Superuser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 The raid: Redeption Ινδονησιακή καρατερίστικη σπλατεριά Μέτριο ------------------------------------------------- The Thing (2011) Υποτίθεται ότι είναι prequel και καταλήγει άνευρο remake.Κρίμα τα λεφτά που έριξαν Αδιάφορο,μέτριο
walkerr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 The raid: Redeption Ινδονησιακή καρατερίστικη σπλατεριά Μέτριο ------------------------------------------------- The Thing (2011) Υποτίθεται ότι είναι prequel και καταλήγει άνευρο remake.Κρίμα τα λεφτά που έριξαν Αδιάφορο,μέτριο Mόνο 38 εκατομμυρια δολλαρια, αλλα ok, οι αμερικανοι τα εχουνε Ενω η ινδονησιακη αρλουμπα κοστισε μονο 1,1 εκατομμυριο.
OMGA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εμενα μoυ αρεσε το the thing. Το αλλο δεν μπορω να το δω διοτι δεν ειναι αμερικανιά.
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) δυστηχώς φίλε δεν το πολυκατέχεις..... Για πες εσυ που το κατεχεις τι ακριβως καινουριο ειδες σχετικα με το διαδικτυο ?Τι ειδες ρε jimmako? εκλαψες κιολας ? Ιn other news: Site: The Lone Ranger Αυτη η μανιερα του Depp εχει αρχισει και κουραζει ιδιες φατσες- γκριματσες και αλλαζουν μονο τα κουστουμια .Η ταινια μετρια εχει χιουμορ και βλεπετε ευχαριστα αν και μπορουσε να ηταν μικροτερης διαρκειας απο τον σκηνοθετη των πειρατων της Καραιβικης. 6,5/10 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13
Superuser Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 The Internship Δύο,ανίδεοι με την τεχνολογία κ το ίντερνετ,μεσήλικες πωλητές που χάνουν την δουλειά τους,αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή σε καλοκαιρινά μαθήματα πρακτικής της Google με δοκιμασίες,μαζί με τους 20χρονους,για μιά θέση στην εταιρία.. Δεν είναι Η κωμωδία της χρονιάς, αλλά βλέπεται ευχάριστα.. Καλούτσικη
MauMaus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 the adjustment bureau το χω τσιμπησει ηδη 1080 ειναι καπου στο 85% ε ε ερχεταιιιιιι
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Observe and report Κατεστραμμένη κωμωδία , αλλά πιο βαθιά από ότι φαίνεται στην αρχή. Δεν την περίμενα τόσο καλή , πραγματεύεται την κωμική (με τραγικά στοιχεία) ιστορία ενός φύλακα εμπορικού κέντρου, μειωμένης αντίληψης. Τι να πω, 6.5/10 , αξίζει μια θέαση από έμπειρους θεατές στην κωμωδία με τραγικά στοιχεία. Ναι, έχει καφρίλα.
Gtr34 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Equilibrium Εξαιρετικη ταινια μου αρεσε παρα πολυ .Ενδιαφερον ιστορια που θετει προβληματισμους και σε βαζει σε σκεψεις , ο Bale δινει ρεστα 8/10 5
Fan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Site: Killer Joe Ταινία για βιντεοκασέτα λίγο πιο πάνω από σκουπίδι. Είχε κάποιες σκηνές που έβγαζαν και λίγο γέλιο αλλά και κουλτουριάρικο τέλος (απλά σταματάει κάποια στιγμή και τελειώνει!). 4.5 (μόνο και μόνο για την Dottie)
MauMaus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt0309698/ παρα πολυ καλο http://www.imdb.com/title/tt0309698/ παρα την πολυ χαμηλη βαθμολογια του μου αρεσε πολυ ! ατμοσφαιρικο με σχετικη αγωνια ! σε οποιον αρεσουν αυτα με μυστηρια σπιτια κτλ θα με θυμηθει ..
8elwADSL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) The Conjuring (Το Κάλεσμα) Δεν με έχουν τρομάξει πολλές ταινίες τρόμου αλλά με αυτό ένιωσα για τα καλά. 7.5/10 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2013 από 8elwADSL
gavros10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 World War Z Οτι θυμαμαι χαιρομαι. Εχω μεινει μιλια πισω το τελευταιο διμηνο αλλα τι να κανω... Δεν ηταν αυτο που περιμενα και κατα την γνωμη μου δεν δικαιολογει το 7.1 στο Imdb. Η σκηνοθεσια ειχε καποιο ενδιαφερον αλλα το σεναριο ηταν αθλιο. Γεματο plot holes και με αυτα που γινοντουσαν τραβαγα τα μαλλια μου. Μου την εσπασε στο τελος γιατι λεω: ρε φουστη μου, βλεπω walking dead απο το 1ο επεισοδιο, εχω δει τοσες ταινιες με ζομπι και τελειωνει ετσι; Wtf δηλαδη; Μπραβο παντως που τα ονομαζουν ζομπι. Απο τις λιγες ταινιες 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 World War Z Οτι θυμαμαι χαιρομαι. Εχω μεινει μιλια πισω το τελευταιο διμηνο αλλα τι να κανω... Δεν ηταν αυτο που περιμενα και κατα την γνωμη μου δεν δικαιολογει το 7.1 στο Imdb. Η σκηνοθεσια ειχε καποιο ενδιαφερον αλλα το σεναριο ηταν αθλιο. Γεματο plot holes και με αυτα που γινοντουσαν τραβαγα τα μαλλια μου. Μου την εσπασε στο τελος γιατι λεω: ρε φουστη μου, βλεπω walking dead απο το 1ο επεισοδιο, εχω δει τοσες ταινιες με ζομπι και τελειωνει ετσι; Wtf δηλαδη; Μπραβο παντως που τα ονομαζουν ζομπι. Απο τις λιγες ταινιες Δεν πειραζει αυτο δεν ειναι τιποτα , εδω ειδες το the shawshank redemption to 2012 .
OMGA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Μου την εσπασε στο τελος γιατι λεω: ρε φουστη μου, βλεπω walking dead απο το 1ο επεισοδιο, εχω δει τοσες ταινιες με ζομπι και τελειωνει ετσι; Wtf δηλαδη; Πραγματικά, δεν υπάρχουν πολλές ταινίες που τελειώνουν τόσο απότομα και άκομψα. Κάθεσαι και λες,«Τι; Τέλειωσε;;; »
Προτεινόμενες αναρτήσεις