Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα 17 είχα αρχίσει να ασπρίζω και τότε με ενοχλούσε λίγο πίστευα πως στα 27 θα είμαι σαν τον Ravanelli ( οι καυλομπαλάκηδες θα τον ξέρουν :P ) τώρα είμαι 28 έχω αρκετές αλλά είναι κάτι που δεν με ενοχλεί , έχω συμβιβαστεί..και στην τελική τρίχες είναι,κλαιν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαμμα του thread επειδη τα λευκα μου μαλλια στο πλαι αρχισαν να μου την δινουν στα νευρα!!!

Υπαρχουν αποτελεσματικα σκευασματα για να τις καλυψει κανεις ικανοποιητικα ΕΚΤΟΣ απο βαφες-που δεν θελω να μπλεξω-?

Δημοσ.

Aμα τα έχεις ελαφρώς ξυρισμένα στο πλάι ώστε να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν αυτό που βλέπει ειναι λευκές τρίχες η το δέρμα σου, δε βοηθάει;

Δημοσ.

Aμα τα έχεις ελαφρώς ξυρισμένα στο πλάι ώστε να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν αυτό που βλέπει ειναι λευκές τρίχες η το δέρμα σου, δε βοηθάει;

Ναι αυτο ειναι το μονιμο 'κολπο' εδω και 2 χρονια αλλα δεν μπορω και να κουρευομαι και καθε 2 εβδομαδες.....

Ασε που το ξυρισμενο look στο πλαι δεν συναδει και ιδιαιτερα με ανδρα της ηλικιας μου.....

Δημοσ.

Αποδεχτείτε το μάγκες. Αλλιώς βαφή μαλλιών. Δεν ειμαι παθών αλλα έτσι το βλέπω. Δεν είναι κακό. Έτσι είναι στο DNA σας. Ειδικά με τα χρόνια.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

57 και εχω ολλα τα μαλια μου με ελαχιστοτατες γριζες τριχες στους κροταφους και λιγες πολυ λιγες μπροστα  !!!!

Η γιαγιά μου έχει φτάσει τα 84,5 και έχει λίγα μαλλιά άσπρα (το 20%). Και όχι, δεν τα βάφει. 

Δημοσ.

57 και εχω ολλα τα μαλια μου με ελαχιστοτατες γριζες τριχες στους κροταφους και λιγες πολυ λιγες μπροστα  !!!!

Ακομα και τωρα σχεδον 3 χρονια μετα ιδια ευτυχως κατασταση . Αντιθετα ο γιος μου στα 25 αρχιζει και χανει στο κεντρο του κεφαλιου .

• Like 1
Δημοσ.

Ξεθαμμα του thread επειδη τα λευκα μου μαλλια στο πλαι αρχισαν να μου την δινουν στα νευρα!!!

Υπαρχουν αποτελεσματικα σκευασματα για να τις καλυψει κανεις ικανοποιητικα ΕΚΤΟΣ απο βαφες-που δεν θελω να μπλεξω-?

καπέλα

Δημοσ.

ΑΙΤΙΑ

- Γιατί έχασες όλα σου τα μαλλιά; 

- Από αγωνία.
- Αγωνία; Γιατί;
- Μήπως χάσω τα μαλλιά μου!  

ΑΟΡΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μιλάνε δύο φίλοι στο δρόμο. Ένας καραφλός και ένας με μαλλιά. Ρωτάει ο καραφλός...

Με τι λούζεσαι;
Με Ultrex για να είναι απαλά και χωρίς πιτυρίδα τα μαλλιά μου. Εσύ;
Με AZAX που τα κάνει αόρατα.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...