thermo-sifounas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Nymphomaniac vol 1 Και ναι, η ταινια που χαρακτηριστηκε ως τσοντα απο πολλους (που δεν την ειχαν δει), δεν ειναι τσοντα αλλα μια πολυ ενδιαφερουσα ταινια με μια μαεστρικη, πρωτοτυπη σκηνοθεσια. Παρ ολες τις πολλες, προκλητικες σκηνες που ειναι σιγουρο οτι θα σοκαρουν τους απανταχου πουριτανους η ταινια ουσιαστικα αφορα 2 ανθρωπους που με βαση την σεξουαλικη συμπεριφορα ενος ατομου συνδιαλεγονται και φιλοσοφουν για τον ερωτα, την ηθικη, την αμαρτια, το θανατο και τις περιεργες σεξουαλικες αντιδρασεις των ατομων. Μπορει να μην ειναι η καλυτερη ταινια της χρονιας (μερικες ιστοριες πασχουν), αλλα ειναι σιγουρα η πιο ενδιαφερουσα ταινια της χρονιας (αυτη που σηκωνει την μεγαλυτερη συζητηση) και μακραν η καλυτερη σκηνοθεσια της χρονιας (gravity my ass) 8.5 με 9 στα 10 απο μενα
Captain Nemo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 The Hunt(http://www.imdb.com/title/tt2106476) Μια απο τις ταινιαρες του 2013.Πραγματευετε με ενα θεμα που σιγουρα θα εχει συμβει και στην πραγματικη ζωη.Ισως οχι σε τετοια εκταση αλλα το point ειναι οτι απο το τιποτα μπορει να καταστραφει η ζωη σου. 10/10 Αυτός ο ηθοποιός δεν παίζεται σου προτείνω και αυτά τα δύο αν δεν τα έχεις δεί A Royal Affair Adam's Apples 3
king2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αυτός ο ηθοποιός δεν παίζεται σου προτείνω και αυτά τα δύο αν δεν τα έχεις δεί A Royal Affair Adam's Apples Πολυ ενδιαφερον και οι 2 ταινιες δεν τις ηξερα.Μεσα στη βδομαδα θα τις δω.Ο mikkelsen ειναι κορυφαιος εννοειται.Στο hannibal ειναι αψογος οπως και στο the hunt.
Rockavlon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ender's game 4/10 οποιος ειναι μεχρι 16 χρονων θα του αρεσει. thor : the dark world 6/10 πιο καλο μου φανηκε απο το πρωτο(οχι οτι θυμαμαι και πολλα),αν ειχε και κανονικο ηθοποιο αντι για το ορθιο ξυλο θα επαιρνε κατι παραπανω. filth 7/10 Tο ηθελα πιο κωμωδια,αμα ειναι ο Bale προτεινομενος για οσκαρ o mcavoy θα πρεπει να ηταν για 20.
devil-ji Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Insidious 2 Ευχαριστω θριλλερακι , ωραια η ατμοσφαιρα , καλη επιλογη για τους φαν. Edit :) Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από devil-ji
Plug Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Insidious 2 Ευχαριστω θριλλερακι , ωραια η ατμοσφαιρα , καλη επιλογη για τους φαν. παρακαλώ 4
jokerakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ender's game 4/10 οποιος ειναι μεχρι 16 χρονων θα του αρεσει. να υποθέσω οτι έβαλες αυτή την βαθμολογία και έγραψες αυτόν τον σχολιασμό μόνο και μόνο επειδή οι πρωταγωνιστές είναι αυτής ηλικίας,έτσι? 2
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Kvinden i buret. Πολύ καλό αστυνομικό θρίλερ. Πολύ μου αρέσουν τα Σκανδιναβικά αστυνομικά. Αγωνία χωρίς ηλίθιες και ανούσιες ανατροπές. http://www.imdb.com/title/tt2438644/ 2
Gtr34 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 ^ Ωραιο ειναι ο πρωταγωνιστης δεν μου αρεσε, αχρωμη ερμηνεια .
jokerakias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 You are Next 5/10 απλώς πολύ προβλέψιμο για τα γούστα μου Hellraiser 8/10 Respect Arlington Road 7/10 Στην πρώτη ώρα και κάτι εξελισσόταν σε τρελό φιάσκο η ταινία ευτυχώς την έσωσε το τελευταίο μισάωρο και ο Tim Robins 1
panagos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 The Wolf of Wall Street Η αληθινή ιστορία του Jordan Belfort, μέσα από το ομότιτλο βιβλίο του και τη ματιά του Scorsese. Πολλή καλή δουλειά, πιστεύω πως το cast ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Τρεις ώρες ταινία, δεν κουράζει σε κανένα σημείο. Ο DiCaprio μου αρέσει γενικά, αλλά μου δίνει την αίσθηση σε όλες του τις ταινίες πως το προσπαθεί πολύ. Έξτρα πόντους γιατί έχει πολύ τρέλα μέσα για αληθινή ιστορία. 8/10
Fan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Short Term 12 [link=http://www.imdb.com/title/tt2370248/][/link] Γιατί Γιατί Γιατί? Έχασα τον χρόνο μου βλέποντας την πιο βαρετή ταινία που μπορώ να θυμηθώ. Η οργή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν βλέπεις ότι έχει 8 βαθμολογία. Μεγάλη μπούρδα - μακριά
viper2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 To live and die in LA Καλο ταινιακι και με σωστό τέλος...
Geosim79 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 What's Eating Gilbert Grape (1993) http://www.imdb.com/title/tt0108550/?ref_=nm_flmg_act_54 Στην Endora μια πόλη φάντασμα του αμερικάνικου νότου ζει ο Gilbert Grape (Johnny Depp) μαζί με την παχύσαρκη μητέρα του, τις αδελφές του και τον διανοητικά καθυστερημένο αδελφό του Arnie (Leonardo Di Caprio). Παγιδευμένος στον αγώνα της επιβίωσης της οικογένειας του από μικρή ηλικία λόγο της φυγής του πατέρα του ο Gilbert ζει βάζοντας τα θέλω και τις ανάγκες του σε δεύτερη μοίρα μέχρι που ένας ξαφνικός έρωτας με την Becky (Juliette Lewis) θα θέσει σε κίνηση καταστάσεις που θα ανατρέψουν τόσο την δικιά του ζωή όσο και αυτή των γύρων του. Ταινία χαρακτήρων που σε παρασέρνει από τα πρώτα λεπτά...φοβερό καστ και καταπληκτικές ερμηνείες, ειδικά αυτή του Di Caprio για την οποία ήταν υποψήφιος για Oscar Β' Ανδρικού το 1994...μια ταινία για την ίδια την ζωή....9/10 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Thor: The Dark World To ειδα 3D σε tv ,αν και ο Τhor ειναι απο τους αγαπημενους μου σουπερηρωες το δευτερο μερος ειναι κατα την γνωμη μου κατωτερο του πρωτου . Τα εφε εντυπωσιακα ο ηχος πολυ καλος to 3D αξιοπρεπες αλλα οχι κορυφαιο το σεναριο ομως πασχει αισθητα .Παρολα αυτα παραμενει μια πολυ καλη προσπαθεια για το ειδος της και σιγουρα οι φανς αντιστοιχων ταινιων θα πρεπει να την δουν . 7,5/10 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2014 από Fotis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις