Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλά αυτός ο πούστης ο Dom ποιος είναι ρε παιδί μου; Ποιος Captain America, ποιος Hawkeye και κουραφέξαλα, τους έχει για πλάκα αυτούς. Καλά, εδώ ο Statham άντεξε Rock Bottom και ο Rock έσπασε τον γύψο σφίγγοντας το μπράτσο. 1
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλά, εδώ ο Statham άντεξε Rock Bottom και ο Rock έσπασε τον γύψο σφίγγοντας το μπράτσο. Καλά μπροστά στον Dom που έκανε άρση θανάτου με ένα όχημα που ζύγιζε κάνα 2.5 - 3 τόνους οι άλλοι δεν είναι τίποτα. Επίσης βουτιά μέσα σε κονσερβοκούτι πάνω από κτήριο που καταστρέφεται και ζει με λίγο αιματάκι εκεί στο κεφάλι...epic! 1
coffeex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 PIXELS ..... :eek: τελικά είχαν δίκιο όσοι (δηλαδή όλοι) είπαν ότι πρόκειται για επική πατάτα.. Αυτός ο Peter Dinklage πως και έπαιξε σε μια τέτοια ταινία;; Επίσης ο χειρότερος ηθοποιός στην ταινία δεν ήταν ο Adam Sandler!!! αλλά ο Kevin James, αυτόν πρέπει να του απαγορέψουν να ξαναπαίξει σε ταινία. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλά μπροστά στον Dom που έκανε άρση θανάτου με ένα όχημα που ζύγιζε κάνα 2.5 - 3 τόνους οι άλλοι δεν είναι τίποτα. Επίσης βουτιά μέσα σε κονσερβοκούτι πάνω από κτήριο που καταστρέφεται και ζει με λίγο αιματάκι εκεί στο κεφάλι...epic! The Avengers: Cars Edition 1
devil-ji Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 The Martian Εξαιρετικη ταινια. Δεν θυμαμαι στιγμη που ενιωσα να βαριεμαι, κι ας διαρκει 2.30 ωρες περιπου. Απιστευτη ατμοσφαιρα, δενεσαι με τον ματ και πολυ ωραιο χιουμορ. Ακομα και καποιες κλισε ατακες / τραβηγμενες απο τα μαλλια σκηνες (ironman ) δε με ξενερωσαν. 1
Speculoos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Jurassic World (όπως surprise surprise πολλοί άλλοι αυτή την περίοδο ) Eπικά plot holes και σεναριακές ευκολίες που τις εντοπίζει και πεντάχρονο, το δε φινάλε sharknado vs godzilla ήταν για πολλαπλά facepalms. 4.5/10 και επειδή η μισή μονάδα πάει υπέρ του φοιτητή, πιάνει τη βάση.
badweed Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 στο the marcian δεν μου αρεσε το οτι δεν αφηνε περιθωρια για επιστημονικη φαντασια , σημαιες και μαρκες σε "ολα" (μονο τιμη δεν ειχε ) μετα τι αλλο ειχε ; ενα πατατοκηπο χωρις παρασιτα , εναν ασματικο ερημιτη , και η συνδεση του στο "ιντερνετ" δεν νομιζω να ειναι κατι που θα το θυμαμαι και στο μελον . παντως γκραβιτι δεν ηταν ! ευτυχως !
gdriver Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 the martian /2 δε μπορώ να πω τη γνώμη μου γιατί στα μισά κοιμήθηκα. με ξύπνησαν στο τέλος οπότε τους απήντησα με το κλασσικό : "καλό εργάκι"
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Southpaw (2015) 6.5 γιατί περίμενα περισσότερα. Πολύ καλή ταινία γενικά, και φοβερή ερμηνεία Gyllenhal. Μου τα χάλασε κυρίως στο στόρι που ήταν αντιρεαλιστικό, κλισεδιάρικο και δομημένο περίεργα. ---------------- A five star life. (Viaggio Sola) http://www.imdb.com/title/tt2261434/ Ηρθε η μάνα μου σπίτι μου. Δεν ξέρει αγγλικά, και δεν ασχολούμαι με ελληνικούς υπότιτλους. Ξέρει ιταλικά και είπα γάμα το ας δούμε ιταλική ταίνια στο netflix. Καλούτσικη κοινωνική κομεντί με δικό της στυλ. Περίμενα χειρότερα. 5.75 -------------------------------------- Odd thomas http://www.imdb.com/title/tt1767354/ ενδιαφέρον horror / comedy με στυλ. Άγνωστοι ηθοποιοί αλλά καλές ερμηνείες και καλή παραγωγή. 6/10 ----------------------------------- Stonehearst Asylum http://www.imdb.com/title/tt1772264/ Αξίζει πολύ για το φοβερό cast. Καλογυρισμένο και ενδιαφέρον. Το προσπάθησαν πολύ να κάνουν μια δυνατή. λιγότερο εμπορική ταινία και εκτιμώ την προσπάθεια. Δε με χάλασε 6.5 ----------------------------------- a killer among us http://www.imdb.com/title/tt2231900/ Άφησα την γυναίκα να διαλέξει και έχει ταλέντο στο να διαλέγει trash. Ψάρωσα γιατί είχε 4/5 στο netflix (αυτό λέει πολλά για το κοινό του netflix.) 4/10 3
yanc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Southpaw (2015) 6.5 γιατί περίμενα περισσότερα. Πολύ καλή ταινία γενικά, και φοβερή ερμηνεία Gyllenhal. Μου τα χάλασε κυρίως στο στόρι που ήταν αντιρεαλιστικό, κλισεδιάρικο και δομημένο περίεργα. Aκριβως, τιγκα στα κλισε, διαβαζα ενθουσιωδεις κριτικες και περιμενα κατι πιο οριτζιναλ.
panther_512 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Last shift Είχαμε όρεξη για horror. Δυστυχώς η ταινία είναι απίστευτα κουραστική και βαρετή, με την κύρια ηθοποιό να κόβει βόλτες σε 3 δωμάτια και έναν διάδρομο επι μιάμιση ώρα. Αξίζει μόνο αν σε πληρώνουν για να την δείς.
steliosntelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 The Treatment 7.5/10 Φαινεται αρκετα καλη. Δεν μπορω να την βρω με τιποτα στα τορεντζιδικα.
Arikado Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Rush Την ειχε στο σταρ.Αν και ηταν η δευτερη φορα που την ειδα δε σταματησε ακομη και τωρα να με εκπλησει.Πολυ καλογυρισμενη,οι ηθοποιοι σε εξαιρετικες ερμηνειες και πανω απο ολα ας βαζει στο κλημα της Formula 1. 7,5/10 7
Voodooman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Rush Την ειχε στο σταρ.Αν και ηταν η δευτερη φορα που την ειδα δε σταματησε ακομη και τωρα να με εκπλησει.Πολυ καλογυρισμενη,οι ηθοποιοι σε εξαιρετικες ερμηνειες και πανω απο ολα ας βαζει στο κλημα της Formula 1. 7,5/10 Δεν ξέρω τί κόλλημα τρώω, αλλά μου αρέσει να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση, ακόμη και αν τις έχω σε HD στον σκληρό, όπως το Rush. Μετά την τρίτη φορά λοιπόν, μόνο ένα κουσουράκι της βρίσκω, μου φάνηκε πλέον πολύ ακαδημαϊκή. Υπερβολικά τέλεια, υπερβολικά προσεγμένη, συνεχίζω πάντως να την θεωρώ αριστούργημα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις