kokos198 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω τον admin που εκρυψε αυτο που εγραφα (αποκαλυπτα υποθεση εν ολιγοις) ηθελα να το κρυψω και εγω αλλα δεν ηξερα πως γινεται...
gavros10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Synecdoche New York Εξαρταται πως ζητε την ζωη σας. Εμενα μου αρεσε (μαλλον) και πρεπει να το ξαναδω, οχι με την οπτικη γωνια του θεατη αυτη την φορα αλλα του πρωταγωνιστη
eMike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 300: Rise of an Empire Ωραία συνέχεια, απολαυστική, φυσικά στο ίδιο μοτίβο με πολλά στοιχεία καλύτερα από το πρώτο (μουσική μακράν ανώτερη, action σκηνές, μπούστο Evaς Green σε σχέση με την Λεωνίδαινα) και με κάποια άλλα χειρότερα (πολύ..αλλά ΠΟΛΥ αίμα, άνευ λόγου)... Καλό 3D, νορμάλ σε διάρκεια (1,42) Νομίζω στο τέλος υπάρχει και αρκετά σαφής σκηνή που μας προετοιμάζει για το επόμενο..
linuslost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 300: Rise of an Empire Ωραία συνέχεια, απολαυστική, φυσικά στο ίδιο μοτίβο με πολλά στοιχεία καλύτερα από το πρώτο (μουσική μακράν ανώτερη, action σκηνές, μπούστο Evaς Green σε σχέση με την Λεωνίδαινα) και με κάποια άλλα χειρότερα (πολύ..αλλά ΠΟΛΥ αίμα, άνευ λόγου)... Καλό 3D, νορμάλ σε διάρκεια (1,42) Νομίζω στο τέλος υπάρχει και αρκετά σαφής σκηνή που μας προετοιμάζει για το επόμενο.. To εδειξε γυμνο ο μπουστο???
kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 300: Rise of an Empire Ωραία συνέχεια, απολαυστική, φυσικά στο ίδιο μοτίβο με πολλά στοιχεία καλύτερα από το πρώτο (μουσική μακράν ανώτερη, action σκηνές, μπούστο Evaς Green σε σχέση με την Λεωνίδαινα) και με κάποια άλλα χειρότερα (πολύ..αλλά ΠΟΛΥ αίμα, άνευ λόγου)... Καλό 3D, νορμάλ σε διάρκεια (1,42) Νομίζω στο τέλος υπάρχει και αρκετά σαφής σκηνή που μας προετοιμάζει για το επόμενο.. Ωραία! Άντε με το καλό να κυκλοφορήσει! Εγώ είδα Upside Down 3D http://www.imdb.com/title/tt1374992/ Ενδιαφέρον θέμα αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερα δοσμένο. Έχει εμπνευσμένες εικόνες αλλά ήταν λίγο σκοτεινό (από εικόνα). Η ιστορία θα μπορούσε να είναι πιο συγκινητική. 4.8/10 από εμένα. Είδα και το Wolverine 3D http://www.imdb.com/title/tt1430132/?ref_=fn_al_tt_3 Ντάξ' για το είδος του ήταν συμπαθητικό αλλά όταν τους κάρφωνε θα'πρεπε να έχει λίγο αίμα, είναι ξενέρα στο στεγνό! Είχε και κάτι άκυρα σκηνικά αλλά δεν μου φάνηκε τραγικό. 4.5/10 Πάντως δεν μπορώ να πω πως μετάνιωσα που τα είδα. Έχω δει πολύ χειρότερα και σε ρομαντικά/δραματικά και σε περιπετειες.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αρσενικό και παλιά δαντέλα (1944) Ο Κάπρα με εξέπληξε. Είχα δει τις υπόλοιπες τρεις από τις γνωστές ταινίες του και περίμενα κάτι πιο απλό και καθημερινό. Αντιθέτως είδα μια μαύρη screwball κωμωδία, και μια λίγο πιο ξεχωριστή ταινία. Πολύ καλή μαύρη μακάβρια ατμόσφαιρα, με πολύ καλούς και χαρακτηριστικούς ήρωες και πολύ καλές ερμηνείες. Ο Cary Grant καλός(αν και όχι top, δεν μου άρεσε όπως έκανε τα μάτια συνέχεια), αλλά την παράσταση νομίζω κλέβουν οι 2 θείτσες. Καλοί βέβαια και οι υπόλοιποι 2 κύριοι χαρακτήρες. Η συνεχής ορχηστρική μουσική πάρα πολύ καλή διότι δεν ήταν soundtrack αλλά ήχοι που έδεναν πολύ με την εξέλιξη της δράσης και την ανέβαζαν, κάνοντάς την πολύ πιο διασκεδαστική. Το μόνο παράπονο που ίσως έχω είναι ότι παρά το ότι το πρώτο μισό ήταν πάρα πολύ καλό με μερικά τρομερά αστεία, δεν απογειώθηκε και το δεύτερο μισό ήταν ελαφρώς μιεχ. Συνολικά όμως προτείνεται ανεπιφύλακτα. (Κατώτερο βέβαια του His girl Friday σαν συνολικό χιούμορ, αλλά καλύτερο στην ατμόσφαιρα και σαν ταυτότητα) 7,9/10 Θα έδινα 0,6 παραπάνω αν το δεύτερο μισό ήταν όσο καλό και το πρώτο που πήγε να με ρίξει από την καρέκλα Επίσης ξέχασα: 1
viper2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Kill your darlings 2013 Αν και εμο, δεν ήταν κακο
eMike Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 To εδειξε γυμνο ο μπουστο??? Ε ναι...Δε θα προχωρούσαμε σε συγκρίσεις αλλιώς 1
xavier Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 απαραδεκτο το i frankestein, θα μου πεις τι περιμενες...τεσπα , απαραδεκτο, ηλιθιο και σαν τον πρωταγωνιστη της ταινιας παντελως αψυχο...
kgian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 The ghost writer http://www.imdb.com/title/tt1139328/ Ήταν λίγο αργό, είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά έπασχε στον ρυθμό του το έργο. Είχε πάντως καλά στοιχεία. 6/10 κάποιοι ίσως θα κοιμηθούν αν το δούνε. 1
bluesattack Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 thor 2 Ψιλοπατατιδι escape Eιχε την πλακα της η συνερευση των δυο σκληρων αλλα μετριο , αμερικλανε μετριο rush Δεν εχω καταλαβει γιατι αυτο το hype με την ταινια.Οχι οτι ειναι κακη , ευχαριστα βλεπεται , αλλα υπερβολικος ο ντορος
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 rush Δεν εχω καταλαβει γιατι αυτο το hype με την ταινια.Οχι οτι ειναι κακη , ευχαριστα βλεπεται , αλλα υπερβολικος ο ντορος Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, οκ, δεν είναι κακή, καθόλου, αλλά τι ακριβώς την κάνει να ξεχωρίζει;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, οκ, δεν είναι κακή, καθόλου, αλλά τι ακριβώς την κάνει να ξεχωρίζει; Μαλλον οτι οι υπόλοιπες οσκαρικες ταινίες αποδείχτηκαν φόλες.
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είδα το Rush χθες. Μου άρεσε. Βλέπεται πολύ ευχάριστα. http://www.imdb.com/title/tt1979320/
Προτεινόμενες αναρτήσεις