Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Desolation of Smaug

Πολύ κατώτερο του αναμενόμενου το Hobbit 2. Και ως fan του Tolkien αηδίασα διέλυσαν εντελώς το βιβλίο (πιθανώς και γι' αυτό να βγήκε μούφα το αποτέλεσμα). Πολύ κρίμα

Δημοσ.

Snowpiercer 2013

Επικουρα;

Μόλις το τελείωσα....Ρε γαμώτο λατρεύω τα post apocalyptic και το συγκεκριμένο ήταν άκρως πρωτότυπο χωρίς plot-holes και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είδους αλλά έχω ένα παράπονο...

Γιατί τα περισσότερα φιλμ αυτού του είδους δεν είναι open world αλλά διαδραματίζονται σε ένα κλειστό χώρο?.....χάνει πολύ η ταινία από αυτό.Αν μας έλεγαν παραπάνω πράγματα για την καταστροφή και τι έγινε μετά μέσω κάποιων flashbacks θα ήταν πολύ πιο μεστή.Επίσης, όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τα διαφορετικά βαγόνια με έπιασε ένας ενθουσιασμός και αγωνία για το τι θα δούμε στο τελικό βαγόνι που δυστυχώς δεν συνεχίστηκε μέχρι το τέλος....

Όσο περνάει ο καιρός θέλω όλο και παραπάνω ένα fallout movie....για την ώρα έρχεται το mad max....

Όσο για το Snowpiercer 6,9/10.

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα....Ρε γαμώτο λατρεύω τα post apocalyptic και το συγκεκριμένο ήταν άκρως πρωτότυπο χωρίς plot-holes και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είδους αλλά έχω ένα παράπονο...

Γιατί τα περισσότερα φιλμ αυτού του είδους δεν είναι open world αλλά διαδραματίζονται σε ένα κλειστό χώρο?.....χάνει πολύ η ταινία από αυτό.Αν μας έλεγαν παραπάνω πράγματα για την καταστροφή και τι έγινε μετά μέσω κάποιων flashbacks θα ήταν πολύ πιο μεστή.Επίσης, όταν αρχίσαμε να βλέπουμε τα διαφορετικά βαγόνια με έπιασε ένας ενθουσιασμός και αγωνία για το τι θα δούμε στο τελικό βαγόνι που δυστυχώς δεν συνεχίστηκε μέχρι το τέλος....

Όσο περνάει ο καιρός θέλω όλο και παραπάνω ένα fallout movie....για την ώρα έρχεται το mad max....

Όσο για το Snowpiercer 6,9/10.

Πρεπει να το σκεφτείς σαν point in time. Δηλαδή όλο αυτό ήταν μετά την καταστροφή και πριν την δημιουργία καινούργιου κόσμου, οπου ο καινούργιος κόσμος θα ειναι settlements... Επίσης ολα τα λεφτα πήγαν στους δυτικούς ηθοποιούς.

Όπως και να εχει η ταινία θα ήταν καλύτερη χωρίς τον captain America.

Δημοσ.

Link.png Site: 47 Ronin    3D

Ο Reeves  για μενα ειναι μεσα στους χειροτερους ηθοποιους ολων των εποχων και απο τους πιο αντιπαθητικους, παιζει παντα λες και εχει υποστει λοβοτομη .Η ταινια δεν εχει καμια σχεση με το πρωτοτυπο του 41 και του 62 και σιγουρα δεν εχει σχεση με το αριστουργημα του Akira Kurosawa.

Eντουτοις προκειται για μια καλη παραγωγη με εντυπωσιακα κοστουμια ,πολυ καλα εφε  και αξιοπρεπες  3D.Κρινοντας την για αυτα και μονο :

6.5/10

Δημοσ.

Only lovers left alive

Α take in immortality κι έτσι. Έπαιξε λίγο με τα what if που μου αρέσουν πολύ σε τέτοιες ταινίες. Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφοι πρωταγωνιστές, διάφορα μηνύματα, trippy ταινιούλα για βραδάκι.

Δημοσ.

Noah 3d

Περίμενα εναγωνίως να δώ το νέο πονημα του aronofsky αλλά η θέαση της ταινίας δεν δικαίωσε την προσμονή μου. Όχι ότι πρόκειται για κακή ταινία κάθε άλλο απλά της λείπει αυτό το wow factor. Δεν βοηθάει και η θεματολογία, λείπει και το στοιχείο της αγωνίας αφού ξέρεις εκεί των προτέρων την έκβαση....Καλό το 3d (εκπληκτικό ανά διαστήματα) η μουσική επένδυση απλώς συμπαθητική (ειναι η πρωτη φορα που γυρίζω χωρις να ψάξω το ost...το αφήνω γι αύριο μήπως μου ξέφυγε κάτι...για τον Mansell μιλάμε εξάλλου). Από πλευράς ηθοποιών παρόλο το δυνατό cast δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Οι ρόλοι εξάλλου όλων πλην του Crowe ειναι πραγματικά...δεύτεροι.

7αράκι

Δημοσ.

Έκανα ακριβώς το ίδιο πριν κανά δίμηνο.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που στο σινεμά δεν ήξερα κανέναν από τους τρεις και μου είχαν μείνει αρκετά καλές εντυπώσεις.

Τωρά ενώ ξεκίνησε όπως το θυμόμουν, κυριολεκτικά από ένα σημείο και μετά μου ήταν ανυπόφορο.

Έβλεπα τις ίδιες σκηνές, που κάθε άλλο παρά τις είχα ξεχάσει, αλλά κυριολεκτικά εστίαζα σε τελείως διαφορετικά σημεία

και δεν άφηνα τίποτα να πέσει. Τόσο ίδιο και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικό, ότι ακριβώς έπαθα και με το λεόν.

Μάλλον πρέπει να σταματήσω να τις ξαναβλέπω :P

Δημοσ.

Link.png Site: Lone survivor

Βασιζεται σε αληθινη ιστορια ,επιλεκτες ειδικες δυναμεις στο Αφγανισταν .Ενω συνηθως τετοιου ειδους ταινιες δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα η συγκεκριμενη ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα στο να χαρακτηριστει ρεαλιστικη .Δυνατη ταινια  δειτε την .

7,5/10

Δημοσ.

Noah 3d

Περίμενα εναγωνίως να δώ το νέο πονημα του aronofsky αλλά η θέαση της ταινίας δεν δικαίωσε την προσμονή μου. Όχι ότι πρόκειται για κακή ταινία κάθε άλλο απλά της λείπει αυτό το wow factor. Δεν βοηθάει και η θεματολογία, λείπει και το στοιχείο της αγωνίας αφού ξέρεις εκεί των προτέρων την έκβαση....Καλό το 3d (εκπληκτικό ανά διαστήματα) η μουσική επένδυση απλώς συμπαθητική (ειναι η πρωτη φορα που γυρίζω χωρις να ψάξω το ost...το αφήνω γι αύριο μήπως μου ξέφυγε κάτι...για τον Mansell μιλάμε εξάλλου). Από πλευράς ηθοποιών παρόλο το δυνατό cast δεν μπορω να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Οι ρόλοι εξάλλου όλων πλην του Crowe ειναι πραγματικά...δεύτεροι.

7αράκι

Το ost το εχω ακουσει ηδη 2 φορες. Δεν ειναι αυτο που περιμενα απο τον clint mansell.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...