Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το Νονό ο κόσμος χάνει πλέον την ώρα του και με το Mememto & Usual Suspects. Αυτά είναι...

Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see:

Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10

The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια..

Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10

One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10

Και ο κατήφορος συνεχίζεται...

P.S Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να την “σπάσουν” ορισμένοι στον DeadOrganPlayer και στον Fotis13 και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν :-D

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες ειδα το Hodejegerne http://www.imdb.com/title/tt1614989/ ... ειχα καιρο να δω καλη ταινια σαν αυτη..Αρκετη δραση και πολλες ανατροπες πρεναει η ωρα χωρις να το καταλαβεις..... βαζω ενα 8αρι...αν και στο imbd την εχουν κατατι χαμηλοτερη.. 7,6...Τη προτεινω ευκολα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Είδαμε χθές το Blue Jasmin.Καλά η τύπισσα η Μπλάντσετ τα έσπασε.Νομίζω η καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της μακράν.Δλδ φέτος μιας κ είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α γυναικείου αν δε το χτυπήσει αυτή θα είναι μεγάλη αδικία.Τα έσπασε λέμε.Οι εναλλαγές της,η εκφραστικότητα της,ο χρωματισμός της,το βάθος κ έκταση της.Ανατριχιαστική η τύπισσα.Η Μέριλ επίπεδο δημοτικού μπροστά της.Δείτε την καρακαταλέει

Δημοσ.

Είδα το Nymphomaniac σε προβολή στα στερ χθές. 

Ε κούρασε αρκετά στις αρκετές σκηνές σεξ, όχι όσο το blue is the warmest color. Ωραία μουσική Μπαχ και καλή σκηνοθετικά. 

Από τους ηθοποιούς δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα όχι από τους πρωταγωνιστές τουλάχιστον που έδειχναν έξω από τα νερά τους εκτός από κάποιες μόνο στιγμές (κυρίως με την Charlotte Gainsbourg). 6/10

Δημοσ.

P.S Έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να την “σπάσουν” ορισμένοι στον DeadOrganPlayer και στον Fotis13 και δεν τα πιστεύουν αυτά που γράφουν :-D

:)

Είπα να βάλω ταινίες που δεν είχα δει και ηταν must see:

Pulp Fiction: Overated ταινία,πολλές ατάκες,καλες ερμηνιες αλλά μέχρι εκει δεν μπορω να καταλάβω γιατί τόσο ντορος αλήθεια. 5/10

The Silence of the Lambs: Πιο βαρετη πεθαινεις,μονο o Hopkins άξιζε αλλά δεν εφτανρ αυτό. 4/10 με επιείκεια..

Grenn Mile: Καλη ταινιουλα,πέρασε ευχάριστα η ωρα αλλά οκ δεν ηταν κάτι το φοβερό. 5.8/10

One Flew Over the Cuckoo's Nest: Με κούρασε παρα πολύ δεν ξέρω γιατί.Φαινόταν καλό στην αρχή αλλά μετα μονο κατρακύλα. Δεν με ενθουσίασε τόσο,ίσως αν επαιζε καλύτερα ο Jack Nicholson να ηταν καλύτερη. Την περιμενα πολύ καλύτερη είναι η αλήθεια. 5.5/10

Την καινουρια του Steven Seagal την ειδες φιλε? Τα σπαει !

• Like 2
Δημοσ.

λολ μπορει και να ισχύει, προσωπικά συμφωνω πάντως με το ποστ.

Ευκαιρίας δοθείσης, στα overrated προσθέτω το 12 χρόνια σκλάβος που έχει και υποψηφιότητες Όσκαρ...

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Λίγα τα λόγια σου εσένα, λέμεεεε! Σ' έχω που σ' έχω στη μπούκα, από τότε που έπιασες στο άθλιο στόμα σου το Vin Mazut Diesel, μη το παραξεφτιλίζεις όμως! Όχι και μπηχτές για το Seagal...έχει κι η υπομονή όρια! Σε λίγο θα μας πεις, ότι δε θα ήταν ιδανική η επιλογή του στη θέση τού γέρο Jack, για τη Φωλιά τού κούκου...

• Like 3
Δημοσ.

Είδα το Nymphomaniac σε προβολή στα στερ χθές. 

Ε κούρασε αρκετά στις αρκετές σκηνές σεξ, όχι όσο το blue is the warmest color. Ωραία μουσική Μπαχ και καλή σκηνοθετικά. 

Από τους ηθοποιούς δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα όχι από τους πρωταγωνιστές τουλάχιστον που έδειχναν έξω από τα νερά τους εκτός από κάποιες μόνο στιγμές (κυρίως με την Charlotte Gainsbourg). 6/10

Ηταν γεματη η αιθουσα;

Δημοσ.

Ηταν γεματη η αιθουσα;

ήταν με προσκλήσεις. Είχε αρκετό κόσμο ναι. Στις 25 νομίζω ξεκινάν οι κανονικές προβολές. 

Δημοσ.

Contracted 2013

Std όπου σε κανει να Κατσούρας αίμα και να βγάζουν σκουλικια απο το γατί σου. Α, ναι, δείχνει να εχει μια προτίμηση στις λεσβιες.

Gave up

Vampire 2011

Arthouse καταστάσεις...

Δημοσ.

Link.png Site: Escape Plan

Hμουν αναμεσα στο να το ριξω στα ναρκωτικα η' να δω αυτο .Προτιμησα το δευτερο και ενω ημουν ετοιμος να δω επικη μαλακια με Stalone ,Schwarzenegger εγινε η εκπληξη απο το πουθενα .

Καλα μην φανταστειτε τιποτα ιδιαιτερο απλα βλεπεται, βεβαια υπαρχουν και μερικοι που θα εκσπερματωσουν μονο που συμμετεχει το διδυμο των γερων  με τα αναβολικα .

Γουστα ειναι αυτα ΔΕΝ .

6/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...