Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the King (2012)

Ναι, κανονικά πρέπει να δω και τις συνέχειες για να κρίνω συνολικά. Αλλά για αρχή μου άρεσε [δεν με ενθουσίασε].

Συγκεκριμένα είδα ότι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά στο animation, στον σχεδιασμό, στις εκφράσεις των χαρακτήρων.

Για το στόρι so and so, υποθέτω ότι στην συνέχεια θα χτιστεί περισσότερο και θα πέσει περισσότερη ανάλυση όσον αφορά τους πρωταγωνιστές.

6.5/10 λοιπόν so far, και βλέπουμε!

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Fantastic4

Την πρωτη ωρα ειχα βαρεθει πιο πολυ και απο  το να ακουω αριστερο   να μου κανει οικονομικη αναλυση .Η υποτιθεμενη  εξιστορηση της απαρχης  ηταν  πληρως αποτυχημενη γεματη κλισε .

Το τελευταια μισαωρο εγινε η ταινια   που αρμοζει στην κατηγοριας της  αλλα ηταν πλεον αργα .

Και να μην την δειτε δεν χανεται τιποτα .

5.5/10

• Like 2
Δημοσ.

Berserk: The Golden Age Arc I - The Egg of the King (2012)

Ναι, κανονικά πρέπει να δω και τις συνέχειες για να κρίνω συνολικά. Αλλά για αρχή μου άρεσε [δεν με ενθουσίασε].

Συγκεκριμένα είδα ότι έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά στο animation, στον σχεδιασμό, στις εκφράσεις των χαρακτήρων.

Για το στόρι so and so, υποθέτω ότι στην συνέχεια θα χτιστεί περισσότερο και θα πέσει περισσότερη ανάλυση όσον αφορά τους πρωταγωνιστές.

6.5/10 λοιπόν so far, και βλέπουμε!

Το κακό είναι ότι άφησαν ορισμένα σημαντικά events έξω στην ταινία αλλά έμεινε το γενικό feeling. 

Δημοσ.

Είσαι τρομακτικά γεναιόδορος :P

Απο 5 και κατω βαζω οταν δεν την βλεπω ολοκληρη αλλα την σταματαω αφου εχω κανει εμετο πρωτα .

• Like 1
Δημοσ.

The man from U.N.C.L.E (2015)

7/10

Ωραια ταινια ειναι, σε κραταει, ευχαριστη η παρουσια του "superman"... Ως ταινια guy ritchie δεν μπορει να συγκριθει ομως ουτε καν με το rock n' rolla...

Δημοσ.

7/10

Ωραια ταινια ειναι, σε κραταει, ευχαριστη η παρουσια του "superman"... Ως ταινια guy ritchie δεν μπορει να συγκριθει ομως ουτε καν με το rock n' rolla...

:mad:   :mad:

Δημοσ.

7/10

Ωραία ταινία, την είδα και εγώ. Θα έλεγα και οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν χαρισματικοί.

Δημοσ.

:mad:   :mad:

Το rock n' rolla αν και χειροτερο των snatch,lock stock προφανως, ειναι καλυτερο πιστευω :P

Ειχε περισσοτερες badass moments  καθως και αστειες...Εκει περα με τους Ρωσους ειχε γαμησει..

• Like 2
Δημοσ.

Ξαναειδα ολες τις ταινιες Rocky:

Rocky 1:Η καλυτερη ταινια της σειρας ταινιων,αφου ειναι και το πρωτο.9/10

Rocky 2:Πανω κατω ειναι παρομοια με την πρωτη,με αρκετο δραμα,αλλα δεν ηταν τοσο καλη οσο η πρωτη.7/10

Rocky 3:Αρκετα καλη ταινια με αντιπαλο τον Mr T,καλυτερη απτην 2η.7,5/10

Rocky 4:Η μεγαλυτερη μαχη του Rocky με τον Dolph Lundgren να παιζει τον Σοβιετικο.Την βρηκα λιγο υπερβολικη σε καποια σημεια.7,5/10

Rocky 5:Σιγουρα η χειροτερη απο ολες.Πραγματικα κακη.4/10

Rocky Balboa:Πολυ καλη ταινια,ο τελευταιος αγωνας του Rocky.8/10

Τωρα περιμενω την καινουργια ταινια της σειρας ταινιων με τιτλο Creed,ειναι με τον γιο του Apollo Creed.

http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=nv_sr_1

• Like 3
Δημοσ.

Τωρα περιμενω την καινουργια ταινια της σειρας ταινιων με τιτλο Creed,ειναι με τον γιο του Apollo Creed.

http://www.imdb.com/title/tt3076658/?ref_=nv_sr_1

Τον μπαγασα τον Σταλονε.Μεχρι να φθασει στην ηλικια του Μικυ αλλες τοσες ταινιες θα γυρισει  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...