Eru Iluvatar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (Την χαμηλή βαθμολογία στο imdb δεν την κατανοώ καθόλου...) Μάλλον επειδή παίζει ο Sandler. Γενικά αντιπαθητική μούρη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 (Την χαμηλή βαθμολογία στο imdb δεν την κατανοώ καθόλου...) το imdb δεν έχει ιδιαίτερα χαμηλή, δες εδώ http://www.rottentomatoes.com/m/pixels/ με scrolldown βλέπεις τις κριτικές, έχει κι links για τα αναλυτικά reviews...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Stand by Me (1986)http://www.imdb.com/title/tt0092005/ Την είδα πρώτη φορά σήμερα.Τι ταινιάρες βγάζαν τότε Θέε μου... 9/10 5
*nenya* Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Θριλερακι της κακιάς ώρας που λέγεται 'Exeter'. Ω θεοί!!! Ευτυχώς δεν είχε μεγάλη διάρκεια! Αταλαντοι έφηβοι παρταρουν με ναρκωτικά μέσα σ'ένα στοιχειωμένο παλιό άσυλο μέχρι που κάποιος απ'αυτούς γίνεται possessed κ αποφασίζουν να κάνουν εξορκισμό. ΜΗΝ την δείτε. Σας προειδοποίησα. 1/10 1
ask Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 the true cost 8.5/10(personal rate)ένα ντοκιμαντέρ για το χώρο της μόδας, όσον αφορά την παραγωγή των ρούχων. περιγράφει τις συνθήκες εργασίας, το κοινωνικό μοντέλο που μας οδηγεί στο fast fashion (h&m,zara,etc) και παρουσιάζει μέχρι και εναλλακτικές.θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.http://www.imdb.com/title/tt3162938/ αν ξέρει κάποιος φιλικές προς τον άνθρωπο και τη φύση εταιρίες θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει, γιατί προσωπικά τις mainstream βιομηχανίες ξέρω.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Mad Max: Fury Road Anapologetic περιπέτεια. Με λίγα λόγια σου δίνει αυτά που πρέπει να σου δώσει. Για περιπέτεια, μια ανάσα δροσιάς για τους λάτρεις του σκληρού fiction (σε όσους άρεσε το Dredd). Ξεκινάει και δε σταματάει ποτέ .8/10 3
techm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Let Us Prey Πολύ καλό θριλεράκι.Επιτέλους κάτι διαφορετικό απ' τα συνηθισμένα. 8/10 2
devil-ji Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Mad Max Καλουτσικια για ταινια δρασης αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Περιμενα απο αυτα ου εβλεπα εδω να ειναι τρομερη αλλα δεν βρηκα κατι τοσο συναρπαστικο. 1
panagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Mad Max: Fury Road Είχα ακούσει μεγάλα λόγια για την ταινία και δεν κατάφερα να κρατήσω μικρό καλάθι. Γουστάρω και τις ταινίες του είδους και δεν κρατιέμαι. Όχι ότι δεν μου άρεσε, απλώς δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα. Σενάριο ρηχό, όπως και το cast, παρόλα τα μεγάλα ονόματα που παίζουν. Από κει και πέρα όμως, ο σκηνοθέτης και γενικά τα συνεργεία πίσω από την ταινία, δίνουν ρέστα. Πολύ καλό μακιγιάζ, ωραίος ήχος, απίστευτα οχήματα, λήψεις που δεν κουράζουν, αυθεντικό τοπίο και πολλή σκόνη. Τόση σκόνη που σε κάνει να διψάς. Το 8.4 του imdb δεν το αξίζει. Σε βάθος χρόνου, πιστεύω θα πέσει κάτω από τους 8. Ένα 7.5 από μένα.
kgian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το έχω και εγώ το mad max αλλά έφυγα διακοπές. Όταν γυρίσω θα το δω 3d.
techm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Mad Max:Fury Road Πολύ φαντασία,σενάριο απλά για να υπάρχει και γενικά πολύς ντόρος για το τίποτα! Υπάρχουν ταινίες δράσης πολύ καλύτερες και το κυριότερο,κοντά στην πραγματικότητα.Οκ,να το δεχτώ το όλο στυλ,αλλά κάποια πράγματα "έβγαζαν" μάτι. Υ.Γ:Είναι ιδέα μου ή πέρασε και ένα μήνυμα για το φεμινισμό; 6/10
king2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Το έχω και εγώ το mad max αλλά έφυγα διακοπές. Όταν γυρίσω θα το δω 3d. Το είδα σημερα για δεύτερη φορά σε 3D. Σίγουρα από τις καλύτερες 3D ταινίες και αλλάζει όλη η εμπειρία.
Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Aguirre, the Wrath of God Καλό αλληγορικό φιλμ. Βαθμός: 7,5/10 P.S. Γι' αυτούς που δίνουν στο Mad Max: Fury Road κάτω από 8: Υ.Γ:Είναι ιδέα μου ή πέρασε και ένα μήνυμα για το φεμινισμό; Βέβαια, η Furiosa ηταν ο βασικός χαρακτήρας.
deesnider Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 P.S. Γι' αυτούς που δίνουν στο Mad Max: Fury Road κάτω από 8: Αν υποτεθεί ότι οι βαθμολογίες των ταινιών δίνονται αξιολογώντας τις με γνώμονα το σύνολο των ταινιών τού είδους, το «κάτω από 8/10» για τη συγκεκριμένη, είναι και κατά τη δική μου γνώμη άδικο. Ισχύει όμως; Διότι, αν δεν είναι έτσι τα πράγματα και η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει τής θέσης που θεωρούμε ότι αξίζει να έχει γενικά σαν ταινία, ανεξαρτήτως είδους, το να πάρει μόλις δύο μονάδες κάτω από το «άριστα», το θεωρώ παράλογα χαριστικό... ...προσπαθώ να σκεφτώ περιπτώσεις ταινιών που έχουν πάρει επίσης 8/10 - όσο κι αν προσωπικά δε δίνω σημασία στις βαθμολογίες, απλά για την κουβέντα - και ανατριχιάζω στη σκέψη ότι πρέπει να μοιραστούν το ίδιο σκαλί τού βάθρου με το MM:FR...
Eru Iluvatar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ^^^ Η βαθμολόγηση είναι πραγματικά δύσκολη. Εντέλει ας βάλει ο καθένας ό, τι του αρέσει, αλλά δε νομίζω οι περισσότεροι να έχουν μια ταινία σταθμο στο μυαλό τους ---ποια είναι αυτη;--- και με βάση αυτή να βαθμολογούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις