joakim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ουπς. Σωστός! και τι ταινια !!!!!!!!!!!!!!
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το χαρισμα στο στιλ του seven , αρκετά καλό 7/10 1
ms13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Συνηθως δεν τσιμπαω στα τρολ....αλλα μιας και εισαι εσυ.... Αναφερομουν στην αναγκαιοτητα του ρολου του Τζιλενχααλ (πως διαβολε γραφεται) και σε αυτα που περιμενες ο χαρακτηρας του να κανει.... Αλλα παλι....αυτη ειναι η δικια μου αποψη....δεν εχει και τοση αξια ουτε σημασια. Δεν το'χω σπουδασει το θεμα! 1
fylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 το χαρισμα στο στιλ του seven , αρκετά καλό 7/10 Ναι ήταν ωραίο και σε ρυθμό και σε σκηνοθεσία. Βέβαια μια παρατήρηση για το cast. Ο Hopkins έπαιζε τον κλασικό χαρακτήρα που έχει παίξει από το Hanibal ως το Fracture και η ξανθιά ήταν εκτός παρότι εξαιρετική ηθοποιός σε άλλες ταινίες όπως το Candy.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Cinema Paradiso. Το είχα δει μικρός 5-6-7 ετών, δεν θυμάμαι ακριβώς, σε ένα θερινο σινεμά. Θυμώμουν ότι μου είχαν κάνει εντύπωση οι σκηνές στο σινεμά. Την ξαναείδα πρόσφατα, ανετα 9.5/10, σχεδόν καμία κοιλιά σε όλη τη διάρκεια της ενώ προλαβαίνει να θίξει αρκετά, αντικρουόμενα, θέματα με αριστουργηματικό τρόπο. 3
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Heist Ενώ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Είχε ωραίους ηθοποιούς, μερικές γαμάτες ατάκες, καλή και χωρίς υπερβολές δράση, αν και είχε σαφέστατα τις σεναριακές τρύπες της, και ήταν πάρα πολύ όμορφα μετρημένη. Βάλτε μέσα και την όχι κουραστική διάρκεια και έχετε μια αρκετά διασκεδαστική ταινία δράσης που έχει και κάποια όμορφα και απλά μηνύματα. Εγώ θα της βάλω ένα 7/10.
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τά'χω δει. Kill Bill σιχαίνομαι, Django το πέρασα σε fast forward. Reservoir Dogs όμως θα το ξαναδώ γιατί θυμάμαι ότι μου άρεσε [απλά πάνε κάμποσα χρόνια, μια επανάληψη χρειάζεται]. Ε εντάξει γούστα ειναι αυτα.
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ακριβώς πρέπει να το πάρω απόφαση, εγώ κ ο Ταραντίνο δεν κάνουμε χωριό. 2
Arikado Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 The last witch hunter http://www.imdb.com/title/tt1618442/ Η αληθεια ειναι πως πριν δω την ταινια δεν περιμενα να δω κατι το τρομερο. Σεναριο καλουτσικο.πολυ δουλεμενο μεν ενας πρεπει μα σκοτωσει τον\την κακο και ιντριγκες που περιμενεις απο την αρχη. Ο Vin απο την αλλη κλασσικα γαμαω και δερνω και τρωω και και καμια που και που. Δε ξερω τι ειχαν στο μυαλο τους αλλα σε πολλα σημεια μου θυμησε Blade. Απο την αλλη το πιο τραγικο ειναι οτι παιζει ο Elijah Wood!!!! Ελεος ο Elijah Wood ρε φιλε???? Πφφφ τεσπα απο την αλλη οι χαρακτηρες τα ιδια οπως σε καθε ταινια τετοιου ειδους.... Δε θα πω πως ηταν ασχημη αλλα ουτε και κατι καλο. Κλασσικη Diesel ταινια.Η μυθολογια μου αρεσε καπως και η μουσικη πολυ καλη. 5\10 μια ταινια για να δεις με παρεουλα χαλαρα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Crimes and Misdemeanors Από τις παλιές, καλές, απολαυστικές ταινίες του Γούντι Άλεν (δεν κριτικάρω τις καινούργιες, απλά λέω ότι είναι στο παλιό του στιλ, όπως πχ το Hannah and her Sisters). Άκουγονται κάποια φιλοσοφικά μηνύματα που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Επίσης άκουσα 5-6 (!!!) ατάκες που έχω ξανακούσει ως ανέκδοτα και υποπτεύομαι ότι τις έχουν πάρει από εδώ. Όπως και storylines που ξεσηκώθηκαν από εδώ βρήκα. Το ίδιο θέμα εξερευνά ο Woody Allen και στο Match Point, που είναι σε διαφορετικό στιλ, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα.
Luxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Sinister 2. Εχω δει και καλυτερα θριλερ.. 5/10 απο εμενα. Το πρωτο αρκετα καλυτερο σε ολα. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2016 από Luxx 1
jpaokx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Είδα σήμερα το Ip Man 3 πρεμιέρα. Δυνατή ταινία που τα συνδύασε όλα: Ξύλο, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, Κωμωδία, Αγωνία και Δράμα! Ό,τι θα ήθελε να δει ο καθένας! Βάζω 9/10 χαλλλαρά!!! 1
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 The Last Witch Hunter ( 2015 ) Μέτρια γενικά η ταινία, δείτε την αν δεν έχετε τίποτε άλλο να δείτε ή πριν τον ύπνο 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Tropa De Elite (2007) Δυνατη/σκληρη αστυνομικη περιπετεια με πολυ καλο πρωταγωνιστη (Wagner Moura)κ πολυ καλη σκηνοθεσια Ειδικες δυναμεις της αστυνομιας vs διεφθαρμενων αστυνομικων vs εμπόρων, στις φαβελες της Βραζιλιας ΜΟυ αρεσε πολυ κ οσοι ειναι φαν του ειδους πρεπει να την δουν (οσοι δεν την εχουν δει μιας κ ειναι παλια ταινια) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις