Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Rush και εμάς μας άρεσε παρά πολύ. από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει. Και δεν έχουμε ιδέα από F1.

Το dead pool το βρήκα κακό, για να μην πω τραγικό. Αντίθετα το antman ήταν καλό.

Σήμερα είδα το Gods of Egypt 3D

Τίμια ταινία φαντασίας που αντλεί έμπνευση από (ξεσκίζει) την αιγυπτιακή μυθολογία. Ας αφήσουν λίγο την ελληνική. Μπορεί να είναι λίγο γυαλιστερή, μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην έχουν καμία σχέση με Αιγύπτιους αλλά η ταινία είναι μια χαρά. Πέρασαν ευχάριστα 2 ώρες χωρίς να τραβάμε τα μαλλιά μας. Το 3D χωρίς υπερβολές σε βάζει στην ταινία.

Επίσης νωρίτερα είδα ξανά με τον ανιψιό μου το

Exodus: gods and kings 3D

Το ξεκινήσαμε τις προάλλες, σήμερα είδαμε την μέση και μας μένει το τρίτο μέρος. Αυτό γιατί δεν προλαβαίνει μια και μαζεύεται νωρίς. Εγώ την έχω ξαναδεί.

Η ταινία έχει κάποια σεναριακά κενά αλλά είναι πολύ καλή. Έχει production values που φαίνονται. Δεν είναι ταινιάκι της σειράς. Ο Ridley Scott ξέρει να κάνει σινεμά. Επίσης πολύ καλό και ξεκούραστο 3D. Είναι μια ταινία που σίγουρα αξίζει μια θέαση.

Είχα σκοπό να μην δω το Gods of Egypt μιας και παντού διαβάζω ότι είναι η πατάτα της χρονιάς αλλά μιας και λες ότι έχει εξαιρετικο 3d θα τη δω μόνο και μόνο για αυτό.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Chinatown (1974)

Ταινία αριστούργημα. Αυτή η noire ατμόσφαιρα που προσδίδουν τα πάντα, οι σκηνές, οι διάλογοι, οι εκφράσεις, η μουσική. As little as possible, χωρίς υπερβολές. Τρομερές ερμηνείες από τους πάντες. Εκτός όλων αυτών, είμαι λάτρης αυτής της εποχής και ειδικά όταν εμπλέκεται μυστήριο.

Jack Nicholson που δεν έχει καμμία σχέση με τη Λάμψη. Αυτή η ταινία πιστεύω τον κολακεύει καλύτερα.

Δε δίνω βαθμούς για ταινίες. Αυτή όμως θα πάρει την πρώτη βαθμολόγηση από εμένα και αυτή είναι 10/10.

Bonus

Σε όποιον άρεσε η ταινία και το όλο setting, του προτείνω να παίξει το L.A. Noire:

https://www.youtube.com/watch?v=GRwnJ0EX9Ko

• Like 5
Δημοσ.

Εξαιρετικό 3D είπα για το exodus. Το gods of Egypt έχει μια χαρά 3D και είναι μια χαρά popcorn movie χωρίς να γίνεται κουραστικό.

Δημοσ.

βλέπεται το gods of Egypt δεν είναι σαν τη πατάτα που ακούει στο όνομα 5th wave...σίγουρα έχουμε δει καλύτερα αλλά έχουμε δει και πολύ χειρότερα.... πάντα μιλάω για non 3D movies...

Δημοσ.

Ειδα επιτελους το In My Father's Den

Απλα καταπληκτικο. Μονο και μονο για το character development και την τραγικοτητα τους που κανει τρομερο viewing, αξιζει. Οπως επισης και για το ποσο ωραια ενωνει τα κομματια του παζλ της υποθεσης, το twist της, και για την εξαιρετικη δυναμικη των δυο κεντρικων χαρακτηρων.

ΥΓ: Καποιος το ειχε προτεινει εδω μεσα καθως δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η ταινια. Well done.

• Like 3
Δημοσ.

Είδα κι εγώ Deadpool στον κινηματογράφο.

Φοβάμαι ότι οι πολλές, καλές κριτικές που διάβασα με είχαν κάνει να έχω μεγάλες προσδοκίες και γι' αυτό δεν μου άρεσε τόοοοσο πολύ. Ωραία ταινία, χωρίς πολλές νοηματικές προεκτάσεις, αυτοσαρκασμός, μερικές έξυπνες ατάκες, ξύλο και μια σκηνή που δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν carbon από το Holy Grail (αγαπώ) και προσωπικά δεν εκτιμώ τέτοιες μεταφορές από ταινία σε ταινία. Είχε ωραία ατμόσφαιρα πάντως.

Αποτελώ μειονότητα, το πιστεύω. 8/10 από μένα για Deadpool.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα κι εγώ Deadpool στον κινηματογράφο.

Φοβάμαι ότι οι πολλές, καλές κριτικές που διάβασα με είχαν κάνει να έχω μεγάλες προσδοκίες και γι' αυτό δεν μου άρεσε τόοοοσο πολύ. Ωραία ταινία, χωρίς πολλές νοηματικές προεκτάσεις, αυτοσαρκασμός, μερικές έξυπνες ατάκες, ξύλο και μια σκηνή που δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν carbon από το Holy Grail (αγαπώ) και προσωπικά δεν εκτιμώ τέτοιες μεταφορές από ταινία σε ταινία. Είχε ωραία ατμόσφαιρα πάντως.

Αποτελώ μειονότητα, το πιστεύω. 8/10 από μένα για Deadpool.

Εννοείς τη σκηνή που τον κόβει χέρια πόδια? Τη συνδύασες με αυτή που σπάει ο Deadpool χέρια πόδια στον σιδερενιο?

Δημοσ.

Ναι, king, μου φάνηκε πως έβλεπα μια παρωδία του black knight.  :ph34r: Δεν ήταν μόνο ότι έσπαγε, ήταν και η συνεχιζόμενη προκλητική του στάση όπως ακριβώς ο black knight. 

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να έκαναν την συγκεκριμένη σκηνή σαν φόρο τιμής στους Monty Python :) γενικά άπειρα τα references στο Deadpool και γι'αυτό άρεσε πολύ!

Δημοσ.

Εβαλα χθες το μυστικο στα ματια τους http://m.imdb.com/title/tt1305806/

Στη μεση περιπου με πηρε, οσο κι αν αντισταθηκα, ο υπνος γιατι την εβαλα αργα. Σημερα ανυπομονω να δω την υπολοιπη, πρεπει οντως να ειναι πολυ καλη ταινια μυστηριου. Την προτεινω πριν καν την ολοκληρωσω.

εγω το εγραψα!Προσωπικα νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι η ταινια ειναι πανω απο 8!Φαντασου οτι δεν ασχουμε με φ1 και ομως ειχα καιρο να δω να δω τοση ποιοτικη ταινια!δεν θα αλλαζα για κανενα λογο το 10/10!

Δεν μου κανει εντυπωση, οντως πολυ καλογυρισμενη ταινια. Απλα απο το 7,5-8/10 μεχρι το 10/10 πρεπει να σου κανει κλικ αυτο το κατι στην ταινια, το κεφι που εχεις οταν τη δεις, μια αναμνηση που μπορει να σου φερει, να ταυτιστεις πολυ με καποιον χαρακτηρα κτλ, οπως συμβαινει με πολλες ταινιες δηλαδη.

Πχ το deadpool πολλοι το θαβουν κι εγω ετοιμαζομαι μεσα στη βδομαδα για 2η προβολη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εβαλα χθες το μυστικο στα ματια τους http://m.imdb.com/title/tt1305806/

Στη μεση περιπου με πηρε, οσο κι αν αντισταθηκα, ο υπνος γιατι την εβαλα αργα. Σημερα ανυπομονω να δω την υπολοιπη, πρεπει οντως να ειναι πολυ καλη ταινια μυστηριου. Την προτεινω πριν καν την ολοκληρωσω.

Εγώ θέλω το σχόλιό σου όταν την ολοκληρώσεις :-)

Δημοσ.

Ειδα επιτελους το In My Father's Den

Απλα καταπληκτικο. Μονο και μονο για το character development και την τραγικοτητα τους που κανει τρομερο viewing, αξιζει. Οπως επισης και για το ποσο ωραια ενωνει τα κομματια του παζλ της υποθεσης, το twist της, και για την εξαιρετικη δυναμικη των δυο κεντρικων χαρακτηρων.

ΥΓ: Καποιος το ειχε προτεινει εδω μεσα καθως δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η ταινια. Well done.

Εγώ ήμουν και επίσης δεν ήξερα ούτε είχα ακούσει το παραμικρό για την ταινία μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ακόμα και ότι ήταν η πρώτη και τελευταία ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη (πέθανε νέος) μου άφησε ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να την δουν και άλλα άτομα και χάρηκα που σου άρεσε.

P.S θυμάμαι ότι έκανε καλή εντύπωση και στον Foti :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ήμουν και επίσης δεν ήξερα ούτε είχα ακούσει το παραμικρό για την ταινία μέχρι και πριν λίγους μήνες. Ακόμα και ότι ήταν η πρώτη και τελευταία ταινία μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη (πέθανε νέος) μου άφησε ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να την δουν και άλλα άτομα και χάρηκα που σου άρεσε.

P.S θυμάμαι ότι έκανε καλή εντύπωση και στον Foti :)

A μπραβο. Κριμα για τον σκηνοθετη πραγματικα. Αρκετα υποσχομενη δουλεια στην πρωτη του προσπαθεια.

Tο secret in their eyes ειναι παρα πολυ καλο btw. Και σαν bonus για τους φιλους της μπαλας, εχει την πιο genuine σκηνη ποδοσφαιρικου περιεχομενου που εχω δει σε εργα (ισως κυριως γιατι ολα τ'αλλα αποτυγχανουν παταγωδως σ'αυτο.)

• Like 1
Δημοσ.

Και σαν bonus για τους φιλους της μπαλας, εχει την πιο genuine σκηνη ποδοσφαιρικου περιεχομενου που εχω δει σε εργα (ισως κυριως γιατι ολα τ'αλλα αποτυγχανουν παταγωδως σ'αυτο.)

Τι εννοείς με αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...