Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα κι αυτό είναι στατιστικό όμως...ακόμη και με 90 ρίψεις η πιθανότητα δεν είναι 100%...την 89 φορά που θα ρίξεις το ζάρι έχεις πάλι 1 στις 6 πιθανότητες ακριβώς!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα κι αυτό είναι στατιστικό όμως...ακόμη και με 90 ρίψεις η πιθανότητα δεν είναι 100%...την 89 φορά που θα ρίξεις το ζάρι έχεις πάλι 1 στις 6 πιθανότητες ακριβώς!

Εμ το στατιστικο εχει νοημα. Με τα στατιστικα βαζεις καποια ορια.

Δημοσ.

Το 1/6 δεν ισχυει. Ριξε ενα ζαρι 6 * 10 φορες. Αν το κανεις θα δεις οτι δεν υπαρχει εξαδα που να μην εχει τα ιδια νουμερα.

Δεν διαφωνώ. Όπως είπε και ο άλλος φίλος, εάν ρίξεις το ζάρι 6 φορές είναι λίγο "απίθανο" να φέρεις διαφορετικά νούμερα.

Είναι ακριβώς αυτό που είπε. Ότι ρίχνοντας ένα ζάρι, κάθε φορά κάθε αριθμός έχει 1/6 πιθανότητα να "βγει".

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Όπως είπε και ο άλλος φίλος, εάν ρίξεις το ζάρι 6 φορές είναι λίγο "απίθανο" να φέρεις διαφορετικά νούμερα.

Είναι ακριβώς αυτό που είπε. Ότι ρίχνοντας ένα ζάρι, κάθε φορά κάθε αριθμός έχει 1/6 πιθανότητα να "βγει".

Το ξερω. Αυτο ειπα στο πρωτο ποστ... Ο αλλος εκανε quote για να... τα γραψει καλυτερα ( ; ) huh.gif . Τεσπα αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει καλυτερο εργαλειο απο τις πιθανοτητες, η στατιστικη.

Δημοσ.

Κατάλαβα τι λες φίλε μου εγώ δεν είπα για το δικό σου στατιστικό συμπέρασμα..έμεινα απλά στο γεγονός ότι το 1 στα 6 δεν σημαίνει 100% όταν φτάσει το πείραμα να γίνει 6 φορές...τεσπα ελπίζω να βγήκε νόημα από όλο αυτό και για την ρουλέτα, για να μην ξεφευγουμε, καθώς και στην ρουλέτα τα ίδια ισχύουν!

Δημοσ.

Timonkaipumpa κακως ασχολεισαι με τον παπατζα. το παιζει επιστημονας χωρις να εχει καταλαβει τα μαθηματικα του γυμνασιου. σε λιγο θα μας πει οτι κραταει και βαση δεδομενων το ζαρι για να μην φερει 5 συνεχομενα εξαρια.

άπαξ και βγει ένα χρώμα είναι λιγότερο πιθανό να ξαναβγεί το ίδιο!

και εχει το θρασος να αποκαλει εσενα troll :D

Δημοσ.

Το ξερω. Αυτο ειπα στο πρωτο ποστ... Ο αλλος εκανε quote για να... τα γραψει καλυτερα ( ; ) huh.gif . Τεσπα αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχει καλυτερο εργαλειο απο τις πιθανοτητες, η στατιστικη.

Μαζί σου, αν και δεν νομίζω ότι είναι "ξεχωριστά" εργαλεία :P

Timonkaipumpa κακως ασχολεισαι με τον παπατζα. το παιζει επιστημονας χωρις να εχει καταλαβει τα μαθηματικα του γυμνασιου. σε λιγο θα μας πει οτι κραταει και βαση δεδομενων το ζαρι για να μην φερει 5 συνεχομενα εξαρια.

και εχει το θρασος να αποκαλει εσενα troll :D

Good to know... γιατί νόμιζα, ξαφνικά, ότι βρισκόμουν στην ζώνη του λυκόφωτος και ταξίδευα με εισιτήριο μονής διαδρομής.

Δημοσ.

Ρε ΑΣΧΕΤΟΙ με την επιστημη των μαθηματικων και της στατιστικης,αυτο που θελει να εξηγησει στον απλο κοσμο με το θεωρημα του ο Dr.Papajo,ειναι πως αφου με το ζαρι εχεις 1/5 να ερθει 3 πχ,τοτε στο κοκκινο-μαυρο εχεις 1/1 να ερθει ειτε κοκκινο ειτε μαυρο(το 0 δεν μας απασχολει,μου το'χει πει το ιδιο οτι δεν ερχεται).Αρα κερδιζεις by default.The world will never be the same.Παω Παρνηθα

Δημοσ.

Ρε ΑΣΧΕΤΟΙ με την επιστημη των μαθηματικων και της στατιστικης,αυτο που θελει να εξηγησει στον απλο κοσμο με το θεωρημα του ο Dr.Papajo,ειναι πως αφου με το ζαρι εχεις 1/5 να ερθει 3 πχ,τοτε στο κοκκινο-μαυρο εχεις 1/1 να ερθει ειτε κοκκινο ειτε μαυρο(το 0 δεν μας απασχολει,μου το'χει πει το ιδιο οτι δεν ερχεται).Αρα κερδιζεις by default.The world will never be the same.Παω Παρνηθα

το μηδεν γιατι νομιζεις οτι το βαλανε σε πρασινο χρωμα?κατα λαθος?

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ειναι τυχαιο.Οπως τυχαια δεν ειναι και η μασονικη πολιτικη των ιδιοκτητων καζινο,οι οποιοι κινουμενοι υπογεια κατορθωσαν να αναγραφεται σε καθε βιβλιο που εχει να κανει με τη στατιστικη πως η πιθανοτητα να φερεις 3 σε ζαρι ειναι 1/6 ετσι ωστε να μην παρει χαμπαρι ο απλος κοσμος οτι οι πιθανοτητες να κερδισεις στο μαυρο-κοκκινο ειναι 1/1 και φαλιρισουν.Αλλα ο papajo μας ανοιξε τα ματια.Ετσι σας τα ανοιγω και εγω.Το 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ!!!111εναενα

Δημοσ.

Φυσικα και δεν ειναι τυχαιο.Οπως τυχαια δεν ειναι και η μασονικη πολιτικη των ιδιοκτητων καζινο,οι οποιοι κινουμενοι υπογεια κατορθωσαν να αναγραφεται σε καθε βιβλιο που εχει να κανει με τη στατιστικη πως η πιθανοτητα να φερεις 3 σε ζαρι ειναι 1/6 ετσι ωστε να μην παρει χαμπαρι ο απλος κοσμος οτι οι πιθανοτητες να κερδισεις στο μαυρο-κοκκινο ειναι 1/1 και φαλιρισουν.Αλλα ο papajo μας ανοιξε τα ματια.Ετσι σας τα ανοιγω και εγω.Το 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ!!!111εναενα

Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα, όπως είπες, και έχουν και έναν δυνητικό αλγόριθμο που είναι και κώδικας και είναι μαγικός και είναι τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα και, βάσει αυτού, ένα ζάρι έχει 1/5 πιθανότητες να εμφανίσει έναν από τους 6 αριθμούς.

Απορώ γιατί ακόμα δεν έχουν τρέξει τα μεγάλα πανεπιστήμια να βγάλουν καμία 100αριά διδακτορικά από τα θεωρήματα αυτά...

Δημοσ.

Η καθε ζαρια ειναι ανεξαρτητη απο την επομενη. Εαν φερω εξαρες μια φορα, εχω τις ιδιες πιθανοτητες να ξαναφερω και ξανα και ξανα.. Ολες οι ζαριες εχουν τις ιδιες πιθανοτητες για να ερθουν. 1 προς 36. Απλα μαθηματικα δημοτικου.

Δημοσ.

Τσου.

Οι πιθανότητες να φέρεις μια συγκεκριμένη διπλή είναι 1/36.

Οι πιθανότητα για μία συγκεκριμένη μη διπλή ζαριά είναι 1/18.

Απλά μαθηματικά δημοτικού

Δημοσ.

Τσου.

Οι πιθανότητες να φέρεις μια συγκεκριμένη διπλή είναι 1/36.

Οι πιθανότητα για μία συγκεκριμένη μη διπλή ζαριά είναι 1/18.

Απλά μαθηματικά δημοτικού

Μου φαίνεται ότι δεν έχεις μαθητεύσει δίπλα στον papajo.

Εάν είχες, θα ήξερες ότι οι πιθανότητες να φέρεις μία ζαριά, με δύο ζάρια, είναι 1/35.

άρα για να βγει ένα νούμερο από τα 36 πιθανά η πιθανότητα είναι 1 στις 35.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...