Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα 1152 σε μια 17-άρα. Μεγαλύτερη ανάλυση δεν θα είχε και νόημα εδώ.

Κάτι σε 1280 θα ήταν το ιδανικό :P

Btw, benchmarks για widescreen αναλύσεις έχει δει κανείς;

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κάτι σε 1280 θα ήταν το ιδανικό :P

Btw' date=' benchmarks για widescreen αναλύσεις έχει δει κανείς;[/quote']

΄Εχω τρέξει μερικά. Δεν έχουν σημαντική διαφορά από τις άλλες αναλύσεις με ίδιο πλάτος.

Το κακό με τις widescreen οθόνες είναι ότι ελάχιστα παιχνίδια υποστηρίζουν και ανάλογες αναλύσεις. Θα έρθει σαφώς ο καιρός τους, απλά είναι λίγο νωρίς ακόμα.

Κάτσε να δούμε πρώτα τι επιφυλλάσσει το μέλλον όσον αφορά τις τεχνολογίες στις οθόνες και ποιά θα επικρατήσει τελικά. Εταιρίες όπως η Samsung θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις CRT, όπου θα βγουν λεπτότερες CRT εν καιρώ (ήδη παρουσιάσανε ανάλογες TV) και υπάρχουν και οι σχετικές έρευνες όσων αφορά την τεχνολογία SED σαν παράδειγμα.

Δημοσ.
ol. 8a to sunexiza tora alla den leei.

Eisai kai kotzam gaidaros pana8emase. kai milas san gunaikoula gia na dixneis kalo prosopo. Min mou apadiseis tora "ego etsi milao","kai ego eimai politismenos" kai alla teteia. eleos.

Kai mia simvouli: ksekavala ligo. Stin dikia sou eikona kanei kako.

ade..

euxomai na gineis mia mera pragmatikos kserolas. Me tin kali enoia.

Αυτό το χαριτωμένο διαμάντι το βρήκα μόλις στα προσωπικά μηνύματα. ΄Οταν δεν έχει κάποιος καν το θάρρος να εκφραστεί δημόσια, αλλά κρύβεται πίσω από ένα προσωπικό μήνυμα, μάλλον άλλοι δεν τιμάμαι τα παντελόνια τους και όχι εγώ.

΄Οταν παίρνεις τα γραφόμενα σε ένα δημόσιο forum τόσο προσωπικά και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου σου είναι σαφέστατα κατόρθωμα και δικαιλογεί φυσικά τις νουθεσίες και τις συμβουλές.

Αν σου πατήσω δύο κουμπάκια ακόμα θα σπάσεις την οθόνη σου LOL; Bρε τι πάθαμε.....:D

Δημοσ.

UPDATE:

Προστέθηκαν στη λίστα οι παρακάτω κάρτες:

ATi

• ATi Radeon X1800 XT
  • ATi Radeon X1800 XL
  • ATi Radeon X1600 XT
  • ATi Radeon X1600 Pro
  • ATi Radeon X1300 Pro
  • ATi Radeon X1300
  • ATi Radeon X1300 HyperMemory 128MB

nVidia

• nVidia GeForce 7800GTX 512MB

Επίσης ανανεώθηκε η λίστα με τις Best Value κάρτες.

Υ.Γ. - Και πάλι ευχαριστώ τον Exoskeletor για το χρήσιμο utility που μου έστειλε ;)

Δημοσ.
Pouse narayan? ti kaneis man? tipota :) Alla moli bghkan kai oi x1900 :)

Ας βγούνε πρώτα μετρήσεις που δεν βασίζονται σε engineering samples (καθότι όλες οι δοκιμές που βγήκαν χθες στο net είχαν ολοκληρωθεί πριν από τη λήξη του NDA) και θα μπουν και οι Χ1900 ΧΤΧ, Χ1900 ΧΤ, Χ1900 Crossfire :)

Δημοσ.
UPDATE:

Προστέθηκαν στη λίστα οι παρακάτω κάρτες:

ATi

• ATi Radeon X1800 XT
  • ATi Radeon X1800 XL
  • ATi Radeon X1600 XT
  • ATi Radeon X1600 Pro
  • ATi Radeon X1300 Pro
  • ATi Radeon X1300
  • ATi Radeon X1300 HyperMemory 128MB

nVidia

• nVidia GeForce 7800GTX 512MB

Επίσης ανανεώθηκε η λίστα με τις Best Value κάρτες.

Υ.Γ. - Και πάλι ευχαριστώ τον Exoskeletor για το χρήσιμο utility που μου έστειλε ;)

Το ξέρω ότι είμαι μουρμούρης άντρας αλλά θα προτιμούσα να έβλεπα την X1800XT ανάμεσα στην GTX512 και την GTX256 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...