Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The theory of everything

Εξαιρετικη ταινια με πολυ καλους ηθοποιους για την ζωη του hawking. 9/10

Dumb and dumber to

Μεγαλη φολα με 2-3 καλες στιγμες γελιου.Το νουετο προσπαθει πολυ αλλα δεν. 3/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The theory of everything

Εξαιρετικη ταινια με πολυ καλους ηθοποιους για την ζωη της γυναίκας του hawking. 9/10

Dumb and dumber to

Μεγαλη φολα με 2-3 καλες στιγμες γελιου.Το νουετο προσπαθει πολυ αλλα δεν. 3/10

fixed :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Birdman είναι μία αρτιότατη, έξυπνη, σπιρτόζα, εξαιρετικά καλοφτιαγμένη ταινία που δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Μερικά σημεία ήταν εξαιρετικά (την "εξομολόγηση" του Κίτον στον Νόρτον την είδα τέσσερεις-πεντε φορές), γέλασα σε κάποια σημεία, σε κάποια ψυχοπλακώθηκα, γενικά πέρασα αρκετά καλά, αλλά δεν με κέρδισε πουθενά. Ίσως να μην είναι πραγματικά μία ταινία για το ευρύ κοινό, ίσως να απευθύνεται σε μεγαλύτερο βαθμό στους μικρόκοσμους του Hollywood και του Broadway, κάτι σαν inside joke.

Παρεμπιπτόντως, ο Κίτον έχει δηλώσει πως ο ρόλος του στην ταινία δεν έχει καμία σχέση με την δική του ζωή. Αν θέλουμε τον πιστεύουμε φυσικά.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Την οποία την θεωρώ την χειρότερη του χωρις να σημαίνει οτι δεν ηταν ωραια ταινία.. Απλα πιστεύω μετα τα 3/4 της ταινίας, η μπαλα χάθηκε..

(Για το Fountain αναφέρομαι)

Εγώ από την άλλη τη θεωρώ τη καλύτερη του μαζί με το Black Swan, από όλες τις απόψεις (σκηνοθεσία, σενάριο, εξέλιξη ιστορίας, ερμηνείες). Και όσον αφορά το θέμα της ταινίας, για μένα είναι μακράν η πιο ενδιαφέρουσα ταινία του.

Δημοσ.

fixed :P

Η γυναικα του το εγραψε το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε η ταινια οποτε ισως σε μερικους να φαινετε ετσι.Εμενα δεν μου φανηκε οτι η ταινια ηταν για την γυναικα του.

American History X

Τι ταινιαρα.Ηθοποιαρες μουσικαρα και εκπληκτικη σκηνοθεσια.10 με τονο.Πως μου ειχε ξεφυγει τοσα χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα το Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? ή Serial (Bad) Weddings.. Αρκετά καλή αντιρατσιστική κωμωδιούλα. Δεν συγκλονίζει ιδιαιτερα με το χιουμορ της αλλά βασίζεται περισσότερο στο σε ρατσιστικά στερεότυπα και συμπεριφορές που ξενίζουν όταν προέρχονται απο ανθρώπους διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκειών. 6.5/10

Δημοσ.

Είδα τελικά το The Fountain.Αδυνατώ να το βαθμολογήσω αυτή την στιγμή.Είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία η οποία απαιτεί παραπάνω από μια προβολές για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.Θα πρέπει να την ξαναδώ και να διαβάσω και καμιά ανάλυση για να μπορώ να βάλω βαθμό :P

Δημοσ.

Η γυναικα του το εγραψε το βιβλιο στο οποιο βασιστηκε η ταινια οποτε ισως σε μερικους να φαινετε ετσι.Εμενα δεν μου φανηκε οτι η ταινια ηταν για την γυναικα του.

Ναι αλλά για μένα ήταν τελείως μονόπλευρο. Επικεντρώθηκε πάρα πολύ στην ασθένεια του Hawking, όταν ο ίδιος μιλάει πολύ σπάνια για αυτήν. Έδειξε πολύ λίγο για το έργο του και πιο πολύ επικεντρώθηκε πως η γυναίκα του άντεξε τον Hawking τόσα χρόνια. Μας παρουσίασε δηλαδή πως η γυναίκα του ήταν η ηρωίδα παρά ο ίδιος ο Hawking, που μέσα απο την ασθένεια του βρήκε τη δύναμη να δουλέψει τόσο πολύ και να γίνει ένας απο τους μεγαλύτερους θεωρητικούς φυσικούς του προηγούμενου αιώνα.

• Like 2
Δημοσ.

Drive (2011)

Τι παπαριά θεέ μου. Αργόσυρτη, βαρετή, με ξαφνικές άκυρες σπλατεριές και γτπ τέλος. Και το έπαιζε και καλλιτεχνική με ωραία φωτογραφία, έλλειψη μουσικής, ακίνητα πλάνα κλπ. Γενικά συνδύαζε ενα σωρό άκυρα πράγματα και τελικά δεν άρεσε σε κανέναν στην παρέα.

4/10

• Like 5
Δημοσ.

Whiplash

Αν και δεν έχω καμία επαφή με μουσική, ντραμς κλπ η ταινία ήταν ωραία και ενδιαφέρουσα. Κύλησε πολύ γρήγορα και "ευχάριστα". Αξίζει, δείτε την!

Δημοσ.

Wild card

καπου 4/10 (το πολυ)

ταινια χωρις κανενα νοημα απλα με λιγο ξυλο.

Fury 

Περιπετεια με θεμα τον Β ΠΠ. Σχετικα καλη μεν , απεχει απο ταινιες τυπου Saving private Ryan πολυ δε...

6/10

Δημοσ.

Life after Beth

Oh God! Θέλω πίσω κάθε λεπτό που ξόδεψα για να δω αυτή την ΠΑΤΑΤΑ.

Από που ν'αρχίσω και πού να τελειώσω.

Πρωταγωνιστής φρικτός, η φάτσα του εκφράσεις αγελάδας. Άκυρο, πιο ταλαντούχα μπορεί να είναι η αγελάδα.

Η Beth τουλάχιστον ήταν καλύτερη απ'αυτόν.

Χιούμορ....ποιό χιούμορ;;;;;;; Κανείς απ'την παρέα δεν θυμάμαι να γέλασε ούτε λίγο.

1/10 και πολύ λέω.

Δημοσ.

The Phoenix project

Η ταινια ηταν low budget αλλα το script ηταν καλο και το τέλος ηταν εξαιρετικο.

Enter a dangerous mind

Okay, ειναι debatable το concept αλλα γέλασα με την ειρωνία (social worker)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...