Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Water Diviner (2014)

είχε αρκετό ενδιαφέρον

είπα είχε ενδιαφέρον...ως εκεί όμως...δεν είπα τίποτα άλλο

Εξαρτάται ποια λέξη βάζεις μπροστά: Αρκετο, πολύ, καθολου, λιγο...\

πάλι καλά που scripta manent :)

Δημοσ.

Link.png Site: What's Eating Gilbert Grape (1993)

Ο Di Caprio ίσως στην καλύτερή του ερμηνεία, ενώ και ο Depp δεν πάει πίσω. Όπως λένε πολλοί από αυτούς που έχουν δει την ταινία δεν είναι έυκολο να καταλάβεις αν ο Di Caprio είναι όντως ιδιαίτερος ή απλά έτσι είναι ο ρόλος του. Προσωπικά με εκνεύρισε λίγο όλο το στυλάκι που είχε η Juliette Lewis, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να χαλάσει την εμπειρία. Η ταινία δεν προσπαθεί να συγκινήσει με φτηνά κόλπα αλλά και πάλι τα καταφέρνει να το κάνει.

7.5/10

Δημοσ.

Link.png Site: Fermat's room 

Μέτρια ταινία υπερεκτιμημένη λίγο από το community. Πολύ προβλέψιμη, και κλισεδιάρικη (για το είδος) πολλές τρύπες και κενά στα οποία έπρεπε να δωθεί προσοχή. Υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ίσως αν αν κάνανε το Fermat's room σωστά λίγος κόσμος θα καταλάβαινε τι γινότανε οπότε τα χέρια τους ήταν δεμένα κατά κάποιο τρόπο. 

Οι ερμηνείες / κάστινγκ μέτρια, το σενάριο μέτριο, το στόρι σαν concept ενδιαφέρον αλλά όχι δοσμένο σωστά. Ίσως είμαι λίγο αυστηρός γιατί περίμενα πολύ περισσότερα με βάση ότι άκουσα. 

5.5

ΣΩΣΤΟΣ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεπόν μόλις βραδιάσει έχουμε για ζέσταμα Annabelle

http://www.imdb.com/title/tt3322940/

και μετά Oculus

http://www.imdb.com/title/tt2388715/

για να γουστάρουμε.

Αν μετά αν δεν φοβάσαι να δεις τον καθρέφτη για καμία εβδομάδα, τότε δεν νιώθεις.  :lol:

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.

Link.png Site: A Perfect World (1993)

Θα μπορούσε να ήταν μία ωραία ιστορία αν δεν ήταν γεμάτη αμερικανιές και κλισέ. Ειδικά εκεί που ο μεγάλος Clint πετάει μία ατάκα και φτύνει στο έδαφος είναι ο ορισμός της μαγκιάς - αμερικανιάς. Κατά τα άλλα η ταινία δεν είχε και πολλά να προσφέρει. Επίσης

το τέλος είναι αρκετά χαζό και προσπαθεί σώνει και καλά να συγκινήσει.

6/10

Δημοσ.

Divergent (7/10)

Το ξεκινησα διστακτικα αλλα το ειδα ανετα και ευχαριστα.

Ωραιο τελικα. Δεν κανω συγκριση με τα αλλα που θυμιζει.

Θα δω οπωσδηποτε και τα επομενα.

Στα + η υπεροχη μουσικη.

• Like 1
Δημοσ.

12 monkeys

Ιδιαίτερη ταινία,που παρόλο που σε ζαλίζει η πλοκή και με τα πλάνα του ο σκηνοθέτης,στο τέλος σε αφήνει ικανοποιημένο.

7/10

Δημοσ.

Admiral roaring currents

Διαφημίστηκε με ενα συγκεκριμένο τροπο και μπορω να πω οτι η διαφήμιση ηταν άκυρη

Parallels 2015

Το script δεν ηταν κακο αλλα το αφήνει καπως στην μέση. Μυριζομαι σειρα...

Lost river

Σαν ταινια δεν μου έλεγε κατι αλλα μου άρεσαν 2 πραγματα: ο face/mouth και η κατάρρευση της πόλης (που μου φαίνεται ειναι το Detroit)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...