alexmm Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Είδα το Get a Job (http://www.imdb.com/title/tt1468846/?ref_=nm_flmg_act_6), που ειναι ακριβώς ότι φαντάζεστε, και λίγο πιο χάλια. Δύο καλοί ηθοποιοί χαμένοι σε ενα κακό σενάριο με απαράδεκτη σκηνοθεσία
Ntoubroutza Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το σίχαμα είχε κοντά στο 7 στο imdb και προτάθηκε αρκετές φορές εδώ μέσα. Με καταφέρατε και έκανα το λάθος να το δω. Εντελώς χαμένος χρόνος θα προτιμούσα να είχα πλύνει τα πιάτα και να είχα καθαρίσει το πάτωμα. ---------------------------- Ξαναείδα το goodfellas http://www.imdb.com/title/tt0099685/ Ταινία υπεράνω βαθμολογίας. Αν κάποιος νεανίας δεν την έχει δει ακόμα γρήγορα στο θείο. Όχι ρε γμτ κι ήθελα να δω σήμερα το triangle!Δεν είναι μόνο αυτό που γράφεις αλλά είδα και το τρέιλερ και κάτι δεν μ 'άρεσε 1
Sellers Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σεβομαι την αποψη σου,αλλα πιστευω οτι ειναι μεγα λαθος λογω 2 κακων ταινιων,να ακυρωνεις στην ουσια σχεδον 30 χρονια δημιουργιας,καποιων απο τις πιο κλασσικες ταινιες στο σινεμα. Μεταξυ σοβαρού και αστείου ανέφερα τις πιο κακές τους ταινίες, προφανως και δεν μπορεις να κρινεις καποιον απο τα χειρότερα του έργα. Και φυσικά, ειναι θεμα προσωπικού γούστου και μόνο. Εμένα, ποτε δεν με συγκίνησαν οι αδερφοί Κοεν, σχεδόν σε κανένα έργο τους που είδα, πλην του fargo το οποίο βρήκα απλά καλό.. (δεν μου αρέσει το λεμποφσκι, there i said it.. ) 1
liakinen Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δράττομαι της ευκαιρίας να πεταχτώ σαν τσουτσού και να πω ότι και εγώ δεν κατάλαβα ποτέ προς τι ο τόσος ντόρος για το Big Lebowski. Τα αδέρφια βέβαια έχουν βγάλει και το εξαιρετικό και υποτιμημένο Miller’s Crossing, το επίσης φοβερό Barton Fink, το τελευταίο καλό τους έργο No Country for Old Men και βέβαια το Fargo (αν και θεωρώ τις δυο σαιζόν της σειράς καλύτερες της ταινίας και από τις καλύτερες των τελευταίων ετών). P.S Άσχετο αλλά πόσο μου λείπουν ο Malvo και ο Mike Milligan 4
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Hardcore Henry τελείως άδεια αίθουσα σε πολλές φάσεις έψαχνα το m/k μου Οποιος είναι gamer και συγκεκριμένα παίζει fps προτείνω να πάει να την δει, αν και ο ξα μου που δεν είναι gamer και πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία μια χαρά πέρασε. Και εγω σημερα την ειδα και πραγματικα μου εκανε εντυπωση που ουτε καν topic στο insomnia δεν εχει....Απλα ελεος ρε γμτ και ειναι οντως respect η ταινια σαν συνολο. 1
billvwrulez Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 The Revenant Πολυ μεγαλη σε διαρκεια ταινια για την πλοκη της. Παντα θεωρουσα το λεο αδικημενο που δεν ειχε οσκαρ και θεωρω οτι αλλοι ρολοι του αξιζαν περισσοτερο το αγαλματακι. Θα συμβουλευα να μην τη δει καποιος εκτος κι αν εχει 2.30 ωρες να σκοτωσει. Οντως καλη ταινια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.. θα μπορουσε να κρατησει λιγοτερο απο 2.30 ωρες και το σεναριο τιποτα το ιδιαιτερο ο ντι καπριο εχει γυρισει πολυ καλυτερες τανιες ... 1
damian1977 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (δεν μου αρέσει το λεμποφσκι, there i said it.. ) Ειμαστε πολλοι......i got your back!!!
speedy23 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (δεν μου αρέσει το λεμποφσκι, there i said it.. ) Yeah, well, you know...that's just like, your opinion, man. 9
Glikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 The Invitation Καλό thriller με σασπένς και καλές ερμηνείες.
armin Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Yeah, well, you know...that's just like, your opinion, man. Πως δεν το σκεφτηκα?Χθες ξαναειδα την σκηνη στο bowling,και να μην μου ερθει τετοια απαντηση?
alex_000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Γενικά, δυο (ας πουμε) καλές στιγμές μέσα σε εναν οχετό μετριότητας (στην καλύτερη) ΔΕΝ σε κανει καλό καλλιτέχνη. Μάλλον ο Sellers δεν κατάλαβε και νόμιζε ότι μιλάμε για τον Sacha Baron Cohen. Yeah, well, you know...that's just like, your opinion, man. This post really tied the thread together 3
paoad Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Art of steal (2013) Τίμια αμερικανιά με φιλότεχνους μπάτσους, συμπαθητικούς κλέφτες και κάτι κλεμμένα Ευαγγέλια. Ωραίο παραμύθι για σβήσιμο με σωστή ροή. Αν ήταν μπασκετμπολίστας θα ήταν Σέρβος και τον έλεγαν Όγκνιεν Κούζμιτς. (6.5) υ.γ. Παρομοίως, δεν κατάλαβα ποτέ από που πηγάζει όλη αυτή η τρέλα με τον the dude.
Sellers Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Υπενθυμίζω, μην ανεβάζετε ξερά links απο ταινίες. Πείτε και 2-3 λόγια. Επίσης, μην ανεβάζετε λινκ απο ταινίες στο youtube. Όλοι μας μπορούμε να τις βρουμε πολύ εύκολα. 3
lefter Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt2452200/?ref_=nv_sr_3 Περιπετεια πολυ καλη αναπαντεχα. Δε λεω πως ειναι η ταινια της ζωης μου αλλα για το ειδος της με κρατησε ανετα και την ειδα πολυ ευχαριστα. (7/10)
Tigran Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μόλις είδα το Midnight Special! Φανταστική slow-paced ταινία, με τόση δράση όση χρειαζόταν για να σου κρατάει το ενδιαφέρον. Την θεωρώ μια αν μη τι άλλο διαφορετική/ιδιαίτερη ταινία μέσα στο χάος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον κόσμο του σινεμά. Μου έμεινε η υπέροχη μουσική που έδενε σχεδόν το σύνολο της ταινίας. + το ότι με έκανε να συμπαθήσω ξανά την Kirsten Dunst και φυσικά τον "Kylo Ren" του Star Wars που τόσο είχα μισήσει σε εκείνο τον ρόλο Σημ.: Δείτε την σε καλή ποιότητα και μόνο. Έχει αρκετές σκοτεινές σκηνές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις