ace89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Το thread για τις εικόνες έκλεισε εδω και μια βδομάδα. Δε θα κρίνω το γιατί. Δε με αφορά. Κάποιοι ενοχλήθηκαν απο τα γυμνά που ποσταραν καποιοι αλλοι. Σεβαστόν. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι θέλω το θρεντ. Μου εφτιαχνε τη μερα η συζητηση γυρω απο τις εικονες που ποσταραν καποιοι! Αντι να κλείσει το θρεντ γιατί απλώς δε λογοκρίνετε τα γυμνά διαγράφοντας τα! Είναι προτιμότερο απο το να στερείτε από τα μέλη τη δυνατοτητα να βλέπουν μια δυο αστεια και παράξενα ενσταντανε Ελπίζω να εισακουστώ. Ευχαριστω!
leonidas_fs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 οφ τοπικ αλλα θα συμφωνήσω! Και εμενα μου έφτιαχναν την μέρα οι φώτο! Τώρα που διεγράφει το νήμα, δεν μπαίνω τόσο συχνά στο Insomnia...
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 απο τα γυμνά δεν ηταν γυμνα.να το σημειωσουμε αυτο.
santana99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 συμφωνώ, άλλωστε δεν φταίει το ίδιο το θέμα αλλά μέλη τα οποία δεν συμμορφώνονταν, ευχαρίστως θα κάνω αναφορές λοιπόν αν δω κάτι τέτοιο και οι μοντς ας προχωρήσουν σε ban 2-3 ημερών, μετά σε 1 μήνα μετά μόνιμο και δεν ξέρω πως πάει... Ας φέρουμε το θέμα πίσω γιατί ήταν πολύ ωραίο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τα Ελληνικά μου προφανώς δεν είναι αρκετά καλά, γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι, σε ανακοίνωση που προηγήθηκε, εξήγησα σαφώς ορισμένα πράγματα: 1)Ό,τι έχετε να πείτε για συντονιστικές ενέργειες, μόνο με προσωπικό μήνυμα. 2)Περιμένω την επιστροφή του συναρμοδίου συντονιστή ώστε να συζητήσουμε αν είναι εφικτό να επανέλθει ένα νήμα με εικόνες, υπό πλαίσιο το οποίο δε θα οδηγεί σε παρεξηγήσεις -και επανάληψη των φαινομένων που οδήγησαν στο κλείδωμα. Όσα νήματα κι αν ανοίξετε γι' αυτό το θέμα, ούτε ο Lucifer θα επιστρέψει νωρίτερα, ούτε εγώ θα δημιουργήσω νέο νήμα: εξήγησα ότι θα ακολουθηθεί μια διαδικασία, κι αυτή θα ακολουθηθεί. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το εξηγήσω. Το μόνο που μπορώ να σας προτείνω (όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) είναι να επικοινωνήσετε είτε μόνοι σας, είτε συντονισμένα με άλλους χρήστες, με τον ιδιοκτήτη του insomnia, ώστε να του μεταφέρετε τις προτάσεις ή τα παράπονά σας. Επειδή πρόκειται για συντονιστική ενέργεια, δε σας προτρέπω να ανοίξετε νήμα στο "προτάσεις για ένα καλύτερο site", καθώς σκοντάφτουμε στον κανονισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις