Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναείδαμε το Avengers: Age of ultron αλλά αυτό που έχει μέσα όλες τις κομμένες σκηνές και....αναθεωρώ την άποψη μου από την κινηματογραφική έκδοση που με απογοήτευσε. Αυτή μου φάνηκε ότι έχει μια συνοχή και πολύ καλύτερο character building ακόμα και αν αρκετές κομμένες σκηνές ήταν για τα "ψιλά" ενώ άλλες κομμένες σκηνές ήταν πραγματικά απίστευτο που τις έκοψαν από την κινηματογραφική έκδοση. Οποιος λοιπόν θέλει να τη δει πρέπει να δει αυτήν την έκδοση και να πετάξει την κινηματογραφική στα σκουπίδια. 

Αυτήν την έκδοση λοιπόν βάση στο πόσο την ευχαριστήθηκα της βάζω 8/10. Η πρώτη για εμένα συνεχίζει να είναι καλύτερη αλλά τουλάχιστον αυτή η version στέκεται επάξια δίπλα της σε αντίθεση με την κινηματογραφική έκδοση που ήταν μετριότατη. 

ikaruga για ποια έκδοση ακριβώς μιλάς; Στο blu ray έχει κομμένες σκηνές ανάμεσα στα extras αλλά όχι κάποιου είδους extended cut. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλο cut πέρα από το theatrical.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sicario

Δεν εχει πολλες στιγμες δρασης αλλα αυτες οι 2-3 που εχει ειναι πολυ καλες κατα την γνωμη μου,η σκηνοθεσια πολυ καλη,καλη κ η μουσικη,αριστες ερμηνιες κ απο τους 3 πρωταγωνιστες,σεναριο καπως πολυπλοκο αλλα καλο,ομορφα πλανα,ομορφα τοπια,αψογη night vision σκηνη.Γενικα μια πολυ καλη ταινια δρασης για εμενα .

Δημοσ.

ειδα αυτες τις μερες το θριλερ που ειπατε ποιο πανω goodnight mommy αποτυχια απλα...0/10 απο εμενα!

Sicario  και εγω περιμενα κατι καλυτερο αλλα ειναι σε χαμηλα νερα τιποτα το τρομερο 6/10  απο εμενα μιας και περασε ευχαριστα η ωρα.

baahubali απο ινδια μερια...Ειπα να κανω το κοπο να δω τι ταινιες βγαζουν στην ινδια...ωραια τοπια και σκηνοθεσια..αλλα τα υπολοιπα απλα για γελια...το 8.7 στο imdb  ειναι αστειο απλα...2.30 ωρες ταινια..στην 1 ωρα δεν αντεξα το εβγαλα συνολικη βαθμολογια δεν μπορω να βαλω μιας και δεν την ειδα ολοκληρη αλλα για μια ωρα που ειδα περιπου 4/10 η βαθμολογια 

Δημοσ.

Ξαναείδαμε το Avengers: Age of ultron αλλά αυτό που έχει μέσα όλες τις κομμένες σκηνές

Τιτλοφορειται κάπως αυτο; Director's cut κι ετσι;

Δημοσ.

ειδα αυτες τις μερες το θριλερ που ειπατε ποιο πανω goodnight mommy αποτυχια απλα...0/10 απο εμενα!

Sicario  και εγω περιμενα κατι καλυτερο αλλα ειναι σε χαμηλα νερα τιποτα το τρομερο 6/10  απο εμενα μιας και περασε ευχαριστα η ωρα.

baahubali απο ινδια μερια...Ειπα να κανω το κοπο να δω τι ταινιες βγαζουν στην ινδια...ωραια τοπια και σκηνοθεσια..αλλα τα υπολοιπα απλα για γελια...το 8.7 στο imdb  ειναι αστειο απλα...2.30 ωρες ταινια..στην 1 ωρα δεν αντεξα το εβγαλα συνολικη βαθμολογια δεν μπορω να βαλω μιας και δεν την ειδα ολοκληρη αλλα για μια ωρα που ειδα περιπου 4/10 η βαθμολογια 

ψαξε για αλλες ινδικες,θα παθεις πλακα τι εχουν βγαλει οι ανθρωποι.

Δημοσ.

ψαξε για αλλες ινδικες,θα παθεις πλακα τι εχουν βγαλει οι ανθρωποι.

το μπουχαμπαλι η οπως το λενε εγραφε πως ηταν η καλυτερη για φετος στο μπολιγουντ....Τι να πω θα μου παρει καιρο να ξανα δω ταινια απο την Ινδια...

Δημοσ.

το μπουχαμπαλι η οπως το λενε εγραφε πως ηταν η καλυτερη για φετος στο μπολιγουντ....Τι να πω θα μου παρει καιρο να ξανα δω ταινια απο την Ινδια...

το Link.png Site: Kahaani αξιζει το κοπο να το δεις! Πολύ καλή ταινία.

Δημοσ.

ikaruga για ποια έκδοση ακριβώς μιλάς; Στο blu ray έχει κομμένες σκηνές ανάμεσα στα extras αλλά όχι κάποιου είδους extended cut. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλο cut πέρα από το theatrical.

Δεν έχω ιδέα, η έκδοση που είχε το φιλαράκι μου αυτή είδαμε αλλά δεν ήξερα ότι αυτή που είχε συμπεριλάμβανε και τις κομμένες σκηνές. Πρέπει να τον ρωτήσω να μου πει, δεν έχω ιδέα περί τι είδους εκδόσεις κυκλοφορούν, απλά είδα αρκετές κομμένες σκηνές που δεν είχα δει στην έκδοση που είδα εγώ. 

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, η έκδοση που είχε το φιλαράκι μου αυτή είδαμε αλλά δεν ήξερα ότι αυτή που είχε συμπεριλάμβανε και τις κομμένες σκηνές. Πρέπει να τον ρωτήσω να μου πει, δεν έχω ιδέα περί τι είδους εκδόσεις κυκλοφορούν, απλά είδα αρκετές κομμένες σκηνές που δεν είχα δει στην έκδοση που είδα εγώ. 

Για κανε ενα καλο και ρώτα γιατι ειναι πολλοι οι ενδιαφερόμενοι.

• Like 1
Δημοσ.

ειδα χθες τον νεο πολεμο των αστρων.

7,5/10

η ταινια ηταν ενας φόρος τιμής, ενος μεγάλου θαυμαστή της σειράς.

Ειχε δλδ πολυ συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης(και λογω επανεκκίνησης) και όποιος μιλάει κάπως περιπαικτικά,προφανώς δεν εχει ιδέα ή ειναι ξερετεποιος.

Ευτυχώς ηταν κλάσεις ανώτερη απο τα 3 τελευταιοπρωτα εκτρώματα του λουκας.

Πολυ απλά,γέμισε τη ντισνει άπειρα φράγκα και έστρωσε το δρόμο για τις συνέχειες.

Ολα αυτά,ευτυχώς σεβόμενη τον θεατή και την κληρονομιά της σειράς.

• Like 3
Δημοσ.

Human (2015)

http://www.imdb.com/title/tt3327994/

HUMAN-POSTER-SLIDE-final-1024x576.jpg

Οτι καλυτερο ειδα για φετος,μεχρι στιγμης. :-)

Ιστοριες ανθρωπων,απο διαφορες χωρες,με φιλοσοφικη προσεγγιση γυρω απο ηθικη,δικαιοσυνη,αγαπη,μεσω των εμπειριων τους.

https://www.youtube.com/channel/UCJy4nUo1D4R3hlcP8XCLX9Q

Δημοσ.

Human (2015)

http://www.imdb.com/title/tt3327994/

HUMAN-POSTER-SLIDE-final-1024x576.jpg

Οτι καλυτερο ειδα για φετος,μεχρι στιγμης. :-)

Ιστοριες ανθρωπων,απο διαφορες χωρες,με φιλοσοφικη προσεγγιση γυρω απο ηθικη,δικαιοσυνη,αγαπη,μεσω των εμπειριων τους.

https://www.youtube.com/channel/UCJy4nUo1D4R3hlcP8XCLX9Q

μοιαζει με κατι που θα ηθελα να δω , για να δω  :) 

Δημοσ.

Ανησυχώ πολύ όταν διαβάζω εδώ μέσα τόσα θετικά σχόλια για ταινία του Χριστόδουλου Παπασαλιάρη.

Όχι τόσο για το επίπεδο των μελών, όσο για την προοπτική η ταινία να είναι καλή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...