Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Adams æbler Περίεργη ταινία, με κάποια wtf σκηνικά απο δω κι απο κεί. Γενικά καλή (δεν με ξετρέλανε) και καταπιάνεται με το θέμα της πίστης με ένα αρκετά σοβαρό και περίεργο τρόπο. 7/10
orfeas26 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Μόλις είδα και την τέταρτη ταινία από τους Πειρατές της Καραιβικής το όλο θέμα με άφησε κάπως αδιάφορο την έβλεπα μόνο και μόνο για να δω το τέλος...η καλύτερη είναι η 3η από μένα! Εγω την ειδα για την Penelope!!
souz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 δικαστής: υπέροχη με πάρα πολύ καλές ερμηνείες 9/10 στα καλά καθούμενα( ελληνικό) : νταξ αδιάφορο 6/10
joakim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Dawn of the planet of the apes : Το rise αποτελεί μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων ετών κατα τη γνώμη μου. Άξιος διάδοχος το dawn αν και μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση η θέαση του. Με κούρασαν λιγο οι διάλογοι των πιθήκων αν και ηταν σωστή επιλογή η χρησιμοποίηση της νοηματικής αντί διαλόγου μιας και συνέβαλε στην όλη ατμόσφαιρα. Θα ήθελα ωστόσο μια ταινία ανάμεσα στις δυο....να περιέγραφε καλυτερα την εξάπλωση του ιού και να έδινε περισσότερα info για το στήσιμο των πολιτείας των πιθήκων. Θεωρώ ότι τα βήματα που έκαναν στην πρώτη ταινία σε μερικές μόλις ημέρες ηταν άλματα συγκριτικά με τα οσα κατάφεραν στην δεκαετία που μεσολάβησε μέχρι τη δεύτερη ταινία. Δεν ξέρω τι θα σκεφτούν για το τρίτο μέρος (τριλογία δεν θα ναι αλλά δεν θα θέλα να δω αρμονική συμβίωση ανάμεσα στα δυο είδη αν και η αίσθηση μου ειναι αυτή. Ναι.......απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα μεσα στη χρονια.ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙσως χαλαστηκα λιγο απο τη μεση και μετα,εκει που αρχισαν τα μπαμ-μπουμ.Αλλα κατα τα αλλα ειναι οαση μπροστα στη φετινη σαβουρα.
firewalker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 A most wanted man. Ωραίο θρίλερ. Μου άρεσε αρκετά. http://www.imdb.com/title/tt1972571/
giannisag17 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 hercules με προταγωνιστη τον rock...!Eνταξει ουδεν σχολιο..!
viper2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Automata 2014 It could have been great αν αλλαζανε αρκετούς απο τους supporting characters και κάνανε ενα γενναίο edit απο την μέση και μετά Rebecca 19δεν θυμάμαι Μπορω να πω οτι νύσταξα
kgian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Pirates of the Caribbean 4 on stranger tides 3d Ωραία περιπέτεια. Πραγματικά μαγευτικές εικόνες. Δεν με κούρασε καθόλου, ίσα ίσα μπορώ να πω πως το διασκέδασα. Το 3d του χωρίς να ειναι κάτι το εξαιρετικό βοηθάει να απορροφήσεις στον κόσμο της ταινίας.
king2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Hugo 3D Κλασικος Scorsese εξαιρετικη σκηνοθεσια ωραιο πρωτοτυπο σεναριο αν και καπως αργη στην πλοκη της.Το 3D εξαιρετικο βαθος ειδικα στα μερη με τα ρολογια και συμβαλλει αρκετα στην απολαυση της ταινιας. 8/10
linkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 John Wick 9/10 Tαινιαρα. Γι αυτο που ειναι, ειναι αψογη. Δειτε την. Keanu θεος (κλασικα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρουμε καν πότε έρχεται Ελλάδα... http://www.imdb.com/title/tt2911666/combined
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Πήγα χθες και είδα το 'The Judge' και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.Απίστευτα ταλαντούχος ο Robert Downey, Jr. και ο ρόλος του ταίριαζε γάντι. Δείτε την! Άνετα 9/10, επιτέλους μια καλή ταινία στις αίθουσες μετά από πολύ καιρό. 2
Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Site: A Most Wanted Man Καλο κατασκοπευτικο θριλερ και κυκνειο ασμα του Hoffman αν δεν κανω λαθος, γυρισμενο στην Γερμανια .Ωραιες ερμηνειες οχι ομως απο τον Dafoe καθως δεν επαιξε καλα για τα δικο του επιπεδο ισως να μην βοηθησε και ο ρολος . 7/10
ask Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Mr Nobodyκαποιος εδω μεσα την προτεινε..πολυ κουραστικη θα ελεγα 2,5h.παει να μοιασει σε butterfly effect και donnie darkο(για μενα κλασεις ανωτερο και ταινιαρα). Αντιστοιχη επισης ειναι και το the fountain με hugh jackman που προτεινω αυτο ανετα για romance drama sci-fi.οποτε τον κο κανενα δεν το προτεινω..
johnny.tifosi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Pan's Labyrinth (2006) Κλασική περίπτωση "τι στον π**τσο κάθισα και είδα". Παρακολουθούμε μια μέτριου ενδιαφέροντος πολεμική ιστορία στην Ισπανία του Φράνκο, ενώ παράλληλα έχουμε να ανεχτούμε και τις φαντασιώσεις ενός μικρού κοριτσιού λόγω LSD. Αναρωτιέμαι πως σκέφτεται ανθρώπινο μυαλό τέτοιες ανοησίες και τις κάνει ταινία, και μετά της δίνουν Όσκαρ και υψηλές βαθμολογίες. Μήπως τελικά εγώ είμαι περίεργος; 3/10 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις