bluesattack Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Οι κριτικοι κινηματογραφου ειναι μακακες που βλεπουν σχεδον καθε ταινια γραφοντας κριτικη για καθε μια απο αυτη για να μας ενημερωσουν; Μπορει και να ειναι.Και μαλιστα οχι απλα μακακες αλλα ελιτιστες και φανφαρενιοι μακακες.Και οπως ειναι γνωστο..αν δεν γελασεις κανεις δεν μπορει να σε πεισει οτι ειδες κωμωδια.Και αν δεν σε αγγιξει κατι ,κανεις δεν μπορει να σε πεισει οτι προκειται για αριστουργημα , αντε να σου δημιουργησει ο κριτικος μια θετικη η αρνητικη προδιαθεση που ωθειται απο την δικη του οπτικη , οπως εχει διαμορφωθει απο τις γνωσεις που εχει αποκτησει σε συναρτηση με τις δικες του εμμονες και την αποψη που εχει για τον εαυτο του . Προδιαθεση δημιουργουν και τα διαφημιστικα με τον τροπο τους .Τουλαχιστον αυτα δεν αυτοπροσδιοριζονται ως ειδημονες. Και γιατι θα πρεπει να πηγαινεις με manual στις ταινιες ? Για να καταλαβεις τα βαρυγδουπα μηνυματα , τις βαρυσημαντες δηλωσεις- και τους προσωπικους δαιμονες του καλλιτεχνη ? Η να εκτιμησεις καλυτερα την τεχνικη του σκηνοθετη ? Και γιατι να μην κατσεις να σκεφτεις η να φαντασεις απο μονο σου και να τα παρεις ετοιματζιδικα απο τον ...ειδημονα ? 1
theobabis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Γαύρε, θα σε παρακαλούσα, τουλάχιστον όταν αναφέρεσε σε εμένα, να μην διορθώνεις κείμενα στα οποία έχω απαντήσει. Επί του θέματος, σε ενοχλεί απλά, η επιχειρηματολογείς; Γιατί αν το πρώτο το σέβομαι, αν το δεύτερο θα σου ζητούσα να αφαιρέσεις οτιδήποτε υποκειμενικό από τις προτάσεις σου. Και αν έχεις όρεξη απάντησε σε παρακαλώ στη περιέργεια μου για το λόγο που θεωρείς ότι σε κοροϊδεύω.
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 The devil rides out Γέλιο ειχε Colossus Πολυ τρόμος με την επέκταση της AI απο τότε.
gavros10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Γαύρε, θα σε παρακαλούσα, τουλάχιστον όταν αναφέρεσε σε εμένα, να μην διορθώνεις κείμενα στα οποία έχω απαντήσει. Επί του θέματος, σε ενοχλεί απλά, η επιχειρηματολογείς; Γιατί αν το πρώτο το σέβομαι, αν το δεύτερο θα σου ζητούσα να αφαιρέσεις οτιδήποτε υποκειμενικό από τις προτάσεις σου. Και αν έχεις όρεξη απάντησε σε παρακαλώ στη περιέργεια μου για το λόγο που θεωρείς ότι σε κοροϊδεύω. Παρακαλω; Ποιος εισαι; Νομιζεις οτι εισαι ο πλανηταρχης και μου απαγορευεις να αλλαξω αυτα που ειπα; Μηπως το εκανα πΟ^$στικα; Οτι αλλαξα το εβαλα σε bold για να φαινεται. Για συνελθε λιγο Απλα εξηγησα γιατι με ενοχλει. Δεν το θεωρησα αναγκαιο να γραψω στην αρχη τι με ενοχλει ακριβως αλλα απο οτι φαινεται... Εδω και 2 σελιδες εχουμε κατακρεουργησει το θεμα. Πιαστηκατε οι περισσοτεροι απο 2 λεξεις και ειστε ετοιμοι να με πεταξετε στην πυρα. Επειδη συμμετεχω καιρο σε αυτη την ενοτητα θελω οποιος εχει ορεξη να μου στειλει με pm την γνωμη που εχει δημιουργησει για μενα και τι βγαζω προς το φορουμ. Απο μερικα ατομα το απαιτω.
Superuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Να πω κάτι καταρχάς.. Το ότι αν πρέπει να δεις ταινία στο σινεμά και όχι στο σπίτι,ώστε να καταλάβεις τι εστί 7η τέχνη το θεωρώ αφελές.. Φυσικά και η πιό άθλια ταινία,στο μεγάλο πανί,θέλοντας και μη, κερδίζει μέρος εντυπωσιασμού και μόνο λόγω μεγέθους και ήχου Έχω και ξέρω ανθρώπους(κ 'γω μέσα) που όταν τους άρεσε κάτι στο σινεμά,να θέλουν μετά να το δουν solo στο σπίτι τους γιατί..ίσως,είναι φιξ η ώρα και δεν ήταν καλά και σε θέση εκείνη τι στιγμή,ή είτε έτυχε επειδή είμασταν παρέα και δεν ήμουν τελείως συγκεντρωμένος,είτε επειδή μετά πήγαμε και καήκαμε και δεν την θυμάμαι..κτλ.. Αν έχεις FHD TV-πολυκάναλο σύστημα-blu-ray driver δεν στερείσαι εμπειρίας ------------------------------------------------------ Runner Runner Η ταινία θίγει ένα ζήτημα των ημερών μας,τον online τζόγο Άκυρη η επιλογή του πρωταγωνιστή...δεν έχει ωριμάσει ερμηνευτικά,η κοπελιά της ταινίας(πάντα υπάρχει..)γλάστρα,μόνο ο Άφλεκ μου άρεσε Με άλλον σκηνοθέτη,πρωταγωνιστή,και πιό ανεπτυγμένο σενάριο θα ήταν πολύ καλή Καλούτσικη @Γάβρε Μην τσιμπάς..
theobabis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Ποιός είμαι; Κάποιος που σε παρακάλεσε κάτι. Αν δεν το κατάλαβες αυτό και έχασες και το νόημα ότι δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω όταν μπλέκεις αντικειμενικότητα με υποκειμενικότητα και ζητάω διευκρίνηση, λυπάμαι για ότι είπα και το παίρνω πίσω.
zuiko85 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Out of the furnace Εξαιρετική ταινία, από τις καλύτερες που είδα μέσα στο 13. Ωραία υπόθεση που σου κράτα το ενδιαφέρον μέχρι τέλους , ωραία σκηνοθεσία πάρα πολύ κάλο cast και ερμηνείες . 7,8/10 Τραγικά αργή.
kgian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Don Jon Ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ταινία. Η scarlet καλή καρ%$#λα. 6,5/10 , δεν θεωρώ πως έχασα τον χρόνο μου, αντίθετα με το τραγικό the family (2/10) που είδα προχτές.
Fan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Percy Jackson Sea of Monsters Πιθανότατα η χειρότερη ταινία από όσες έχουν βγει μέχρι τα τελευταία χρόνια που είναι της μόδας η ελληνική μυθολογία. Μεγάλη μάπα 2/10 Fruitvale station Έχω δει ταινίες με εισαγωγή και κυρίως μέρος αλλά χωρίς επίλογο, έχω δει ταινίες με μόνο κύριο μέρος αλλά πρώτη φορά είδα ταινία με 2/3 της διάρκειας εισαγωγή και το 1/3 τον επίλογο. Χωρίς καθόλου κύριο μέρος. Η ταινία ήταν αρκετά καλή αν και παίρνει θέση (για άλλους παραποιεί τα πραγματικά γεγονότα) για ό,τι συνέβη στο σταθμό Fruitvale την Πρωτοχρονιά του 2009. 6.5/10
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς και κάνουμε πλάκα. Eγω σοβαρα μιλαγα. Site: Don Juan Tαινιακι για τις προσδοκιες που εχουν τα 2 φυλα σχετικα με το αλλο ,συγχρονη ματια με καποιες υπερβολες καθως τα παραδειγματα αναφερονται σε δυο πολυ "λαικους" χαρακτηρες εχοντας ομως νοημα καθως θελει να υπερτονισει τις διαφορες. Και να μην σου αρεσει δες την για την Johansson η οποια ειναι σκετη τσοντα ,η ιδια η K O Λ Α Σ Η ! 5,8/10
angmar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 The Internship Το πιο μεγάλο, πιο αργό, πιο κουραστικό και λιγότερο αστείο διαφημιστικό της Google. Don't, just don't. 3/10 2
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Percy Jackson Sea of Monsters Πιθανότατα η χειρότερη ταινία από όσες έχουν βγει μέχρι τα τελευταία χρόνια που είναι της μόδας η ελληνική μυθολογία. Μεγάλη μάπα 2/10 Είναι ποτέ δυνατόν να είναι χειρότερο από το πρωτο; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 ούτε ο Nathan Fillion δεν το έσωνε...
gavros10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 The Deer Hunter Θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι μικρότερη σε διαρκεια περνώντας ταυχρονα τα μηνύματα που πέρασε χωρίς να αλλοιωθούν. Ίσα ίσα που αν ηταν μικρότερη θα είχε περισσότερη ένταση γενικά και οι σκηνές με τις "ρουλετες" θα τονίζονταν περισσότερο. Αυτές οι σκήνες ξεχώριζαν εύκολα αναμεσα στα υπολοιπα γεμάτα ληθη γεγονότα. Δεν μου άρεσε τόσο. Ηταν η κινηματογραφική χρονια του Βιετνάμ και δεν μου κανει τόσο μεγάλη εντύπωση που πήρε τοσα οσκαρ. Σύντομα θέλω να δω και το apocalypse now
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Aν σου φανηκε αργός ο Ελαφοκυνηγος στο Apocalypse now παρε μαζι σου φραπεδια ή μαξιλάρι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις