Superuser Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Out of the Furnace Να δω το the deer hunter;Να δω το jagten; Είναι τίμια και καλή ταινία αλλά της λείπει η "μεταδοτική" ένταση.. Απαθείς ερμηνευτικά σε σημεία ο πρώην machinist και μετέπειτα mr batman,αλλά,σε σωστά βήματα.. 1
Fan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 A History of Violence 2006 Είχα διαβάσει αντικρουόμενες κριτικές και μου κίνησαν την περιέργεια. Τελικά μάπα το καρπούζι. Παρόλο που σαν σενάριο είχε τις δυνατότητες να γίνει καλή ταινία η μικρή διάρκεια (90 λεπτά) δεν άφησε τους χαρακτήρες να εξελιχθούν καθόλου. Έχει και 7.5 στο imdb! Ό,τι να ναι
thermo-sifounas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 12 years a slave: Πολυ καλη ταινια, με εξαιρετικες ερμηνειες απο ολο το καστ. Στα πολυ θετικα της η σκηνοθεσια, ο Mc Queen απεφυγε να κανει μελοδραμα (οπως πολυ ευκολα θα μπορουσε) , η καλυτερη ταινια της χρονιας για μενα 9/10 Μικρα Αγγλια: Εξαιρετικη προσπαθεια, ευρωπαικων προδιαγραφων απο τον Βουλγαρη που πασχει ομως σε ορισμενα σημεια. Η καλυτερη φωτογραφια και καλλιτεχνικη διευθυνση που εχω δει σε ελληνικη ταινια. Οι ερμηνειες συγκλονιστικες (οι 2 πρωταγωνιστριες εδωσαν ρεστα και απεδειξαν οτι η νεα γενια Ελληνων ηθοποιων δεν υστερει σε τιποτα απο τους ξενους), ΑΛΛΑ ο Βουλγαρης πεφτει στην παγιδα του μελο και σε συνδυασμο με την τεραστια διαρκεια της ταινιας (165 λεπτα) δημιουργειται μια δυσφορια στον θεατη 7/10 Hobbit: Desolation of Smaug Εξαιρετικο blockbuster, σαφης βελτιωση απ το πρωτο μερος, επικο κλεισιμο και ενας cgi δρακος αριστουργημα. Λιγο τα χαλαει με Ter-Legolas και τις ταρζανιες του και με μερικα προχειρα εφε αλλα περνας ενα σουπερ δυομισαωρο. 8,5/10 Last Vegas: Βαριεμαι να την σχολιασω, αν δεις το τρειλερ καταλαβαινεις περι τινος προκειται 5/10
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Human Centipede 2. Πολυ αηδια, ευτυχως ηταν σε black/white. 4.5/10 απο εμενα.
Voodooman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Out of the furnace Συμφωνώ με τον Superuser. Τίμια, φιλότιμη, αξιοπεπής ταινία, αλλά δεν προσφέρει κάτι καινούργιο η πρωτότυπο. H ταινία για εμένα για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι αξιοπρόσεκτη, γιατί πιάνει στα χέρια της εξαιρετικά υλικά (όλο το καστ περιλαμβάνεται στους αγαπημένους μου ηθοποιούς), τα αξιοποιεί άριστα (σκηνοθεσία, φωτογραφία) και σου δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, απλά κάπως διεκπαιρεωτικό. Είναι σαν να παίρνεις το καλύτερο κοτόπουλο, τις καλύτερες πατάτες, να τα μαγειρεύεις άριστα και να φτιάχνεις ένα τέλειο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. ΟΚ, συνηθισμένο, αλλά καλό. Δεν θα κερδίσετε και τίποτα το σημαντικό βλέποντάς το, αλλά δεν θα κλάψετε και τον χρόνο σας. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 haze 2005 καλη αλλα too experimental. Even for me... 1
