Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: trueromance (1993)

το είχα ξαναδεί πριν 20 χρόνια και δεν θυμόμουν πολλά. 

Το σενάριο (που φαίνεται ότι είναι του Ταραντίνο από τα πρώτα 2 λεπτά της ταινίας) είναι το μεγαλύτερο αλλά όχι μόνο ατού. Εκπληκτικό cast από αυτά που δεν συμβαίνουν σήμερα (Cristofer Walken, Dennis Hopper (rip). Gary Oldman, Brad Pitt, Cristian Slater και ο μακαρίτης ο Gandolfini, ). H Patricia Arquette στον ρόλο της ζωής της αξίζει η ταινία για αυτήν και μόνο.  

Dennis Hopper και Gandolfini παίζουν 3 λεπτά ο καθένας, σε σκηνές όμως που άφησαν εποχή..

7.5 γιατί όσο το έβλεπα σκεφτόμουν "γιατί ρε πούστη να μην το έχει σκηνοθετήσει ο Ταραντίνο", θα είχαμε ενα "μικρό pulp fiction". Η σκηνοθεσία είναι μέτρια αλλά όχι κακή. Είναι πιο... generic και, αν εξαιρέσουμε το σενάριο, της λείπει το στυλ που μοιράζει απλόχερα στις ταινίες του ο Ταραντίνο. Ο Ταραντίνο επίσης ποτέ δεν θα επέτρεπε αυτό το κάκιστο soundtrack και μάλλον θα γέμιζε την ταινία elvis και παλιο rock n roll. 

ο καταπληκτικός τίτλος που είναι ταυτόχρονα ειρωνικός και ρεαλιστικός τα λέει όλα. Όποιος δεν την έχει δει να την δει οπωσδήποτε γιατί είναι ενα τρομερό blast from the past. 

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δειτε το Citizen X καλυτερα αν θελετε να μαθετε την ιστορια του κιλερ.

Πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις. Το Citizen X βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, το οποίο συνέβη και καμιά τριανταριά χρόνια αργότερα από την περίοδο στην οποία αναφέρεται το Child 44 (δεν έχω δει ακόμα την ταινία, ούτε ξέρω αν πρόκειται επίσης για αληθινή περίπτωση, αλλά στο imdb λέει ότι η ιστορία εκτυλίσσεται κάπου στο 1950, ενώ ο Chikatilo άρχισε τη δράση του το 1980κάτι...)

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο λέγοντας «ιστορία τού κίλερ», διότι προφανώς δεν πρόκειται για τον ίδιο.  

Δημοσ.

Είδε κανείς το Southpaw?!

Πρέπει να είναι εργάρα!! θα πάω την Παρασκευή το πιθανότερο.

http://www.imdb.com/title/tt1798684/

Το είδαμε προχθες. Στα τρία άτομα τα δύο ενθουσιάστηκαν.

Ρεαλιστικότερη των Rocky και του Fighter με μικρότερες εντάσεις στα συναισθήματα, πολύ καλογραμμένη και καλά στημένη ταινία. Καλό καστ με εξαίρεση τον αγγούρι 50cent. Γενικά αξιοπρεπής και αξίζει για σινεμά αν σου αρέσουν τα sports drama.

• Like 1
Δημοσ.

Age of Adaline

Το πρώτο μισό ήταν πολύ flat και για ύπνο. Το δεύτερο μισό ήταν αρκετά καλύτερο. Καλό για να το δεις με γυναίκα.

Δημοσ.

Πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις. Το Citizen X βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, το οποίο συνέβη και καμιά τριανταριά χρόνια αργότερα από την περίοδο στην οποία αναφέρεται το Child 44 (δεν έχω δει ακόμα την ταινία, ούτε ξέρω αν πρόκειται επίσης για αληθινή περίπτωση, αλλά στο imdb λέει ότι η ιστορία εκτυλίσσεται κάπου στο 1950, ενώ ο Chikatilo άρχισε τη δράση του το 1980κάτι...)

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο λέγοντας «ιστορία τού κίλερ», διότι προφανώς δεν πρόκειται για τον ίδιο.  

O ιδιος ειναι, θα το καταλαβεις οταν δεις και το Child 44.

Δημοσ.

O ιδιος ειναι, θα το καταλαβεις οταν δεις και το Child 44.

Θα το δω άμεσα από περιέργεια. Είδα το link που έβαλες και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο...

...εντάξει με όλα, αλλά το ...1950(!!!) που λέει στο plot εδώ, πού κολλάει;

Δημοσ.

Age of Adaline

Το πρώτο μισό ήταν πολύ flat και για ύπνο. Το δεύτερο μισό ήταν αρκετά καλύτερο. Καλό για να το δεις με γυναίκα.

-Έχω αυτό το πράμα που δε μπορώ να δω ταινία μαζί με κοπέλα..

-Ποιο πράμα λες;

-Α ναι θυμήθηκα.. π**τσα

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος ψάχνει το τρελό δικαστικό thriller ας μείνει στο Link.png Site: "Afew good men"

Μόλις την είδα με τον αδερφο μου και έναν φίλο μας.Φοβερή ταινία.Απίστευτη! Ισως το καλύτερο δικαστικό θριλλερ που έχει βγει στα χρονικά.10/10

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις την είδα με τον αδερφο μου και έναν φίλο μας.Φοβερή ταινία.Απίστευτη! Ισως το καλύτερο δικαστικό θριλλερ που έχει βγει στα χρονικά.10/10

Το θεωρώ κι εγώ απ' τα πολύ καλά, αλλά σίγουρα όχι «το καλύτερο δικαστικό θρίλερ που έχει βγει στα χρονικά» (θα τού έδινα 10, αν το «άριστα» ήταν π.χ. το 15).

Μια καλή αναμφίβολα ταινία είναι, η οποία όμως βασίζεται στον τιτανομεγιστοτεράστιο γέρο-Jack κατά 80% τουλάχιστον. Απόντος αυτού...εχμ!!!

• Like 3
Δημοσ.

Επιτελους μετα απο τοσα χρονια ειδα το RockNRolla.Απολαυστικος Gerard Butler(ειδηκα στη σκηνη που τον κυνηγα ο Ρωσσος στα τουνελ εκλαψα πραγματικα απο τσ γελια).

Ενταξει κατα τ αλλα βλεπετε απλα ευχαριστα.

6/10 απο μενα.

• Like 1
Δημοσ.

beckett 19ενας θεος ξερει ποτε

αρκετα καλο με ωραια σκηνικα, κομπαρσους, εξωτερικα γυρισματα και machiavellian διαλογους. Ενα προβλημα ειχε η ταινια, τα ματια τους ηταν υπερβολικα μπλε

Δημοσ.

1.Requiem For A Dream

Παλιά ταινία,περίεργη σκηνοθεσία(εφόσον είναι παλιά).Φοβερό soundtrack,και η πλοκή..απλά τέλεια!Εχει να κάνει με τον εθισμό και τις συνέπειες..10/10 απο μένα είναι αγαπημένη.

2.The Butterfly Effect

Τι να πω?Ισότιμη με την προηγούμενη,δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι καλύτερη αν και οι πλοκές δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.10/10 απο μένα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...