ήξερα καθόλου, και την ανακάλυψα απο το πόστ σου. Μόλις την είδα. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, αλλά έχεις δίκιο σ αυτό που λες πως όσοι δεν έχουμε παιδιά πιο δύσκολα θα την εκτιμήσουμε. 8/10 για μένα
Superuser Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Pain & Gain Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.. Όντως η ιστορία από μόνη της όπως έγινε είναι γελοία.. Ο Bay την έκανε πιο σατιρική από ότι ήταν ίσως για να διακωμωδίσει την ηλίθια μόδα των 90's muscles,money,babes,beach,cars,easy money,no brain... Καλή! ------------------------------------------------- Primer Άρε Viper.. Δύο κύτταρα μείναν μετά το Upstream color,πάν'..κάηκαν και αυτά.. Ταινία γρίφος που χρειάζεται και άλλο walkthrough Όχι για όλους... Πολύ καλή
Eru Iluvatar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πως το εννοείς το "ξένου κινηματογράφου"; Ξενος κινηματογραφος ειναι ο μη-ελληνικος. Αλλα θα μου πεις, υπαρχει και κατι στην Ελλαδα τη σημερον ημερα; ΟΚ, δεκτη η κριτικη σου. My bad!
gavros10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 What Maisie knew Ακομα εχω αυτο το ελαφρο χαρουμενο καρδιοχτυπη που συνοδευεται απο ενα χαμογελο ικανοποιησης. Υπηρχαν συνεχεις αλλαγες συναισθηματων που περιστρεφονταν γυρω απο την μειζ και καταφερνε να μας τα μεταδωσει με απολυτη επιτυχια. Το κοριτσακι ηταν φοβερο. Μου εκανε εντυπωση που καθολη την διαρκεια της ιστοριας, μετα τις "σημαντικες" αλλαγες (οι οποιες ηταν αρκετες), κανεις δεν εξηγουσε τιποτα στην μειζ. Σε αυτο βοηθαει και ο τιτλος αλλα νομιζω οτι ειναι απο τις σπανιες και καλες φορες που συμβαινει. Απο τις καλυτερες φετινες ταινιες στο ειδος της πιθανως οσοι δεν εχουν παιδια θα δυσκολευτουν να την εκτιμησουν αλλα γνωμη μου ειναι να την δουν ολοι. Εχω την εντυπωση οτι εμεις εδω, που θεωρω οτι ειμαστε ανθρωποι με συναισθηματα, ξερουμε την ζωη και τρεφουμε μια συμπαθεια για τις τεχνες, δεν θα εχουμε τετοιο προβλημα. Αν μη τι αλλο, ολοι ειμασταν παιδια και την καταλαβαινουμε απολυτα την μειζ (και καθε μειζ). Εκτος αν καποιος γεννηθηκε σαν τον μπεντζαμιν μπατον
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 The Fountain Ξέρω ότι μπορεί να πέσετε να με φάτε..αλλά το 'βρήκα' πολύ μέτριο 3
revolver1990 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Begotten. Thanks Nicoc and the others.6,5/10 Αν και η βαθμολογία δεν έχει σημασία σε τέτοιες ταινίες..... Ασπρόμαυρο gore στα καλύτερα του Θύμισε λίγο παλιό David Lynch
Fan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 The Last Stand http://www.imdb.com/title/tt1549920/?ref_=sr_2 Μέτρια ταινία, με τον Σβατσενεγκερ να δείχνει ότι δεν μπορεί πια. 5.5/10
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 luxx ευχαριστω ρε,βρήκα ταινιες για δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις