Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In Order of Disappearance 8/10

Πολύ καλή ταινία. Και γέλασα μπόλικα. Με ιδιαίτερο στιλ, ξεκάθαρα ευρωπαϊκό. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο αργός ρυθμός της σε αρκετές περιπτώσεις. Κατά τα άλλα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έχει κάποιες ξεκαρδιστικές σκηνές και Σκανδιναβούς να αυτοσαρκάζονται.

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Jupiter Ascending 3D

Η ταινία έχει χαμηλή βαθμολογία στο Imdb. Προσωπικά την βρήκα αρκετά καλή. Ίσως οφείλεται στο ότι είχε αρκετά καλό 3d, αν και λίγο σκοτεινό, το οποίο σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ηχητικά εφέ σε έκανε να μπαίνεις στον κόσμο της ταινίας. 

Μου θύμισε λίγο από 5ο στοιχείο και guardians of the galaxy. Μου άρεσε λιγότερο από το 1ο και περισσότερο από το 2ο.

Πάντως η ώρα πέρασε ευχάριστα χωρίς να βαρεθώ.

5.9/10 , ενώ για το guardians θα έλεγα 4.3/10.

Δημοσ.

still alice 2014...
πολύ καλή ταινία με έβαλες σε πολλές σκέψεις, πάρα πολύ καλή ερμηνεία άξιζε το oscar

Δημοσ.

Προσωπικά με έχει εξυπηρετήσει ως τώρα αρκετά, όσο καμία άλλη σελίδα, στο να παίρνω ιδέες για την επιλογή ταινιών.

Όπως όλους μας.

Δημοσ.

Ευχαριστω τον φιλο scullbag εχω δει μερικες απο αυτες που εστειλες.Θα ηθελα ταινειες του 60-70-80 οπως πχ deer hunter,scarface,midnight express,space odessey,clockwerk orange,..and justice for all  δεν με ενδιαφερει τοσο το ειδος της ταινειας οσο το να εχει πολυ καλο σεναριο και ερμηνειες...

Δημοσ.

tred93 vol2:

1) Pink Floyd: The Wall
2) Blade Runner
3) The Good the Bad and the Ugly
4) The Godfather
5) The Birds
6) Good Morning, Vietnam
7) Manhattan
8) Chinatown
9) Life of Brian (αυτό είναι ξεκάθαρα προσωπικό μου must :P)
10) Cinema Paradiso
11) One Flew Over the Cuckoo's Nest
12) Amadeus
13) Brazil
14) West Side Story

Μεγάλο κ.α. Κλασσικές δεν λέγονται ακόμα αλλά παίρνεις μια ιδέα. Επίσης δεν έχω συμπεριλάβει animation και ταινίες του στιλ Κλεοπάτρα, Ιντιάνα Τζόουνς κ.τ.λ. Το πρώτο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει και το 2ο γιατί ε, αυτές τις ταινίες ή τις έχεις δει ή δεν σε ενδιαφέρουν οπότε δεν τις έχεις δει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω τον φιλο scullbag εχω δει μερικες απο αυτες που εστειλες.Θα ηθελα ταινειες του 60-70-80 οπως πχ deer hunter,scarface,midnight express,space odessey,clockwerk orange,..and justice for all  δεν με ενδιαφερει τοσο το ειδος της ταινειας οσο το να εχει πολυ καλο σεναριο και ερμηνειες...

tred93 vol2:

1) Pink Floyd: The Wall

2) Blade Runner

3) The Good the Bad and the Ugly

4) The Godfather

5) The Birds

6) Good Morning, Vietnam

7) Manhattan

8) Chinatown

9) Life of Brian (αυτό είναι ξεκάθαρα προσωπικό μου must :P)

10) Cinema Paradiso

11) One Flew Over the Cuckoo's Nest

12) Amadeus

13) Brazil

14) West Side Story

Μεγάλο κ.α. Κλασσικές δεν λέγονται ακόμα αλλά παίρνεις μια ιδέα. Επίσης δεν έχω συμπεριλάβει animation και ταινίες του στιλ Κλεοπάτρα, Ιντιάνα Τζόουνς κ.τ.λ. Το πρώτο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει και το 2ο γιατί ε, αυτές τις ταινίες ή τις έχεις δει ή δεν σε ενδιαφέρουν οπότε δεν τις έχεις δει.

http://www.insomnia.gr/topic/456023-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/

Δημοσ.

Tracers 4/10: πολυ βαρετη ταινια αν και δρασης.ολα τα κλισε μαζεμενα με κακες ηθοποιιες..μην τη δειτε

http://www.imdb.com/title/tt2401097/?ref_=nv_sr_1

The gambler 5.5/10: ε λιγο καλυτερος ο goodman,παιζει ελαχιστα η jessica lang..καλοι ηθοποιοι αλλα οχι καλη η ταινια

http://www.imdb.com/title/tt2039393/?ref_=nv_sr_1

Δημοσ.

I Spit On your Grave (1978)

Υποτιθεται οτι ειναι ρεαλιστικη αλλα εχει μονο ρεαλιστικη δεν ειναι. Ξεπερασμενη απο καθε αποψη.

Απλα μην τη δειτε, αξιοποιηστε το χρονο σας με κατι πιο ουσιαστικο.

Grave Encounters (η πρωτη ταινια, και δεν σκοπευω να δω τις αλλες δυο)

Μολις τελειωσε.

Και καλα ταινια τρομου......

2.5/10 Βρειτε κατι αλλο να δειτε.

Δημοσ.

Tokyo tribe

Περίεργη ταινια ακομα και για Ιαπωνία. Μου άρεσε

Sara 2015

Καλο δραμα με ενα δυσκολο θεματάκι

Maggie 2015

Αν και εχει πάρει κομμάτια απο την γνωστή αγγλική σειρα, ειναι καλο. Ακομα και με τον Arnold μεςα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...