ScarletK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Out of the Furnace Να δω το the deer hunter;Να δω το jagten; Είναι τίμια και καλή ταινία αλλά της λείπει η "μεταδοτική" ένταση.. Απαθείς ερμηνευτικά σε σημεία ο πρώην machinist και μετέπειτα mr batman,αλλά,σε σωστά βήματα.. Δεν με πείραξε γιατί το έλαβα απλά ως στοιχείο του χαρακτήρα του. Αν παρατηρήσεις σε όλη την ταινία είναι ο "σωστός" της υπόθεσης αλλά πόσο να αντέξεις. Mια τέτοια συμπεριφορά χωρίς να φαίνεται φως πουθενά, μια μόνιμη καταπίεση, αφήνει σημάδια. Ο Bale απλά έγινε καταθληπτικός zen master (lol). Νομίζω ότι η ιδέα από πίσω είναι απλά η αδικία και το life happened - η ένταση έλειπε όπως λες αλλά για μένα πάει στο στυλ του A Serious Man. Τουλάχιστον εδώ έγινε μια εκτόνωση πάλι καλά...θα έσκαγα. Κάτι σαν σπουδή στο "φονικό" μου φάνηκε. Και φαίνεται και από το τέλος ούτε λόγος βγήκε ούτε πάλευαν κάνα χρόνο κτλ... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το *flex των ηθοποιών να σου πω την αλήθεια. Επειδή η ταινία δεν έχει κάνα τρομερό σενάριο, καμιά φοβερή ιστορία, απλά γίνεται επίδειξη δύναμης, και τι cast έτσι. Ο Harrelson αποκρουστικός τελείως, σε σημείο να φοβάσαι για το πως θα συμπεριφερθεί σε κάθε σκηνή. Ο Affleck σταθερός (μόνο στην σκηνή με τις φωνές νομίζω το έχασε λίγο, λίγο όμως), ο Dafoe καλά άνεση (να πω μόνο για το πως χώνεται όταν μιλάει ο Αffleck με τον Harrelson για να σπάσει το κλίμα), ο Bale λίγο deadpan ok (πολλά ζόρια), ο Whitaker ψιλοπράγματα αλλά normal, και η Saldana απλά υπήρχε για να σου δίνει μια χαρά μέχρι που προχώρησε η ταινία και πλακώθηκε κι αυτή από το βούρκο. Ψεγάδια υπήρχαν αλλά δεν με απασχόλησαν πολύ, προφανώς μπορούσαν και καλύτερα. Απλά meh. Τίμια ταινία συμφωνώ. Δεν ξέρω αν έχω γίνει κυρά κατίνα, αλλά μπορώ να γατζωθώ από αυτές τις ερμηνείες για πλάκα. Είναι απολαυστικό να τους βλέπεις να δουλεύουν. Μακάρι να έβγαιναν τέτοιες ταινίες με το κιλό. 3
Superuser Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Rush Πίσω στην δεκαετία του 70. όπου τα μονοθέσια δεν είχαν ασφαλεία,την τεχνολογια,το drs και τις αλλαγές των ελαστικών των 3", εκεί όπου οι θάνατοι οδηγών ήταν σύνηθες φαινόμενο και ο πιλότος έπαιζε τον κύριο λόγο των επιδόσεων,η ταινία,μας εξιστορεί την κόντρα και την ζωή των δύο οδηγών..του λάουντα και χαντ...τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες.. Ο ένας προσηλωμένος υπολογιστικά,ψυχρός όπου η επιτυχία είναι σκοπός ζωής και ο άλλος επιπόλαιος,ριψοκίνδυνος όπου η επιτυχία είναι το μέσο για δημοσιότητα και καλή ζωή Εκπληκτική φωτογραφία,ανατριχιαστική μουσική,πολύ καλές ερμηνείες,σφιχτό μοντάζ,μεταδοτικότητα της έντασης,εξαιρετική σκηνοθεσία.. Θα ήθελα λίγο πιο πολύ ανάπτυξη στις σκηνές τών αγώνων και ας ήταν μεγαλύτερη.. Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης του μηχανοκίνητου αθλήματος ώστε να καταλάβεις κ να εντυπωσιαστείς από την ταινία Must see Εξαιρετική
ask Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 american beauty (1999) 8.5/10 στο imdb προσωπικά θα του έβαζα και 9 άνετα.πολύ καλή ταινία.νομίζω περιγράφει με μια απαλή πινελιά την αμερικάνικη καθημερινότητα,τα προβλήματα που εμφανίζονται σε μια οικογένεια και πως τα αντιμετωπίζουν. http://www.imdb.com/title/tt0169547/ πολύ ωραίο soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=al21Vtlsg4A 1
bluesattack Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 We're the Millers (2013) Απο τον τιτλο καταλαβαινει κανεις το ειδος της ταινιας ετσι ? Και ναι , θα ελεγα οτι ειναι αρκετα ευχαριστο. Compliance To εντυπωσιακο δεν ειναι τοσο η ιδια η ταινια αλλα οτι βασιζεται σε αληθινα συμβαντα
doubtful Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Βrothers Τη σταματησα στο 30λεπτο. Η ταινια θελει να περασει λαθος μηνυματα. Ξεκινωντας απο τη συμπεριφορα των παιδιων κτλ. Απλα δεν βλεπετε.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Γαύρε δες το Prisoners επιτέλους Άντε να βγει το Rush, δεν το πρόλαβα σινεμά. Great Gatsby. Το είδα μετά από καιρό. Η ιστορία μπήκε σε δεύτερη μοίρα , αν και δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Το δεύτερο μισό καλύτερο απο το πρώτο , το οποίο το παράκανε στη φανφάρα. Μια δραματική, υπερβολικά στυλιζαρισμένη ταινία που αφαιρεί από το βάρος της υπόθεσης με ιδιαίτερες ερμηνείες , όχι όλες ισάξιες 5/10 Don Jon. Το κατέβασα για πλάκα , γιατί δεν είχα να δω κάτι άλλο και ψηνόμουν να δω τρελό μωρό Scarlett. Ομολογώ πως ήταν μια μικρή αλλα γεμάτη ταινία από παραβολές και πραγματικούς , αν και λίγο καρικατούρες, χαρακτήρες. Κωμική στην επιφάνεια, αλλά με εντυπωσίασε η αμεσότητά της και τον τρόπο που παρουσίασε τα προβλήματα πολλών σύγχρονων σχέσεων σε πολλά , όχι μόνο ερωτικά, επίπεδa. Λίγο , λίγο τα υπερβολικά ρομαντικά 5 τελευταία δευτερόλεπτα να μην είχε και θα ήμουν ακόμα πιο ικανοποιημένος. Την προτείνω και για το είδος της 7,5/10 1
natso 21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 The believer. Ειμαι και καινουριος στο blog αλλα ή ταινια πολλη καλη.
Fan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 The Butler Παρόλο που η ταινία αφορά την εξέλιξη του αγώνα για τα φυλετικά δικαιώματα στις Η.Π.Α., δέχτηκε αρκετές κριτικές ότι φτάνει στο άλλο άκρο (anti-white). Η αλήθεια είναι ότι η γραμμή ανάμεσα στον αντιρατσισμό και το ρατσισμό είναι τόσο λεπτή που χωρίς να το καταλάβεις την περνάς. Γενικά πάντως είναι άνω του μετρίου. 6/10 1
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 The Wolf of Wall Street (2013) Ταινία βασισμένη σε τρου στόρι, ενός διεφθαρμένου χρηματιστή στην πορεία προς την κορυφή και την αναμενόμενη κατάληξη όταν πεφτει στα χέρια του FBI. Όνειρα, άνοδος, χρήμα, μ@υνάρες, σεξ, όργια, πολυυυ ντρόγκα, απληστία, παρακμή, τιμωρία. Φυσικά η απόδοση κινηματογραφικα είναι για γούστα (κάποιοι θεατές σε μια με μιαμιση ώρα την έκαναν), αλλά διασκεδαστική (για μένα). Πραγματικά νευρικο γέλιο σε 2-3 σκηνές, σε κωμωδίες δύσκολα να μου βγει κάτι τέτοιο. Οπότε θενξ (για ακόμη μια φορα) Σκορτσέζε. Ο Ντι Κάπριο είναι εξαιρετικός. 7/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις