Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To μεσημέρι χρειαζόμασταν συνοδευτικό για τις τσιπούρες που τρώγαμε.

Είδαμε το 22 Jump Street.

Μιά από τα ίδια με το πρώτο (το τονίζουν και στην ταινιά αυτό πολλές φορές), αλλά ήταν ευχάριστο, ευκολοχώνευτο και είχε αρκετές σκηνές που ξεκαρδίστηκα στα γέλια.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κοριτσι που εξαφανιστηκε.

Φοβερη ταινια, εντελως mindfuck σε σημεια. Θα εβαζα 8/10 παρολο που παιζει ο Μπεν Αφλεκ.

Καθόλου midnfuck κατά τη γνώμη μου. Καλό ήταν πάντως αν και περίμενα περισσότερα. Ο Αφλεκ όντως υποφερτός.

7,1/10

• Like 2
Δημοσ.

22 Jump Street

7.5/10

Πολυ καλυτερο απο το πρωτο κατα την αποψη μου...Γελασα αρκετες φορες και στο τελος με τα assignments γ****σε (δεν ειναι spoiler μην φοβαστε  :P)

Δημοσ.

Pacific Rim

Καλά πλάκα μας κάνουν, έτσι;
Τα μαχητικά αεροσκάφη ρίχνουν μόνο με πυροβόλο όπως το 1920 και έτσι χρειάζεται να φτιάξουν τεράστια ρομπότ. :ph34r: 
Το άλλο που το βάζεις…; Αυτά τα χιλιάδων τόνων ρομπότ τα μεταφέρεις στον αέρα με μόλις 5-6 ελικόπτερα! :ph34r: 

Δημοσ.

22 jump street

Ισάξιο με το πρώτο θα έλεγα.

Η φάση που συναντιέται ο μαύρος με τον χοντρό και καταλαβαίνει ο πρώτος ότι του αυτώνει την κόρη ήταν σπαρταριστή. Σερνόμουν στο πάτωμα κάνα τέταρτο! :P

• Like 1
Δημοσ.

Automata

Θα μπορούσε να είναι και η αποκάλυψη της χρονιάς αλλά ήθελε πιο δυνατό σενάριο ..διότι το concept με αυτό που ήθελε και θα μπορούσε να πιαστεί είναι εξαιρετικό

Ο πρωταγωνιστής άλλου το είχε και αλλού άκυρος κομπάρσος οι υπόλοιποι απλώς συμπληρώνουν και τα ρομπότ μεταδίδουν περισσότερο συναίσθημα από τους ηθοποιούς..

Κρίμα αλλά μέτριο

• Like 1
Δημοσ.

Time of The Gypsies (1988)

Πολύ καλή ταινία, σενάριο, σκηνοθεσία, μουσικές, εικόνες. Είχα στραβώσει με Κοστουρίτσα κάποτε λόγω Arizona Dream που μου φάνηκε λίγο αλλά αυτό εδώ είναι άλλο πράμα.

8/10

Δημοσ.

viper έχεις χάσει κανα στοίχημα και πρέπει να βλέπεις ταινίες με βαθμολογία 5 και κάτω στο imdb;  :Ρ

Σπάνια βλέπω τι γινεται στο imdb but when I do το τορρεντ ειναι τόσο φρέσκο που δεν υπαρχουν reviews

=]

Δημοσ.

Σπάνια βλέπω τι γινεται στο imdb but when I do το τορρεντ ειναι τόσο φρέσκο που δεν υπαρχουν reviews

=]

Παντα να βλεπεις imdb/metacritic για ταινιες/σειρες/παιχνιδια.Ποτε δεν μου εχει αρεσει ταινια με κατω απο 6 βαθμολογια στο imdb και αυτες που εχουν 6+ στο 95% τους βλεπονται με οσο ανεβαινει η βαθμολογια να γινονται διαμαντια.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...