Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι εχει βγει στο σινεμα εδω και δυο μηνες.

Οπως επισης ξερω οτι εδω που μενω (νησι) δεν υπαρχει σινεμα. (μονο ενα θερινο του κ@λου) :-(

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περασε και απο εδω ενας κινηματογραφος που επαιζε το ex machina ,

παρακολουθειται ευκολα , θα ελεγα οτι τραβαει εντονα το ενδιαφερον με εξαιρεση καποιες σκηνες που διαρκουν πολυ, ιδιαιτερα οσο κυλαει η ταινια προς το τελος.

μου αφησε καποια απαγοητευση σαν συνολο , μεχρι περιπου το 40στο λεπτο εχτιζε αλλες προσδοκιες που μου τις εξαφανισε στην συνεχεια της πλοκης ,

μετα απο μια κριση γευσης σαν πριν του 40 (στου λεπτου) στο 50στο λεπτο -οχι δεν περιγραφω ματς- και μερικες εξαρσεις σε διαφορετικο στυλ στη συνεχεια της ταινιας , υπηρξε καποια μεταπτωση .

η ταινια νομιζω οτι κρυβει και καποια φεμινιστικα μυνηματα , επισης κατα καποιον τροπο σε πολλα σημεια μπορει να φανει διφορουμενη και να προκαλεσει καποιες συζητησεις στο υφος του Link.png Site:

- υπερβολη- 

αυτα 

------

προσπαθησα αρκετα να μην συμπεριλαβω κανενα spoiler ;)

Ex Machina ( :P)

Επαθα πλακα με το σπιτι που εχει γυριστει η ταινια..Τρομερο μερος..

εβλεπα προσφατα το επιβλητικο σπιτι του norman bates του τρελου απο το psycho του χιτσκοκ , 

univ_psycho_frame_a.jpg

και απο πισω .. 

univ_psycho_house_1963_life.jpg

ακομη και αυτο ετσι , εχει την ιστορια του ... 

• Like 2
Δημοσ.

συνέχεια στις κωμωδίες.

Γέλασα! δεν την περίμενα να είναι τόσο καλή.
Καζάκος κυβερνητικός εκπρόσωπος εχει σκάσει USΑ γα να μαθει τον τρόπο ζωής τους και "τρελαίνεται" με την Pamela Anderson ...
8/10
...μιας και μου άρεσε είπα να συνεχίσω με τον Sacha Baron Cohen. 

Γελιο! σωστός ο Sacha Baron Cohen! Δικτάτορας στυλ Β. Κορεας / Ιρακ βρίσκεται ξανά US incognito...
8/10

Ναι ειναι ωραιο το χιουμορ του. "Gangsta" Raper μπλέκει με την πολιτική...
7,5/10

Σε όλες τις ταινίες τα χώνει πολύ σε πολιτικούς, εβραίους και επίσης αρκετό μισογυνικό χιούμορ. Beware!
  • Like 1
Δημοσ.

ΕX MACHINA και εγω.Ανησυχητικη ταινια.Επισης θα πρεπει να αρχισω να αμφιβαλω για την νοημοσυνη μου γιατι δεν μου φανηκε και ιδιαιτερα προβλεψιμο σε καποια κοματια του.Το ξυραφακι οντως θα αλλαζε πολλα μα πολλα πραγματα εκει ξενερωσα.

Δημοσ.

Kingsman: The Secret Service 8/10

Πολύ απολαυστική ταινία. Και κωμικά ακραία, ότι καλύτερο. Καιρό είχα να κολλήσω στην οθόνη με ταινία δράσης.

Για τον Colin Firth τι να πει κανείς, ο άνθρωπος είναι Θεός, τελείωσε. Αυτός που παραλίγο να με κάνει να δακρύσω από τα γέλια ήταν ο Samuel Jackson, κάθε φορά που μιλούσε απλά πέθαινα (καλή σκέψη να είναι στο καστ μιας ταινίας που τόσο ενέπνευσε ο Tarantino, οι σκηνές δράσης τα λένε όλα). 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Mad Max: Fury Road [4/5]

O «Δρόμος της Οργής» του Miller τα έχει όλα στην καλύτερη εκδοχή τους. Αφήστε τους «Avengers» και τους «Furious» στην άκρη και κάντε χώρο για μια τολμηρή κι οπτικά εντυπωσιακή περιπέτεια βίας και χάους που απαιτεί πολλαπλές προβολές για να απορροφήσει κανείς όλα όσα συμβαίνουν στις γεμάτες, αλλά ποτέ υπερπλήρεις δύο ώρες διάρκειας της.

http://moviemoviemovieworld.blogspot.gr/2015/05/mad-max-fury-road-45.html

Δημοσ.

Ηταν προβλέψιμο το ex machina από την αρχή;;

Αφού όλοι λένε ότι η ταινία ήταν προβλέψιμη, τότε προφανώς φίλε μου manzah80 είμαστε ηλίθιοι.. δεν εξηγείται αλλιώς

Δημοσ.
Ex machina

ωραία και full ατμοσφαιρική. Ταινίες που προσωπικά δύσκολα βλέπω και 2η φορά...δεν εχει κατι τόσο η πλοκή αλλά η ατμοσφαίρα.

Δεν μπήκα στο τριπακι να βρω τι θα γίνει...απλά σε παει η ταινία.

7,7/10

θα συμφωνήσω πως αν ηταν διαφορετικό το αποτέλεσμα εκει με το ξυραφάκι θα υπήρχε ενδιαφέρουσα ανατροπή.

Kingsman: The Secret Service

από το trailer περίμενα πιο χαζοταινία. συμπαθητική, είχε υπερβολές αλλά κράταγε και κάποιες ισορροπίες.

7,2/10

Δημοσ.

We're the Millers

κακή! πολύ! 0 χιούμορ. avoid.

3,5/10

αυτή η Aniston ωραία γυναίκα, ωραίο σώμα αλλά @κ@υλη τελείως.

Δημοσ.

posters-image-4.jpg

Μου αρεσε αρκετα.Πιανετε με ενα θεμα που πιστευω σε 10-20-30 χρονια ειναι πολυ πιθανο να μας απασχολησει αρκετα και ειναι ταινια που προκαλει καποιο προβληματισμο στον θεατη με την εννοια οτι ανετα μπαινει στη θεση του πρωταγωνιστη και σκεφτετε τη θα εκανε σε μια αντιστοιχη περιπτωση.

Το κινεζακι πανεμορφο με εξαιρετικο σωματακι.

Και ενα πραγμα ειναι σιγουρο.Ειτε ειναι αληθινη η γυναικα ειτε θυλικη Τεχνητη Νοημοσυνη δεν προκειτε να γλιτωσεις.Σκροφα θυληκια AI που εκμεταλλευτε το καημενο αγορακι πρωτη φορα βλεπω.

8/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...