gavros10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Blue Jasmine Καταπληκτικη ερμηνεια απο την kate blanchett. Απογειωνει απο μονη της το σεναριο και τον χαρακτηρα που υποδευται. Πολλες σκηνες της αξιζουν ενα rewind. Ο γουντι αλεν προσπαθησε να μας μεταφερει την μαγεια του lifestyle της jasmine ταξιδευοντας με τους φιλοσοφικους προσεγμενους διαλογους. Γενικα δεν ειναι απο τις καλυτερες του ταινιες.
jokerakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Rush πίστευα παραγματικά οτι θα δώ μια μπούρδα μιας και δεν είχε τύχει να διαβάσω σχόλια εδω μέσα(έχω καιρό να παρακολουθήσω το θέμα) και μιας και η τελευταλια μου εμπειρία με ταινίες φορμουλα (Driven) με είχαν απογοητεύσει πλήρως.... Εκπληκτική ταινία ,εξαιρετικές ερμηνείες .φοβερή αναπαράσταση της εποχής του 70...τα λόγια είναι περιττά όποιος την έχει "σε αναμονή" να σπεύσει να την δεί...αξίζει...... 9,5/10 2
Superuser Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Her Στο κοντινό μέλλον ένας συγγραφέας που δουλεύει σε εταιρία-site όμορφων ευχετήριων καρτών και διανύει,συναισθηματικά και μη,την τελευταία φάση του αποτυχημένου γάμου του,θα δοκιμάσει ένα καινούργιο λειτουργικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που το οποίο μαθαίνει κ προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη.. Που στην προκειμένη,από την ανάγκη του να ερωτευτεί,να αγαπήσει,να αγαπηθεί,να αποδείξει ότι δεν φταίει για το διαζύγιο,θα δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη-αλλόκοτη σχέση με το λειτουργικό,μία σχέση μητέρας-γιου στην αρχή,συμβουλευτική ψυχοθεραπευτική και ερωτική αργότερα κρύβοντας-δικαιολογώντας την αδυναμία του να δημιουργήσει κανονική σχέση.. Ίσως προφητική ταινία,αλλά κατα κύριο λόγο είναι ένας ύμνος ως προς τι εστί αγάπη και πως την αντιλαμβάνεται ξεχωριστά ο καθένας Πολύ καλή 2
Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Barry Lyndon Μη σας ξεγελά το 8,1 στην IMDB (οι Αμερικανοί δεν κάθονται να δούνε ποιοτική ταινία 3 ωρών). Ο βίος και η πολιτεία του Barry Lyndon ξεδιπλώνεται με αριστουργηματικό τρόπο από τον Κιούμπρικ. Στα plus της ταινίας η μουσική και οι ενδυμασίες εποχής. 9.8/10 κάτσε να δεις το μουνι της ροσαριο και κλεισε το,δε μου αρεσε.Αν δε σου αρεσει η ροσαριο,ξεβράκωσε τη δικιά σου,καλύτερα θα περάσεις. Βan him! Πού είναι ο διαχειριστής;
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Barry Lyndon Μη σας ξεγελά το 8,1 στην IMDB (οι Αμερικανοί δεν κάθονται να δούνε ποιοτική ταινία 3 ωρών). Ο βίος και η πολιτεία του Barry Lyndon ξεδιπλώνεται με αριστουργηματικό τρόπο από τον Κιούμπρικ. Στα plus της ταινίας η μουσική και οι ενδυμασίες εποχής. 9.8/10 Καλά κόψε κάτι. 6,8/10 και πολύ είναι για 3 ώρες τίποτα
doubtful Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι υπερ της ελευθεριας του λογου. Ενδιαφερον το Barry Lyndon και το Her.
Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Καλά κόψε κάτι. 6,8/10 και πολύ είναι για 3 ώρες τίποτα You are too young boy, too young! Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις κάτι ως "τιποτα". 3
revolver1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το Her δεν το χω δει ακόμα αλλά από το trailer και από τις κριτικές παίζει να γ@μεί άγρια.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Chilling visions 5 senses of fear 2013 Νταξει, παίξανε κάποιες καλές ιδέες αλλα το έχασε στην υλοποίηση... Το Her δεν το χω δει ακόμα αλλά από το trailer και από τις κριτικές παίζει να γ@μεί άγρια. I have seen the end and ορκίζονται οτι το έγραψε γυναίκα...
kostool13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Gravity. Το 90% της αξίας της ταινίας είναι το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που προσφέρει, και είναι κατανοητό για ποιο λόγο οι περισσότεροι που την είδαν στο σινεμά (και 3D) βγήκαν κατενθουσιασμένοι. Από όλες τις υπόλοιπες απόψεις κινείται στην μετριότητα, με την Sandra Bullock λιγότερο ατάλαντη από ότι συνήθως (παρόλα αυτά κατάφερνε να κάνει τον Clooney να μοιάζει ηθοποιάρα συγκριτικά). Ευτυχώς η φυσική αντιπάθεια που της έχω μετριαζόταν κάπως από τη συμπόνοια για όσα τράβαγε επί οθόνης. Προσωπική άποψη ότι το Oscar σκηνοθεσίας πρέπει να πάει ή σε αυτό ή στο Rush. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 You are too young boy, too young! Πολύ εύκολα χαρακτηρίζεις κάτι ως "τιποτα". Ό,τι να ΄ναι. Επειδή δεν σου άρεσε αυτό που είπα με είπες μικρό για να νοιώσεις καλύτερα με την άποψή σου. Και το πόσο εύκολα ή όχι χαρακτηρίζω κάτι δεν είσαι σε θέση να το ξέρεις
Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ό,τι να ΄ναι. Επειδή δεν σου άρεσε αυτό που είπα με είπες μικρό για να νοιώσεις καλύτερα με την άποψή σου. Και το πόσο εύκολα ή όχι χαρακτηρίζω κάτι δεν είσαι σε θέση να το ξέρεις Σκοπός μου δεν ήταν αυτός, το τι είσαι μικρός σημαίνει (όχι κατ' ανάγκην) ότι μπορεί να σου διαφεύγουν κάποια σημεία, τα οποία όταν μεγαλώσεις και ξαναδείς μια ταινία μπορεί να αλλάξεις άποψη. Αυτό είναι γενικό για όλα τα aspects της ζωής! Το νέον της ηλικίας σου σε κάνει κάποιες φορές να απαντάς με τέτοιο τρόπο, δεν έχεις "ψηθεί" ακόμα, το οποίο καταλαβαίνω πολύ καλά καθώς ήμουν κι εγώ κάποτε 17.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 καλοι μου καλαμαραδες το thread δεν ειναι για κριτικη και το "τι μ@#!$$ εισαι που λες αυτα ή δεν είδες αυτο". αρκετα
Geosim79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Rope (1948)....ο φόνος και οι φιλοσοφικές προεκτάσεις του. Ο Alfred Hitchcok στα καλύτερα του! http://www.imdb.com/title/tt0040746/?ref_=fn_al_tt_4 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Σκοπός μου δεν ήταν αυτός, το τι είσαι μικρός σημαίνει (όχι κατ' ανάγκην) ότι μπορεί να σου διαφεύγουν κάποια σημεία, τα οποία όταν μεγαλώσεις και ξαναδείς μια ταινία μπορεί να αλλάξεις άποψη. Τα σημεία της ταινίας (που δεν μου διαφεύγουν) δηλαδή κοστούμια, φωτογραφία και κομμάτι της σκηνοθεσίας είναι αυτά που την κάνουν μέτρια. Άμα δεν είχε και αυτά θα ήταν για πέταμα γιατί από σενάριο είναι ένα τίποτα. Μια ξενέρωτη και ανούσια βιογραφία, που όμως δεν είναι βιογραφία. Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για τους οποίους η ταινία αυτή δεν μπορεί να πάρει 9,8 αλλά μάλλον είσαι από αυτούς που σχεδόν σε όλες τις ταινίες βάζουν 9 και 10 οπότε τελειώνει η συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις