Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Predestination

Tωρα αυτη η ταινια θεωρειτε ψαγμενη,προτωτυπη η ξερω εγω?

Ενα αναμασημενο σεναριο εχει και απο κει και περα πολυ μετρια ταινια σε ολα της.

6.5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Predestination</p>

<p> </p>

<p>Tωρα αυτη η ταινια θεωρειτε ψαγμενη,προτωτυπη η ξερω εγω?</p>

<p>Ενα αναμασημενο σεναριο εχει και απο κει και περα πολυ μετρια ταινια σε ολα της.</p>

<p> </p>

<p>6.5/10</p>

Τώρα πρέπει να πάρουμε την γνώμη σου σοβαρά ξέρω εγώ?

Μια αναμασημενη άποψη από όσους δεν τους άρεσει το είδος της ταινίας..

Δημοσ.

Guardians of the galaxy

5/10

ΜΟΥΦΑ! Τα παντα ειναι μουφα..Ουτε καλους ηρωες,δυναμεις κτλ ηθοποιοι μουφα,σκηνοθετικα δεν μου αρεσε...Για χιουμορ προσωπικα δεν γελασα ουτε 1 φορα. Απο τις λιγες ταινιες που τις εχω κλεισει στην μεση

To σταματησα εκει που το σκανε απο την φυλακη και μετα συμφιλιωνονται με τον αλλον για να παρουν πισω εκεινη το αντικειμενο, δεν θυμαμαι τι...

Η βαθμολογια στο imdb ειναι ανεκδοτο, και περισσοτερο απο αυτα που υποτιθεται οτι εχει μεσα η ταινια...Επισης καποιος μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερο απο το avengers...Γελαω...

Και απλα ξενερωσα τοσο πολυ γιατι ολοι λεγανε οτι ειναι καλη κτλ και δεν εχω δει χειροτερη ταινια με υπερηρωες..

Δημοσ.

Τώρα πρέπει να πάρουμε την γνώμη σου σοβαρά ξέρω εγώ?

Μια αναμασημενη άποψη από όσους δεν τους άρεσει το είδος της ταινίας..

Ναι ειναι απο τα σπανια "ειδη" των μετριων ταινιων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας διαβάσει και ενασχοληθει με την περίοδο που διαδραματίζεται το FURY ,πάρα πολύ.

Μου φάνηκε βαρετή και ψιλό ανούσια,το αντιπολεμικό της ήταν μια χολιγουντιανή υπερβολή και το τελος ή κύριο μέρος της ταινίας ανούσιο και παράλογο,ειδικά αν λάβει κανεις υπόψη την ψυχοσύνθεση ή συμπεριφορά των Αμερικάνων στον πόλεμο.Εχει κάποιες ωραίες σκηνές και κάποιες εντελώς βλαμμένες

οπως η αναμέτρηση με το tiger,η οποία ας πούμε είναι ανέκδοτο

αλλα το κορυφαίο όλων είναι που

στο τέλος ο μπραντ τρώει 2 χειροβομβίδες όντας κλεισμένος στον πύργο του άρματος και μένει άθικτος με τη φράντζα απείραχτη..

Γενικά ήταν καλή ταινία να περνάει η ώρα αλλά μέχρι εκεί.

6/10.

Αν ήμουν άσχετος με το αντικείμενο,μάλλον θα της έβαζα 8ακι.

Επεξ/σία από trayban
  • Like 2
Δημοσ.

Έχοντας διαβάσει και ενασχοληθει με την περίοδο που διαδραματίζεται το FURY ,πάρα πολύ.

Μου φάνηκε βαρετή και ψιλό ανούσια,το αντιπολεμικό της ήταν μια χολιγουντιανή υπερβολή και το τελος ή κύριο μέρος της ταινίας ανούσιο και παράλογο,ειδικά αν λάβει κανεις υπόψη την ψυχοσύνθεση ή συμπεριφορά των Αμερικάνων στον πόλεμο.Εχει κάποιες ωραίες σκηνές και κάποιες εντελώς βλαμμένες

στο τέλος ο μπραντ τρώει 2 χειροβομβίδες όντας κλεισμένος στον πύργο του άρματος και μένει άθικτος με τη φράντζα απείραχτη..

6/10.

Λογικο ολο το Hollywood στηριζεται στην φρατζα του Πιτ!

Δημοσ.

Link.png Site: The Men Who Stare at Goat

Περιεργη αλληγορικη ταινια με ιδιορυθμο χιουμορ προσωπικα την ειδα ευχαριστα  αλλα οι αποψεις διιστανται γιατι ειχε πεσει πολυ κραξιμο μολις ειχε πρωτοβγει .

6.8/10

Δημοσ.

Πολυ καλο το Predestination, μενεις σαστισμενος στο τελος και προσπαθείς να τα βαλεις ολα τα κομματια σε μια σειρα :P Απο την αρχη μεχρι το τελος σε κραταει σε αγωνια! 8/10 απο μενα.

Ultra Spoiler

Μια βοήθεια στην κατανόηση των γεγονότων της ταινιας

Μπράβο ρε συ, πολύ καλή επεξήγηση..ομολογω ότι μολις τέλειωσε η ταινία την τελευταία ανατροπή δεν την είχα πιάσει κ έμεινα λίγο καθώς οι καλοί μ φίλοι π ήταν μαζί μ είχαν την καλοσύνη ν μ εξηγήσουν...μιλάμε για τρελό μυαλό (αν όχι ψυχάκιας ) ο σεναριογράφος...ακόμα προσπαθώ να εξηγησω τα ανεξήγητα....

Δημοσ.

Τhe Maze Runner.

Αρκετά καλό,με συμβολικές προεκτάσεις και όχι μόνο.Μου άρεσαν οι νεαροί ηθοποιοί που όχι μόνο έπαιζαν ωραία αλλά ήταν και συμπαθητικοί στην όψη σε αντίθεση με άλλους στην ηλικία τους πολύ πιο διάσημους.Βλέπεται ευχάριστα και περιμένω με ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος.

• Like 3
Δημοσ.

6/10.

Εχεις δικιο στις δυο παρατηρησεις που εκανες.Παντως η ταινια με εξεπληξε ευχαριστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...