Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 57 και εχω ολλα τα μαλια μου με ελαχιστοτατες γριζες τριχες στους κροταφους και λιγες πολυ λιγες μπροστα !!!! 4
omghi2u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω καμια 10αρια διασπαρτες στα μαλλια , στο πηγουνι εχω περισσοτερες :'(
hliastsek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ασπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ....(δικο σας) 7
omghi2u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εεε τα θελεις ;Ρ μαλλι βαμβακι , .... φαρμακι (δικο μας) 7
dionisis1925 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Από τα 17 είχα αρχίσει να ασπρίζω και τότε με ενοχλούσε λίγο πίστευα πως στα 27 θα είμαι σαν τον Ravanelli ( οι καυλομπαλάκηδες θα τον ξέρουν ) τώρα είμαι 28 έχω αρκετές αλλά είναι κάτι που δεν με ενοχλεί , έχω συμβιβαστεί..και στην τελική τρίχες είναι,κλαιν.
damian1977 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ξεθαμμα του thread επειδη τα λευκα μου μαλλια στο πλαι αρχισαν να μου την δινουν στα νευρα!!! Υπαρχουν αποτελεσματικα σκευασματα για να τις καλυψει κανεις ικανοποιητικα ΕΚΤΟΣ απο βαφες-που δεν θελω να μπλεξω-?
redhotstef Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Aμα τα έχεις ελαφρώς ξυρισμένα στο πλάι ώστε να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν αυτό που βλέπει ειναι λευκές τρίχες η το δέρμα σου, δε βοηθάει;
damian1977 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Aμα τα έχεις ελαφρώς ξυρισμένα στο πλάι ώστε να μην καταλαβαίνει ο άλλος αν αυτό που βλέπει ειναι λευκές τρίχες η το δέρμα σου, δε βοηθάει; Ναι αυτο ειναι το μονιμο 'κολπο' εδω και 2 χρονια αλλα δεν μπορω και να κουρευομαι και καθε 2 εβδομαδες..... Ασε που το ξυρισμενο look στο πλαι δεν συναδει και ιδιαιτερα με ανδρα της ηλικιας μου.....
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αποδεχτείτε το μάγκες. Αλλιώς βαφή μαλλιών. Δεν ειμαι παθών αλλα έτσι το βλέπω. Δεν είναι κακό. Έτσι είναι στο DNA σας. Ειδικά με τα χρόνια. 1
Γιαννιώτης -21- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 57 και εχω ολλα τα μαλια μου με ελαχιστοτατες γριζες τριχες στους κροταφους και λιγες πολυ λιγες μπροστα !!!! Η γιαγιά μου έχει φτάσει τα 84,5 και έχει λίγα μαλλιά άσπρα (το 20%). Και όχι, δεν τα βάφει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 57 και εχω ολλα τα μαλια μου με ελαχιστοτατες γριζες τριχες στους κροταφους και λιγες πολυ λιγες μπροστα !!!! Ακομα και τωρα σχεδον 3 χρονια μετα ιδια ευτυχως κατασταση . Αντιθετα ο γιος μου στα 25 αρχιζει και χανει στο κεντρο του κεφαλιου . 1
web_assasin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 ο αλλος 0 μηνυματα και ξεθαψε thread του 15 για μαλλια..
τότε τι κρίμα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ξεθαμμα του thread επειδη τα λευκα μου μαλλια στο πλαι αρχισαν να μου την δινουν στα νευρα!!! Υπαρχουν αποτελεσματικα σκευασματα για να τις καλυψει κανεις ικανοποιητικα ΕΚΤΟΣ απο βαφες-που δεν θελω να μπλεξω-? καπέλα
bsp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 ΑΙΤΙΑ - Γιατί έχασες όλα σου τα μαλλιά; - Από αγωνία.- Αγωνία; Γιατί;- Μήπως χάσω τα μαλλιά μου! ΑΟΡΑΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Μιλάνε δύο φίλοι στο δρόμο. Ένας καραφλός και ένας με μαλλιά. Ρωτάει ο καραφλός... Με τι λούζεσαι;Με Ultrex για να είναι απαλά και χωρίς πιτυρίδα τα μαλλιά μου. Εσύ;Με AZAX που τα κάνει αόρατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα