orfeas26 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 The bling ring Πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτομουνα!! 4/10
Giouli88 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η μέρα ταινίας. Aκούω προτάσεις για καμία καλή φαντασίας
kgian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτό με την Κοτιγιαρ ήταν πραγματικά χαμένος χρόνος. Δεν μου είπε τίποτα η ταινία. Δεν με διασκέδασε, δεν με συγκίνησε, δεν με προβλημάτισε. Ήταν σαν να βλέπεις έναν άσχετο να γυρίζει να χτυπάει κουδούνια. Την είχα δει πριν λίγους μήνες.
bluesattack Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Αυτό με την Κοτιγιαρ ήταν πραγματικά χαμένος χρόνος. Δεν μου είπε τίποτα η ταινία. Δεν με διασκέδασε, δεν με συγκίνησε, δεν με προβλημάτισε. Ήταν σαν να βλέπεις έναν άσχετο να γυρίζει να χτυπάει κουδούνια. Την είχα δει πριν λίγους μήνες. Ντε και καλα διευσδυτικη ματια στις ανθρωπινες και εργασιακες σχεσεις , οπου καποιοι τυποι, της διπλανης πορτας , κρατανε ολοι στα χερια τους την τυχη ενος ανθρωπου,οι εσωτερικες συγκρουσεις , τα πελωρια διλληματα και η ''σκιαγραφηση'' των χαρακτηρων .Ο μεταναστης , ο μικρομεσοαστος κλπ. Σαν κακογραμμενο δικαστικο θριλερ της σειρας , με ενορκους κλπ.
cbr750 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η μέρα ταινίας. Aκούω προτάσεις για καμία καλή φαντασίας Battlefield Earth (2000) θα την λατρεψεις ... μονο αυτο σε λεω
johnny.tifosi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η μέρα ταινίας. Aκούω προτάσεις για καμία καλή φαντασίας Αν εννοείς επιστημονικής φαντασίας, Interstellar (αν δεν την έχεις δει ακόμα).
jokerakias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 The bling ring Πραγματικα δεν ξερω τι σκεφτομουνα!! 4/10 κοιτώντας το trailer αυτήν την συγκεκριμενη σκηνη
Linus_Lost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Battlefield Earth (2000) θα την λατρεψεις ... μονο αυτο σε λεω Eισαι πολυ κακο τρολ...
Scullbag Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Seventh Son Ταινία φαντασίας που δεν είναι για όλη την οικογένεια, με μάγισσες, τέρατα, δράκους, Jeff Bridges, Julianne Moore, μάχες, αίμα, σφαγές, πάει και βάζει έφηβο πρωταγωνιστή. Λες και δεν έχει θάψει η εφηβεία τόσους και τόσους τίτλους. Ένα 5/10, κι αυτό γιατί έχει +2 για τους Bridges και Moore. The Young and Prodigious T.S. Spivet 9/10 Καταπληκτική, υπέροχη, πανέμορφη ταινία. Όχι ότι περίμενα ποτέ κάτι λιγότερο από τον Jean-Pierre Jeunet. Και παρότι ο καημένος ο πιτσιρικάς είχε βαρύ ρόλο, λίγες φορές το έχασε. Πολύ καλός.
orfeas26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 κοιτώντας το trailer αυτήν την συγκεκριμενη σκηνη emma-watson-the-bling-ring-stealing-trailer-1.jpg χαχα δεν εχεις καθολου αδικο!! 10/10
blanka Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Παιδιά δείτε το http://www.imdb.com/title/tt1542344/?ref_=nv_sr_4 "127 ωρες" Πραγματικά με πιάνει ίλιγγος όταν σκέφτομαι το τέλος της ταινίας, αλλά και το σοκ που ένιωσα στην αρχή, ήταν πολύ δυνατό! Αξίζει τον χρόνο σας, ακόμα και αν διαβάσετε το σενάριο και δεν σας αρέσει, δείτε το γιατί η σκηνοθεσία του μπόιλ είναι αλλού! Δεν έχω ξανανιώσει έτσι σε αποκορύφωμα ταινίας! Σαν να με πήρε από τα μαλλιά και να με έβαλε στο πανί , και όταν ολοκληρώθηκε η κορύφωση της σκηνής να με πέταξε πάλι πίσω στον καναπέ! Φυσικά κάθε σημείο τη ταινίας ήταν αριστοτεχνικά δομημένο και δεν σε άφηνε να βαρεθείς. . . . Το είδα προχθές και ακόμα με στοιχειώνει! 1
gdriver Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 lawless. τα μαχαίρια είναι ένας εκ γεννετής φόβος μου. ως εκ τουτου καθε φόνος με μαχαίρι με συγκλονίζει σε απίστευτο βαθμό . ακόμη και αν δε φαίνεται η λεπτομέρεια της φρίκης μόνο και μόνο τα ακουστικά εφέ και η ιδέα με συγκλονίζει. ενω μπορώ να παρακολουθήσω τη διάσωση του στρατιώτη ryan εντουτοις τη σκηνή με το μαχαίρι όπως και φυσικά η πρωτη- πρώτη σκηνή στο fury με σόκαραν.έτσι και σε αυτή την ταινία με τη σκηνή tom hardy και λαιμός την κατατάσσω στις χειρότερες από πλευράς φρίκης σκηνές που έχω βιώσει σε ταινία. έτρωγα και ένα ωραίο τοστάκι εκείνη την ώρα το οποίο τελικώς πήγε χαμένο. τέλος όμως με τις προσωπικές φοβίες και πάμε στο δια ταύτα. τίμια ταινία χωρίς όμως τη συναισθηματική εμπλοκή άλλων ταινιών με παρόμοιο θέμα και εποχή. η υποκριτική των πρωταγωνιστών όμως σε αποζημιώνει και η ικανότητα τους είναι αρκετή να σηκώσει στις πλάτες της τις αδυναμίες του σεναρίου. θα ήθελα περισσότερη εμπλοκή ορισμένων ορισμένων ηθοποιών και όχι κάτι ως φιλική συμμετοχή, θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον gary oldman. και περισσότερο εμβάθυνση στους χαρακτήρες. ένα βαθμό κάτω από το imdb νομίζω πως είναι αρκετά δίκαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις