Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enemies Closer--> 2/10 πιο χαλια ταινια δεν γινεται...Ενας Βαν Νταμ απομειναρι καααποιας εποχης, κριμα γιατι με κατι τετοιες αρπαχτες καταστρεφει τον "μυθο" του....

The Frozen Ground--> Αληθινη ιστορια με οτι συνεπαγεται αυτο, Ο Νικολας Κεητζ σε μια ακομα πολυ καλη ερμηνεια.

• Like 1
  • Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Frozen Ground αυτός που ήταν μακράν ο χειρότερος (και λάθος ρόλος) ήταν ο John Cusack.

Τώρα με πλήγωσες! Ακόμα κι εγώ, που τον Cusack δεν τον γουστάρω καθόλου - δεν είμαι αντικειμενικός, το παραδέχομαι: απλώς δε χώνεψα ποτέ τη φάτσα του... - θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη ταινία, όχι απλώς ήταν ο μόνος που «έπαιξε», αλλά ήταν και πάρα πολύ καλός.

Πριν να δω την ταινία, το «λάθος ρόλος» που λες, ήταν το πρώτο που ήρθε και στο δικό μου μυαλό: «Ο Cusack;;;...serial killer;;;...ο Cusack;;; Ο αρχινέρντουλας;;; Γιατί όχι ο Galifianakis, ξέρω 'γω;»

Όταν την είδα όμως, από ερμηνευτικής πλευράς και πειστικότητας τού χαρακτήρα που υποδυόταν, τον παραδέχτηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Dallas Buyers Club

Η μισή ταινία είναι ο McConaughey και η άλλη μισή ο Leto. Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

υ.γ ανακάλυψα και αυτό το διαμαντάκι:

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό ξαναπέστο.

Ξέρεις ρε άσχετε, τι ταλέντο απαιτείται, για να καταφέρνεις να έχεις την ίδια ακριβώς έκφραση

«μόλις κουτούλησα με λεωφορείο»

ανεξαρτήτως ρόλου; Μου φαίνεται ότι μπαίνεις κι εσύ στο club μαζί με τον άλλον τον ασεβέστατο, που νομίζει ότι χαμπαριάζει από ιερά τέρατα τής έβδομης τέχνης... 

• Like 1
Δημοσ.

Στο Frozen Ground αυτός που ήταν μακράν ο χειρότερος (και λάθος ρόλος) ήταν ο John Cusack.

Συμφωνω, και εγω δεν πιστευω οτι του "ταιριαζε" ο ρολος του serial killer, παρολα αυτα δεν μπορω να πω οτι με "χαλασε".

Δημοσ.

Fixed.

Dallas Buyers Club
Η μισή ταινία είναι ο μισος McConaughey και η άλλη μισή ο Leto. Από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Οντως, πολυ καλες ερμηνειες, βραβευτηκε στις Χρυσες Σφαιρες ο McCon αλλα βλεποντας την μαλλον (κι) ο Leto επρεπε..

• Super Moderators
Δημοσ.

Οντως, πολυ καλες ερμηνειες, βραβευτηκε στις Χρυσες Σφαιρες ο McCon αλλα βλεποντας την μαλλον (κι) ο Leto επρεπε..

τι εννοείς έπρεπε? πήρε Golden Globe και SAG για supporting role καθώς κι υποψηφιότητα για oscar...

Δημοσ.

Captain Philips

Ωραία ταινία. Τρομερή σκηνοθεσία και απίστευτος ο αρχηγός των πειρατών. Ο Τομ Χανκς, παρ' όλη την εξύμνηση που άκουσα πριν δω το έργο, ήταν μεν καλός αλλά όχι και για Χρυσή Σφαίρα.

7.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Filth.

Τελικά είναι όσο παλαβη δείχνει το τρέιλερ, ο μακ αβοι είναι απολαυστικός, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί.

Η ταινία είναι πολύ γρήγορη, στους ρυθμούς που πρέπει. Σε κάποια φάση, σα να χάνεται λίγο αλλά είναι λογικό. Επίσης έχει μουσικαρα.

7.5/10

Δημοσ.

Link.png Site: Dallas Buyers Club

Πολυ καλη ταινια με εξαιρετικες ερμηνειες απο τους ΜcConaughey,Leto.Kαι καλα ο δευτερος ειναι γνωστος η εκπληξη  ειναι ο πρωτος  εχασε παρα πολλα κιλα  για τον ρολο  που ειναι με διαφορα ο καλυτερος της καριερας του.

Ατμοσφαιρα 80's ,HIV να θεριζει στις δυτικες χωρες και φαρμακα σε σταδιο δοκιμων συνθετουν ενα  κινηματογραφικο μειγμα που το αποτελεσμα του κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα.

8,5/10

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Dracula the dark prince 2013

Η ταινία ούτε για τηλεόραση δεν κανει αλλα το παλουκαρι θα μπορούσε να κανει τον τυπα στο PC gaem: frozen throne or something

Avoid

Επεξ/σία από viper2005
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...