Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Gone Girl 150 λεπτα ταινία και στα credits αισθανόμουν σαν να χα φάει το πρώτο pop corn. Πέρασε αέρα ο χρόνος. Απολαυστική, απλά!!! Η καλύτερη ταινία του '14 για μένα μεχρι στιγμής. Που το ειδατε γαμω και μου τρεχουν τα σαλια ,σινεμα?
rwmi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Που το ειδατε γαμω και μου τρεχουν τα σαλια ,σινεμα? σε τετοια φαση ειμαι κι εγω
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το gone girl έχει potential μεν, Φίνσερ είναι αυτός, αλλά ρε διάολε, ΜΠΕΝ ΦΑΚΙΝ ΑΦΛΕΚ;;; Πιο αντιπαθητικό μαλάκα δεν βρίσκεις στο Χόλιγουντ. 1
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το gone girl έχει potential μεν, Φίνσερ είναι αυτός, αλλά ρε διάολε, ΜΠΕΝ ΦΑΚΙΝ ΑΦΛΕΚ;;; Πιο αντιπαθητικό μαλάκα δεν βρίσκεις στο Χόλιγουντ.Μην ανησυχείς, του ταιριάζει ο ρόλος. 2
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Που το ειδατε γαμω και μου τρεχουν τα σαλια ,σινεμα? Ε αν δεν εχει βγει σε blu.....σινεμά αναγκαστικά. Να ναι καλά η vodafone με το 1+1! Μην ανησυχείς, του ταιριάζει ο ρόλος. Θα αλλάξουν πολλοί γνώμη όταν δουν τι βυζιά πιάνει . 1
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ε αν δεν εχει βγει σε blu.....σινεμά αναγκαστικά. Να ναι καλά η vodafone με το 1+1! Και η cote μια χαρά ξηγείται... τις Τετάρτες μόνο! Διαφορετικά, χρεώνουμε μισό ευρώ τα voda συγγενών μας... είναι ο μόνος σοβαρός λόγος ύπαρξης αυτής της εταιρείας. Πάντως, παραπάνω από 7-8 ευρώ για 2 άτομα σε σινεμά δε ξαναδίνω, ΕΚΤΟΣ από 48fps 3D! Θα αλλάξουν πολλοί γνώμη όταν δουν τι βυζιά πιάνει . Emily Ratajkowski 1
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Kirileman, o Neil Patrick Harris τι λέει στην ταινία? (Νομίζω ότι μετά απο πολύ καιρό, θα πάω σινεμα)
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Kirileman, o Neil Patrick Harris τι λέει στην ταινία? (Νομίζω ότι μετά απο πολύ καιρό, θα πάω σινεμα) Το χρημα πρεπει να κινειται sellers μην τα κανει μασουρι συνεχεια
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Kirileman, o Neil Patrick Harris τι λέει στην ταινία? (Νομίζω ότι μετά απο πολύ καιρό, θα πάω σινεμα) Πως ειναι ο ρόλος του στο HIMYM; Ε το ακριβώς αντίθετο....Νομίζω ότι επιλέχθηκε στο cast ακριβώς για να trollάρουν τον ρόλο του στη σειρά.
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Kirileman, o Neil Patrick Harris τι λέει στην ταινία? (Νομίζω ότι μετά απο πολύ καιρό, θα πάω σινεμα) Μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε. Μικρό ρόλο έχει, αλλά συμμετέχει στη πιο σκληρή σκηνή της ταινίας. (να σημειώσω ότι δε βλέπω το how I met your mother)
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και η cote μια χαρά ξηγείται... τις Τετάρτες μόνο! Διαφορετικά, χρεώνουμε μισό ευρώ τα voda συγγενών μας... είναι ο μόνος σοβαρός λόγος ύπαρξης αυτής της εταιρείας. Πάντως, παραπάνω από 7-8 ευρώ για 2 άτομα σε σινεμά δε ξαναδίνω, ΕΚΤΟΣ από 48fps 3D! Emily Ratajkowski 4,25€ Τα δίνω για ένα. 7,5 και 8....ουτε καν!!! Πρεπει να πληρώσω βενζίνη και διόδια καθότι μένω υπόλοιπο αττικης οποτε το κοστος εκτοξεύεται. Η voda δίνει και 2 αναψυκτικά δώρο με μεγάλο pop corn και 4 μέρες διαθέσιμες. Υπερτερεί της cote στο σινεμά.Πας στο cosmopolis, ουτε πάρκινγκ ουτε πολυκοσμία (μεγάλο plus για μένα που μαι ψιλομισάνθρωπος ) Νταξει την Emily την είχαμε θαυμάσει στο blurred lines αλλα ένα φρεσκάρισμα των απίστευτων βύζων της ειναι ένα plus.... Κώλος της Cameron, βύζος της Emily.....αγαπάμε Hollywood.
kirileman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η voda δίνει και 2 αναψυκτικά δώρο με μεγάλο pop corn και 4 μέρες διαθέσιμες. Υπερτερεί της cote στο σινεμά.Πας στο cosmopolis, ουτε πάρκινγκ ουτε πολυκοσμία (μεγάλο plus για μένα που μαι ψιλομισάνθρωπος ) Ναι αλλά με cote πας σε Village με ό,τι συνεπάγεται αυτό, πχ είσαι στην 4η θέση και απέχεις 15 μέτρα από την οθόνη, άνεση θέσεων, ήχος κλπ (δεν έχω cote και συνήθως χρησιμοποιώ την προσφορά της voda).
~mxls~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Άνεση στα village; Cosmopolis δαγκωτο. Μέχρι και το ποπ-κορν είναι καλύτερο (κωλομετράει). Gone Girl... Με μια λέξη: Γ@ΜΗΣΕ! Μας πέταξε στη μάπα όλη την υποκρισία, το ψέμα, την αυταπάτη της οικογενειακής γαλήνης, μαζί με γερές δόσεις τηλεοπτικού κανιβαλισμού και το φχαριστηθήκαμε... από μέσα μας. Γιατί απ' έξω το μισήσαμε επειδή μας έδειξε αυτό που δε θέλουμε να δούμε, τον εαυτό μας στον καθρέφτη. 9/10 +1 Ιδιαίτερο χιούμορ καθ'ολη τη διάρκεια. Τι κομμάτι αυτη η Ratajkowski!
chill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλά με cote πας σε Village με ό,τι συνεπάγεται αυτό, πχ είσαι στην 4η θέση και απέχεις 15 μέτρα από την οθόνη, άνεση θέσεων, ήχος κλπ (δεν έχω cote και συνήθως χρησιμοποιώ την προσφορά της voda). Συνεπάγεται..... κόστος πάργκινγκ....πολυκοσμία (είπαμε είμαι μισάνθρωπος )....παιδάκια (απεχθάνομαι ΌΛΑ τα παιδιά που δεν ανήκουν στην οικογένεια/φίλους μου - μισάνθρωπος^2) κάνω κράτηση μέσω internet πάντα οπότε οι θέσεις είναι μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι τα kosmopolis δεν έχουν πια strabucks (βασικά πλέον δεν έχουν τίποτα πλήν του κινηματογράφου)....και θα γούσταρα να έκανα χρήση του 1+1 της voda και για εκεί.
revolver1990 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τι κομμάτι αυτη η Ratajkowski! Duckface είναι...αλλά τέτοιο βυζί δεν βλέπεις συχνά.It's a fact. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις