Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. 3 φιλοι μου εχουν full hd οθονες και εχουν συνδεδεμενο το pc τους σε αυτες ως εξης:

Ανταπρορακι στην εξοδο της κρτας γραφικων απο dvi σε vga και το vga να καταληγει στο vga της τηλεορασης και εχουν αναλυση και στην επιφανεια εργασιας αλλα και στα παιχνιδια 1920x1080.

Ειναι στα αληθεια με αυτη τη συνδεσμολογια τετοιο το σημα γιατι εγω ξερω hd σημα με hdmi ή με dvi.

Eυχαριστω.

Δημοσ.

με την συνδεση που εχουν κανει οι φιλοι σου εχουν την εικονα στην αναλυση που θελουν. αλλα χωρις ήχο.

τωρα οσο αναφορα την συνδεση με hdmi ειναι καλη γιατι εχεις και εικονα και ηχο αλλα η επιλογες στις αναλυσεις ειναι καπως στοκ.

και ναι ειναι αλήθεια.

πχ δες αυτην την οθονη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169605

εχει αναλυση 1920*1080 και εχει μονο 15 Pin D-Sub (VGA αναλογική ).

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. 3 φιλοι μου εχουν full hd οθονες και εχουν συνδεδεμενο το pc τους σε αυτες ως εξης:

Ανταπρορακι στην εξοδο της κρτας γραφικων απο dvi σε vga και το vga να καταληγει στο vga της τηλεορασης και εχουν αναλυση και στην επιφανεια εργασιας αλλα και στα παιχνιδια 1920x1080.

Ειναι στα αληθεια με αυτη τη συνδεσμολογια τετοιο το σημα γιατι εγω ξερω hd σημα με hdmi ή με dvi.

Eυχαριστω.

εχουν σημα fullhd αλλα αναλογικο,το οποιο ειναι αρκετα κατωτερο

Δημοσ.

Ο ενας φιλος μου απο αυτους, λεει οτι και με hdmi και με τη συνδεσμολογια που λεω παραπανω πως το εχει, εχει ακριβως την ιδια ποιοτητα εικονας. Η οθονη του ειναι led fhd samsung και λεει οτι του καθεται και καλυτερα με τη συνδεσμολογια αυτη παρα με το hdmi γιατι ερχονται καπως καλυτερα οι αναλυσεις στις ρυθμισεις. Μηπως αυτο το κατωτερο που λες Ντιναρας δεν φαινεται στο ματι?

Να ειστε καλα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Εξαρτάται κι απ την οθόνη το κατά πόσο θα φαίνεται η διαφορά στην ποιότητα αναλογικού/ψηφιακού.

Ναι. Το dvi σε dvi ειναι ψηφιακο ή αναλογικο hd?

Πχ. εμενα οθονη μου ειναι αυτη: http://www.retrevo.com/search?q=LG+W2243T&rt=sp&modelid=23459333 και σαν εισοδους εχει 2 dvi. Εγω εχω συνδεδεμενη την καρτα με την οθονη, dvi σε dvi.

Δημοσ.

Ο ενας φιλος μου απο αυτους, λεει οτι και με hdmi και με τη συνδεσμολογια που λεω παραπανω πως το εχει, εχει ακριβως την ιδια ποιοτητα εικονας. Η οθονη του ειναι led fhd samsung και λεει οτι του καθεται και καλυτερα με τη συνδεσμολογια αυτη παρα με το hdmi γιατι ερχονται καπως καλυτερα οι αναλυσεις στις ρυθμισεις. Μηπως αυτο το κατωτερο που λες Ντιναρας δεν φαινεται στο ματι?

Να ειστε καλα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

εχει μεγαλη διαφορα το αναλογικο στις υψηλες αναλυσεις,ειναι πολυ θολο

Δημοσ.

εγω παντως δν βλεπω καμμια διαφορα ουτε σε games ουτε σε ταινιες σε αναλυση 1920χ1080(θολουρες κτλ) ισα ισα το ειχα με HDMI κ το εβαλα με dvi σε pc in πισω απο την τηλεοραση κ τα χρωματα μου φαινονται πολυ καλυτερα ετσι

Δημοσ.

εγω παντως δν βλεπω καμμια διαφορα ουτε σε games ουτε σε ταινιες σε αναλυση 1920χ1080(θολουρες κτλ) ισα ισα το ειχα με HDMI κ το εβαλα με dvi σε pc in πισω απο την τηλεοραση κ τα χρωματα μου φαινονται πολυ καλυτερα ετσι

:shock:

και για ποιο λογο εβγαλες το hdmi?

Δημοσ.

γιατι ειχα καλυτερα χρωματα με καλωδιο dvi απο την καρτα k pc in στην tv κ για να κρατησω κ το hdmi για τα υπολοιπα που εχω,ps3 xbox 360 ktl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...