planetman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας, έχω ένα θέμα. Από μία 9800pro έχει ξεκολλήσει ένα εξάρτημα, αυτό που φαίνεται στη φώτο "2.2 falco 0416". Πάνω αριστερά του ήταν άλλο ένα αλλά χάθηκε, δεν το έχω. Υπάρχει τρόπος να το βρω κάπου για να το κολλήσω πάλι; Στα τοπικά μαγαζιά δε νομίζω να υπάρχει, είναι πολύ εξειδικευμένο, κάποιου είδους πηνίο;
profi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 είσαι σίγουρος ότι υπήρχε πρίν? πολλές φορές φαίνεται διαθέσιμη θέση για κάτι (πυκνωτή πηνίο κτλ) χωρίς να υπάρχει!!
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αν ηταν πυκνωτης πιο πανω σιγουρα αν εχει ξεκολησει τα σιδερακια θα ειχαν μεινει πανω στην καρτα.
nikos903 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 H κάρτα γραφικών σου είναι η PowerColor 9800 pro. Κανονικά είναι όπως στην παρακάτω εικόνα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό που έχασες είναι όντως ένα πηνίο, 2.2mH μάλλον αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί που να έχει τέτοιο υλικό με την κάρτα παραμάσχαλα και να τους πεις να σου δώσουν έναν ίδιο αμα υπάρχει. Εναλλακτικά πάρε κανένα παρόμοιο και δοκίμασε... Να κάτσεις να μετρήσεις τώρα το ήδη υπάρχον... Πακέτο....
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ρωτα και εδω. σιγουρα θα ξερουν καποια πολυ εξειδικευμενα μαγαζια.
planetman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Η κάρτα είναι υλοποίηση της dell. Έψαξα βρήκα φωτογραφίες και βλέπω πως κανονικά υπάρχει άλλο ένα ίδιο εξάρτημα ακριβώς δίπλα στο άλλο, εκεί που εμένα δεν έχει τίποτα. Την κάρτα την πήρα μέσω ebay και ξεκόλησε μάλλον κάπου, τί να πω. Μόλις βάζω drivers η κάρτα πετάει σκουπίδια στην οθόνη, δε δουλεύει σωστά.
nikos903 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Άμα ήρθε τώρα απο ebay το λες του πωλητή γιατί δεν είναι δικό σου λάθος. Άμα το έπαθε στα χέρια σου όμως είναι άλλο θέμα... Μέσα στο κουτί κοίταξες καλά και δεν είναι πουθενά; Σε καμιά γωνιά κάπου; Αλλιώς πρέπει να βρεις πηνίο να το αλλάξεις...
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20101018164715AAKrO3W εδω θα δεις οτι και σε αλλη υλοποιηση της dell ξεκολλησε το συγκεκριμενο ακριβως εξαρτημα. falco 0416 που μοιαζει με πηνιο περιγραφει ο παθων. πιθανως υπερθερμενεται λιωνει το καλαι του και πεφτει σαν ωριμο σταφυλι με το βαρος του.... η καρτα ηταν μεταχειρισμενη? αν ναι ο πωλητης μαλλον το ηξερε και σε κοροιδευει εψαξα σε ενα πολυ εξειδικευμενο καταστημα για το εξαρτημα αυτο. συγκεκριμενα εδω. στελνει ελλαδα ολοι οι ηλεκτρονικοι απο εκει αγοραζουν http://www.farnell.com/ αλλα δε το βρηκα. αυτο δεν αποκλειει βεβαια να εχει καποια αλλη μαρκα του ιδιου πηνιου με τα ιδια χαρακτηριστικα. αλλα αυτο θα στο πει καποιος ηλεκτρονικος. κανε οπως προειπα ενα θεμα στο φορουμ που σου εστειλα πιο πριν. και φυσικα επικοινωνησε αμεσα με τον πωλητη να σου δωσει εξηγησεις.
firewalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το πηνίο αυτό κατά 99,9% είναι από το τροφοδοτικό της κάρτας (DC to DC Buck Converter). Η εκτίμηση μου είναι πως όποιο 2.2 mH πηνίο με πυρήνα φερρίτη και αν βάλεις θα δουλέψει. Αν πας με μια φωτογραφία (καλύτερα με την κάρτα) σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα σου δώσουν. Στα "συρταράκια" μου έχω καμιά 10ρια με διάφορες τιμές. Είναι κάτι που βρίσκεις εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα