Fan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Man of Steel Χαχαχα, έπρεπε να το δω για να καταλάβω πόσο είχαν πονέσει τα 8 ευρώπουλα που έσκασαν κάποιοι φίλοι μου για να το δούνε στο σινεμά. Εγώ από την άλλη κλαίω μόνο τις 2,30'' που σπατάλησα για να το δω στο σπίτι. Μέχρι τη μέση της ταινίας η απόλυτη βαρεμάρα μετά κάτι γίνεται αλλά εκτός από τα ωραία cgi όλα τα άλλα είναι (ηθοποιία, σενάριο κτλ) είναι απροσδόκητα χαμηλά για μια παραγωγή τόσων εκατομμυρίων. Τζάμπα η διαφήμιση που της είχαν κάνει. 4/10 2
Sellers Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ λέω να πάω σήμερα ή αύριο. Θέλει να έρθει κανείς μαζί μου? Xαμός. Θα βρείτε αίθουσα με τόσες θέσεις? 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά τί διθύραμβοι είναι αυτοί για το Gravity; Εγώ δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσοι γνωστοί μου πήγαν και το είδαν ΌΛΟΙ λένε ότι είναι βαρετό και χωρίς σενάριο. Ένα μήνα αργότερα θα κάνω την ίδια ερώτηση. Πολύ όμορφη φωτογραφία, σκηνοθεσία, αλλά αυτό δεν είναι ταινία ακριβώς. Είναι να το βάλεις να αλλάζει στην οθόνη της τηλεόρασης όσο παίζει μουσική. Η κοπέλα αρπάχτηκε από τη ζωη, δεν έγινε και τίποτα. Απλώς παρακολουθούσαμε τις μεταπτώσεις και τις αλλαγές. Όμορφα, και; Στο τέλος μόνο το johnny walker blue label έλειπε. Αν οι ταινίες προορίζονται να βλέπονται μόνο στις αίθουσες vmax για να τις απολαύσεις, για μένα έχουν αποτύχει. Αδικαιολόγητη η υψηλή βαθμολογία της. Θύμισε κάτι από τη φάση με το silver linings playbook που έκατσα να δω με χαρά και τελικά... τζίφος. Η Sandra πάντως πολύ καλή. Σήκωσε την ταινία επάνω της αξιοπρεπώς. Πάω να δω το before midnight που περιμένει. 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 "The White Ribbon" (2009) Η ταινία λαμβανει χώρα σε ενα μικρό γερμανικό χωριό στο απαύγασμα το Α' ΠΠ. ΤΟ κυριαρχο χαρακτηριστικό της θα έλεγα πως είναι η ανικανότητα της ανθρώπινης φύσης να καταλάβει το αυτονοητο και η υποκρισία. Σιωπηλά δυνατό. 8/10 "Τρεξε Λόλα, τρέξε" (1998) Ενα βασικό σενάριο, τρεις πιθανές εκδοχές. Λατρεψα την ηθοποιό Φρανκα Ποτεντε, όσον αφορά την ταινία, από κάποια στιγμή και μετά καταλαβαινεις στο περίπου που το πάει. 7.5/10 "The lives of others" (2006) Συγκινητική ταινία. Το στορυ βασικά κινείται γύρω από έναν φαινομενικά αδίστακτο υπάλληλο της Σταζι, αλλά τα φαινομενα απατούν. Εξαιρετική, 9/10 3
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ λέω να πάω σήμερα ή αύριο. Θέλει να έρθει κανείς μαζί μου? Εγω θα ηθελα πολυ αλλα φοβαμαι ... Site: The Family Kαι ενω βλεπω πως παιζει ο De Niro που εχει ρεκορ τελευταιων χρονων στην συμμετοχη μπουρδοταινιων ξεφτιλιζοντας τον μυθο του μετα απο προτροπη φιλου λεω να την δω . Ειναι σιγουρα σε καλυτερο επιπεδο απο τις μαλακιες που εχει παιξει εσχατως -δεν γινοταν να παει και πιο κατω- εχει καποια καλα σημεια οπως μαυρο χιουμορ (αυτοσαρκασμος κυριως) αλλα τιποτα παραπανω . 5,8/10
Gtr34 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 The Dyatlov Pass Incident Στηρίζεται λέει σε πραγματικά γεγονότα δεν ξέρω αν ισχύει , γενικά τίποτα το ιδιαίτερο είχε λίγο ενδιαφέρον στην αρχή μετά δεν μου άρεσε. 5/10
leleo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Rabat (2011) - ολλανδική Συμπαθητική, χαλαρή ταινιούλα, με ωραίες ατάκες. Θα έλεγα πως είναι λίγο "αντρική" ταινία. 7/10
Aristomaxos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αφου δεν προκεται να ανοιχτει τοπικ θα το γραψω εδω. 12 Years A Slave .... ΥΓ. Υπηρχε η πιο αληθινη φραση μεσα στο σεναριο. Αυτο σκεφτομαι καθε φορα που ακουω την λεξη survive σε post apocalyptic σειρες και ταινιες. "Δεν θελω να επιβιωσω, θελω να ΖΗΣΩ" Το νόημα αυτής της φράσης δε είναι σωστό να μεταφερθεί σε post apocalyptic πεδίο. Εκεί πρωταρχικό ρόλο παίζει η επιβίωση ώστε ύστερα να καλυτερέψουν οι συνθήκες. Σε αγώνα κοινωνικό ή εθνικό όπου η καταπίεση είναι βάρος που δεν αντέχεται άλλο, τότε το κίνητρο που απορρέει απ' τη φράση αυτή είναι πολύ δυνατό και αληθινό. Π.χ στη ταινία The Road, http://www.imdb.com/title/tt0898367/?ref_=nv_sr_1 είναι σχεδόν κωμικό ν' ακουστεί αυτή η φράση (είχε επιχειρηματολογήσει υπέρ αυτού του νοήματος η γυναίκα του πρωταγωνιστή).
jimmel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Είπα κι εγώ να συνεισφέρω στο θέμα λέγοντας την άποψή μου για τις ταινίες που βλέπω. Χτες είπα να κάτσω να δω το The Family με τον Robert de Niro. Πραγματικά είναι να απορείς πως αυτή την ταινία τη σκηνοθέτησε ο ίδιος που έκανε το Leon και το Fifth Element. Ξεκίνησα να δω μια μαύρη κωμωδία με πολύ χιούμορ και κατέληξα σε μια φάρσα που όλοι οι ηθοποιοί βαριοντουσαν να παίξουν και μαζί με τον σκηνοθέτη απλά διεκπεραίωναν τις σκηνές. Κρίμα για τον Besson, αλλά και για τον De Niro που ούτε που θυμάμαι από πότε έχει να παίξει έστω σε μια απλά καλή ταινία. Μιλάμε για μεγάλη κατρακύλα... Αυτά τα λίγα από εμένα. 5/10 1
gavros10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Το νόημα αυτής της φράσης δε είναι σωστό να μεταφερθεί σε post apocalyptic πεδίο. Εκεί πρωταρχικό ρόλο παίζει η επιβίωση ώστε ύστερα να καλυτερέψουν οι συνθήκες. Σε αγώνα κοινωνικό ή εθνικό όπου η καταπίεση είναι βάρος που δεν αντέχεται άλλο, τότε το κίνητρο που απορρέει απ' τη φράση αυτή είναι πολύ δυνατό και αληθινό. Π.χ στη ταινία The Road, http://www.imdb.com/title/tt0898367/?ref_=nv_sr_1 είναι σχεδόν κωμικό ν' ακουστεί αυτή η φράση (είχε επιχειρηματολογήσει υπέρ αυτού του νοήματος η γυναίκα του πρωταγωνιστή). Επειδη το συνεχισες απαντω Το the road δεν το εχω δει ουτε το εχω διαβασει μιας και ηταν βιβλιο Εγραψα την φραση σκεπτομενος το walking dead και αλλες ταινιε οπου οι συνθηκες ζωης ειναι αθλιες και εισαι αναγκασμενος να κανεις αποτροπεα πραγματα για να "επιβιωσεις". Τι να την κανεις την επιβιωση ομως χωρις αξιες; Γινεσαι απλα αλλο ενα ζωα. Δεν θα συνεχισω την συζητηση μιας και μπορει να χαρακτηριστει off topic κλπ
Sed22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Site: Open Grave Μακρια απο αυτη την ταινια...η υπερτατη βαρεμαρα και ενα μετριο φιναλε 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 "The Secret in their Eyes" (2009) Ωδή στην πραγματική αγάπη, που η φλόγα της κρατάει γερά και μετά από 25 χρόνια για δυο ανθρώπους που όλον αυτόν τον καιρό δεν μπορεσαν να εκφράσουν τα πραγματικά τους αισθήματα. Highly recommended. Grade: 9/10 2
Fotis13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Site: Riddick Δεν εχω δει τις 2 προηγουμενες ,αυτη ηταν πολυ καλη παραγωγη-εφε τα τερατα "alienizoyn " πολυ , ατμοσφαιρικη παρουσιαζει τον πλανητη πολυ καλα με εντυπωσιακα τοπια .Τωρα βεβαια για να τα δεις ολα αυτα πρεπει να την εχεις σε μια πολυ καλη ποιοτητα >10gb αλλιως μην παραπονιεσαι πως δεν τα ειδες . Εκει βεβαια σταματανε τα θετικα της ταινιας,σεναριο ,σκηνοθεσια,ερμηνειες δεν χρειαζεται καν να τα σχολιασουμε. 6,5/10
Gtr34 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Site: Riddick Δεν εχω δει τις 2 προηγουμενες ,αυτη ηταν πολυ καλη παραγωγη-εφε τα τερατα "alienizoyn " πολυ , ατμοσφαιρικη παρουσιαζει τον πλανητη πολυ καλα με εντυπωσιακα τοπια .Τωρα βεβαια για να τα δεις ολα αυτα πρεπει να την εχεις σε μια πολυ καλη ποιοτητα >10gb αλλιως μην παραπονιεσαι πως δεν τα ειδες . Εκει βεβαια σταματανε τα θετικα της ταινιας,σεναριο ,σκηνοθεσια,ερμηνειες δεν χρειαζεται καν να τα σχολιασουμε. 6,5/10 Να δεις το πρώτο είναι καλύτερο από το τελευταίο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις